<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

ABM-opas – askeleet account based -markkinoinnin aloittamiseen

Mistä account based -markkinoinnissa on kyse ja miten ABM:ssä pääsee alkuun?

Account Based Marketing (ABM) on B2B-markkinoinnin seuraava “the next big thing”. Siksi julkaisimme tämän oppaan, josta saat lisätietoa siitä, mistä account based -markkinoinnissa on kyse ja miten siinä kannattaa lähteä liikkeelle. Opas on kirjoitettu tueksi markkinointipäälliköille, jotka arvioivat ABM-markkinoinnin sopivuutta tai jotka ovat ottamassa ABM:ää käyttöön.

Account based -markkinoinnilla saavutetaan markkinointitaktiikoista korkein ROI, lisätään keskikaupan kokoa ja nopeutetaan kontaktien etenemistä myyntisuppilossa. Myös useat tutkimustulokset puhuvat näiden faktojen puolesta, ja esimerkiksi SiriusDecisionsin “State of ABM Report 2017” mukaan 93% yrityksistä kokee ABM:n olevan todella tärkeä osa markkinointia.

Lataa maksuton opas ABM:n tueksi! Saat onnistumiseen tarvittavaa lisätietoa mm. seuraavista aiheista: 

  • Mitä account based -markkinointi on ja mitkä ovat sen kolme tasoa? 
  • Account based -markkinointi vai inbound – mitä eroa? 
  • Miten ABM kannattaa aloittaa? 
  • Miten ABM:lle valitaan kohderyhmä? 
  • Mitä ABM-kampanjoiden suunnittelussa ja toteutuksessa tulee ottaa huomioon? 
  • Miten ABM:ää mitataan?

Lataa maksuton opas täyttämällä oheinen lomake ja varmista, että tiedätte oikeat askeleet account based -markkinoinnin aloittamiseen!

ABM-opas - askeleet account based -markkinoinnin aloittamiseen

Lataa ABM-opas

Lataus on maksuton eikä sido sinua mihinkään. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Tutustu tietojen käsittelyyn tarkemmin rekisteri­selosteesta.