<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

360-näkymä markkinoinnin ja myynnin tuloksiin - ARROW Engineering Oy

Markkinoinnista kannattava ja mitattava investointi ARROW'lle

PowerMarkkinoinnin ja ARROW'n yhteistyön myötä markkinoinnista on tullut pääasiallinen asiakashankinnan kanava ARROW'lle. Pelkästään verkkosivujen liidimäärä on kasvanut n. 400 % yhteistyön aloittamisesta ja myynnilliset vaikutukset ovat merkittävät. 

Markkinoinnista on tehty aidosti mitattavaa ja nykyisin ARROW'n markkinointipanostuksia mitataankin eurolähtöisesti. Yrityksellä on täysi, 360-näkymä markkinoinnin ja myynnin tuloksiin aina liideistä toteutuneisiin kauppoihin saakka.  

“Meillä markkinointi on aina ollut investointi, mutta nyt se on selkeästi mitattava. Meillä on nyt 360-näkyvyys markkinoinnin ja myynnin tuloksiin aina liideistä toteutuneisiin kauppoihin”, kuvailee Pekka Pylkkänen, ARROW Engineeringin toimitusjohtaja.

Asiakastarina ARROW Engineering

ARROW'n liidimäärä on kasvanut yhteistyön aikana noin 400 %

Liidien generoinnin kasvu on tehostanut ARROW'n myyntiä: Pipeline on kasvanut yhteistyön ja markkinoinnin avulla koko ajan ja yhteistyön myynnilliset tulokset ovat olleet merkittävät, kertoo ARROW Engineeringin myyntijohtaja Juho Vuohelainen.

Tutustu ARROW'n markkinoinnin kasvu- ja kehitystarinaan lataamalla laaja casekuvaus yhteistyöstä ja sen tuloksista! 

Lataa asiakas­tarina

logo-slogan.png

ARROW Engineering Oy luo järjestelmäratkaisuja valmistavalle teollisuudelle tuotannon ja kunnossapidon operatiiviseen johtamiseen ja kehittämiseen. ARROW Operational Excellence -konsepti keskittyy tuottavuuden ja päivittäisjohtamisen parantamiseen, tiedon digitalisoinnin ja visuaalisen johtamisen avulla. ARROW-järjestelmäratkaisun käyttöönoton myötä asiakasyritysten tuottavuusloikka on ollut 30% tai jopa enemmän.

ARROW yhdistää ainutlaatuisella tavalla teknologiaa ja asiaosaamista. Yhtiön henkilöstö koostuu ammattilaisista, jotka työskentelevät asiantuntija- ja tuotekehitystiimeissä.

ARROW on perustettu 1993 ja on osa Protaconia. ARROW palvelee 500 asiakasyritystä, 30 eri maassa. Suomessa näihin lukeutuvat poikkeuksetta oman teollisuudenalansa johtavat yritykset.

Lataa asiakas­tarina

Etsitkö sinäkin markkinoinnin kokonaisvaltaista kumppania? Ota meihin yhteyttä niin ratkotaan yhdessä myös teidän markkinointinne haasteet.

Ota yhteyttä 
ARROW Engineering

“Meillä markkinointi on aina ollut investointi, mutta nyt
se on selkeästi mitattava. Meillä on nyt 360-näkyvyys
markkinoinnin ja myynnin tuloksiin aina liideistä
toteutuneisiin kauppoihin.”

CEO, Pekka Pylkkänen

Pekka Pylkkänen
Keskustele asiantuntijan kanssa