<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Advisory Board

PowerMarkkinoinnin Advisory Board toimii hallitusmaisesti ja tukee toimitusjohtajaa yrityksen johtamisessa. Advisory Board kokoontuu säännöllisesti ja tuo osaamisellaan tukea PowerMarkkinoinnin kasvustrategian toteuttamiseen.

Advisory Boardiin kuuluu tällä hetkellä muun muassa: 

juha_harju.png

Juha Harju

Juha Harju on toiminut uransa aikana monenlaisissa rooleissa aina koodarista toimitusjohtajaan. Vuosina 2009-2015 Harju toimi Descom Oy:n toimitusjohtajana, kehittäen yritystä pienestä jyväskyläläisestä toimijasta kansainväliseksi teknologiayritykseksi. Myös vahva, 25-vuotinen IT-alan yrittäjätausta antaa hänelle monipuolista näkemystä yrittäjyyden ja kasvun tuomiin haasteisiin. Nykyisin Harju toimii yritysten kasvuvalmentajana Growthsetters Oy:ssä. Advisory Boardissa hän tuo vahvaa osaamista johtamiseen, kasvun rakentamiseen sekä tiimin kehittämiseen.

”Lähdin PowerMarkkinoinnin Advisory Boardiin mukaan, koska olen kiinnostunut mentoroinnista ja kasvutarinoista. Haluan auttaa nuoria yrittäjiä sillä samalla polulla, jonka aikoinaan itsekin kuljin yrittäjänä. Olin myös puhtaasti utelias näkemään Advisory Board –toimintaa ja viemään sitä eteenpäin myös omalta osaltani. Kysymällä oikeita kysymyksiä pystyn haastamaan PowerMarkkinoinnin ajattelua ja löytämään uudenlaisia näkökulmia toiminnan kehittämiseksi. Jokaisella on ne omat kuoppansa matkan varrella, mutta haluan auttaa PowerMarkkinointia välttämään ainakin niistä suurimmat. Samalla tämä on hyvä mahdollisuus myös itse oppia ja kokeilla jotain uutta.”

 

Petri-Salminen.png

Petri Salminen

Petri Salminen on vuonna 2004 perustetun Salminen & Tikka Oy:n toimitusjohtaja ja Keski-Suomen Yrittäjien puheenjohtaja. Petrillä on laajaa kokemusta niin yritysmaailmasta kuin julkishallinnostakin. Hän tuntee yrittäjyyden tuomat haasteet paitsi omakohtaisten kokemusten, myös laajojen verkostojen ja aktiivisen hallitustyöskentelyn kautta. Salminen toimii etupäässä myynnin ja kansainvälistymisen konsulttina, mutta erityinen kiinnostuksen kohde löytyy liiketoiminnan kasvattamisesta ja kehityksestä. Salminen toimii useiden yritysten sparraajana sekä konsultin roolissa että hallituksessa. PowerMarkkinoinnin kanssa Salmisella on erityisen pitkä ja läheinen suhde. Salminen tuo Advisory Boardiin osaamista myynnin strategisesta johtamisesta, strategiatyöstä sekä liiketoiminnan kehittämisestä.

”Aloitimme yhteistyön alun perin jo vuonna 2011, ja siitä saakka olen saanut seurata PowerMarkkinoinnin kasvua. Olen aktiivisesti seurannut etenkin PowerMarkkinoinnin myynnin kehitystä ja päässyt mukaan esimerkiksi uusien henkilöiden, erityisesti myyjien, rekrytoinnin suunnitteluun. PowerMarkkinoinnista on kehittynyt etenkin parin viime vuoden aikana todella kova tekijä markkinoinnin kentälle. Haluan olla tukemassa tätä kehitystä edelleen kaikin tavoin. Toki haluan Advisory Board -toiminnan myötä itsekin oppia modernista markkinoinnista enemmän, jotta voin jakaa oppimaani eteenpäin ja kehittää myös omaa toimintaani myynnin konsulttina.”