<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Asiakkaitamme

Tyypillinen asiakkaamme on B2B-yritys, joka haluaa markkinointibudjetilleen enemmän vastinetta ja tarvitsee osaavia lisäkäsiä markkinointinsa toteutukseen.

Laitamme asiakkaidemme markkinointiprosessit tukemaan liiketoimintaa oikeasti ja mitattavasti. Generoimme liidejä sekä mahdollistamme niiden arvon ennustamisen ja markkinoinnin tuoton mittaamisen. Otamme vastuun markkinoinnin suunnittelusta ja hoidamme tarvittaessa myös sen toteutuksen.

Haluamme olla halutuin B2B-markkinointitoimisto. Siksi annamme työllemme aina 100 % tulostakuun.

 

Asiakkaidemme kokemuksia

Pengon Oy

Pengon-kansi.png

Pengonilla oli tarve markkinoinnin kokonaisvaltaiselle toimintamallille sekä lisäkäsille sen toteuttamiseksi. Erityisen suuri tarve Pengonilla oli liidien generointiin ja laadun parantamiseen. Sisältomarkkinoinnin avulla yrityksen näkyvyys ja asiantuntijakuva on saatu roimaan kasvuun.

Lataa tarina

Translatum Oy

Translatum-kansi.png

Kokonaisvaltaisen markkinoinnin ulkoistamisen myötä Translatum on saanut juuri sitä, mitä yhteistyöltä kaivattiin: laadukkaita liidejä ja konkreettisia tarjouspyyntöjä. Myös yksi markkinointitoimiston valintakriteereistä, markkinoinnin automaatiojärjestelmä HubSpot, on täyttänyt odotukset erinomaisesti.

Lataa tarina

Visma Software Oy

Visma-kansi.png

Visma Softwaren markkinointi tuotti vain vähän liidejä ja linkki markkinoinnin ja myynnin väliltä puuttui täysin. Sisältömarkkinoinnin ja markkinoinnin automatisoinnin kautta liidien generointi ja hoivaus tehostuivat merkittävästi sekä markkinoinnin ja myynnin yhteisyö sai yhteiset pelisäännöt.

Lataa tarina

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Flashnode
stafix
 antell.jpg
 
 
paytrail
 

 

Keskustele asiantuntijan kanssa