<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Asiakkaitamme

Asiakkaamme ovat B2B-yrityksiä, jotka haluavat markkinoinnilta parempaa myynnin tukea ja kumppanilta asiantuntemusta tuloshakuisen markkinoinnin totetutuksesta.

Suunnittelemme, toteutamme ja mittaamme markkinointia liiketoimintalähtöisesti helpottaen siten myynnin työtä. Käytännössä siis autamme sisällöntuotannossa, liidien generoinnissa ja markkinoinnin kehittämisessä.

Lue millaisia tuloksia olemme asiakkaillemme tuottaneet!

 

Asiakastarinat

Pengon Oy

refekuva-pengon

Pengonilla oli tarve markkinoinnin kokonaisvaltaiselle toimintamallille sekä lisäkäsille sen toteuttamiseksi. Erityisen suuri tarve Pengonilla oli liidien generointiin ja laadun parantamiseen. Power­Markkinointi toi mitattavuuden ja ennustettavuuden osaksi Pengonin markkinointia ja kasvatti yrityksen näkyvyyttä sisältömarkkinoinnin avulla.

Lataa asiakas­tarina

Alfame Oy

 

 

Alfame casekuvaus
 
 
 

PowerMarkkinointi tuli aikoinaan Alfamen avuksi sekä sisällöntuotantoon että markkinoinnin automaatioon. Liikkeelle lähdettiin tietyllä prosessilla, mutta matkan varrella yhteistyö on laajentunut myös sparrauksen ja strategisen konsultoinnin puolelle. Alfamen liidimäärä on kasvanut koko yhteistyön ajan ja nyt markkinointi tuottaa hyvän määrän liidejä - joka kuukausi.

Lataa asiakas­tarina

Visma Software Oy

Visma-kansi.png

Visma Softwaren markkinointi tuotti vain vähän liidejä ja linkki markkinoinnin ja myynnin väliltä puuttui täysin. Sisältömarkkinoinnin ja markkinoinnin automatisoinnin kautta liidien generointi ja hoivaus tehostuivat merkittävästi sekä markkinoinnin ja myynnin yhteisyö sai yhteiset pelisäännöt.

Lataa tarina

JotBar Solutions Oy

PowerMarkkinointi-Jotbar-asiakasreferenssi

JotBar ja PowerMarkkinointi jakavat tuloslähtöisen ajattelutavan. Kummatkin osapuolet ovat sitoutuneet kumppanuuteen, jonka tarkoituksena on kehittää JotBarin näkyvyyttä ja asiantuntijuutta kokonaisvaltaisesti ja suunnitelmallisesti. Yhteistyön tavoitteena on laadukkaampien liidien generointi ja hyvä ROI.

Lataa asiakas­tarina

Arrow Engineering Oy

opaskuva

ARROW Engineering palvelee n. 500 asiakasyritystä, 30 eri maassa. Kumppanuus PowerMarkkinoinnin kanssa on auttanut Arrowia tekemään markkinoinnistaan mitattava ja kannattava investointi, joka toimii asiakashankinnan pääasiallisena kanavana.

Lataa asiakas­tarina

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Flashnode
stafix
 antell.jpg
 
 
paytrail
 

 

Keskustele asiantuntijan kanssa