<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Markkinoinnin ulkoistamisella tuloksia

Power­Markkinointi on Alfamen strateginen kumppani

Yhteistyö syventynyt strategiseen kehittämiseen

PowerMarkkinointi tuli aikoinaan Alfamen avuksi sekä sisällöntuotantoon että markkinoinnin automaatioon, ja liikkeelle lähdettiin tietyllä prosessilla, mutta matkan varrella heränneisiin uusiin tarpeisiin Alfame on saanut myös sparrausta, strategista konsultointia ja toteutusapua.

"Yhteistyö on syventynyt niin, että PowerMarkkinointi on vahvasti mukana myös strategisessa kehittämisessä. Kuukausittain strategisissa palavereissa yhdessä pohditut asiat tukevat liiketoimintaamme, ja saamme apua nykytoiminnan kehittämiseen."

Toimitusjohtaja Janne Tirkkonen

Kasvua sekä liidimäärässä että tunnettuudessa

Ennen yhteistyön alkua PowerMarkkinoinnin kanssa inbound-liidejä ei tullut kuukausittain lainkaan. Yhteistyön myötä markkinoinnista on tullut mitattavissa oleva prosessi, joka tuottaa liiketoiminnallista tulosta. Liidimäärä on kasvanut koko yhteistyön ajan, ja tällä hetkellä markkinointi tuottaa tasaisesti hyvän määrän liidejä joka kuukausi. 

Tutustu Alfamen ja PowerMarkkinoinin menestystarinaan lataamalla laaja casekuvaus yhteistyöstä ja sen tuloksista!

 Alfame casekuvaus 

 Lataa asiakas­tarina

Alfame

Integraatioratkaisujen osaaja

Alfame on vuonna 2004 perustettu integraatioratkaisujen osaaja, joka kehittää, toimittaa ja ylläpitää liiketoimintakriittisiä, kilpailuetua toteuttavia integraatioratkaisuja ja sovelluksia.

14 vuodessa Alfame on siirtynyt puhtaasta koodaamisesta kokonaisvaltaisempaan digitalisaatioon ja palvelee nyt asiakkaitaan Full Stack -talona, työkalupakissaan sekä Microsoftin että avoimen lähdekoodin teknologiat.

 

Samaistuitko referenssiin? Ota meihin yhteyttä niin ratkotaan yhdessä myös teidän markkinointinne haasteet.

Ota yhteyttä 
Kokemuksia PowerMarkkinoinnista

“Vaikutus liiketoimintaan näkyy myös markkinoinnin ulkoistamisen kautta. Meidän ei itse tarvitse käyttää omia resursseja niin paljon, mutta tekeminen on silti systemaattista ja merkityksellistä.”

Toimitusjohtaja Janne Tirkkonen

Jannen-naama-pyöreä-1
Keskustele asiantuntijan kanssa