<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Meille töihin?

Oletko nälkäinen ja arvostat osaamistasi? Etsitkö seuraksesi tiimiä, jossa asioita tapahtuu? Haluatko olla alasi edelläkävijä? 

Kyllä, kyllä ja kyllä? Hienoa, haluamme varmasti kuulla sinusta.

Sanotaan yksi asia heti: tämä ei ole se helpoin työpaikka. Olemme kasvuyritys nopeasti muuttuvalla alalla. Meillä sinun tulee osata kääriä hihat sekä tehdä asioiden oppimisesta osa sinua. Tehtävämme olla alamme edelläkävijä ei aina ole helppo, mutta sitäkin palkitsevampi.

Tutustu alta avoimiin työpaikkoihimme ja hakuprosessiimme. Mikäli meillä ei ole haettavana sinulle sopivaa paikkaa, mutta koet olevasi puuttuva osa tiimiämme, laita vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekry@powermarkkinointi.com. 

 

Avoimet työpaikat


Markkinointitrainee

Voit myös lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen rekry@powermarkkinointi.com. Olemme aina kiinnostuneita hyvistä tyypeistä!

 

Opiskelijoille

 

Oletko innokas ja ahkera markkinoinnin tai viestinnän opiskelija? Haluatko haastavan, mutta palkitsevan harjoittelupaikan sekä onnistuessasi mahtavan työpaikan?

Harjoittelijana sinun tulee olla ahkera, luotettava sekä mukava ja tottakai kiinnostunut modernista markkinoinnista. Vaadimme myös hyviä kirjallisen ja suullisen viestinnän taitoja. Lisäksi sinun tulisi vielä osata englantia, sillä suurin osa tutkimusraporteista, koulutusmateriaaleista ja yhteistyökumppaneistamme tulevat lahden toiselta puolen. 

Me takaamme sinulle

  • todella kovan markkinoinnin koulutusohjelman
  • mielenkiintoisia projekteja ja oikeaa työtä, ei kahvinkeittoa
  • vastuuta ja velvollisuutta oikeassa suhteessa
  • mukavat, intohimoiset sekä asiantuntevat työkaverit.

Jos vaatimuksemme eivät säikäyttäneet ja haluat päästä näyttämään meille kyntesi, tutustu hakuprosessiimme alta ja lähetä vapaamuotoinen harjoitteluhakemuksesi tai ehdota opinnäytetyötäsi laittamalla sähköpostia osoitteeseen jani.hovila@powermarkkinointi.com.

 

Suhtaudumme työhömme intohimoisesti, mutta meille on myös tärkeää, että töissä viihdytään. Vietämmehän ison osan ajastamme työpaikalla.

Hakuprosessi

 

Otamme hakuprosessin tosissamme. Pyrimme varmistamaan, että olet oikea henkilö tehtäviin ja sopiva persoona tiimiimme. Meille on tärkeää myös se, että PowerMarkkinointi on työpaikka, jossa sinä haluat työskennellä.

Yleensä rekrytointi etenee seuraavasti:

1. Laita hakemus meille.

2. Sopivat hakijat saavat kutsun joko puhelinhaastatteluun tai kysymme lisätietoja sähköpostitse.

3. Puhelinhaastattelussa täsmennämme vielä avoimeksi jääneitä kohtia, kerromme hieman tarkemmin työnkuvasta sekä työskentelystä meillä. Tämä on hyvä hetki sinulle kertoa hieman enemmän itsestäsi sekä myydä itsesi meille. Puhelinhaastattelun jälkeen sopivien hakijoiden kanssa sovimme haastattelut paikan päällä.

4. Haastattelu paikan päällä on se ns. virallinen työhaastattelu. Käymme läpi kulttuuriamme, työtehtäviä sekä yritystämme tarkemmin.

5. Toisessa haastattelussa paikan päällä tapaat tulevia työkavereitasi. Näet mitä työskentely on käytännössä sekä pääset juttelemaan ja tutustumaan meihin tarkemmin.