<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

B2B-sisältö­markki­nointi

Sisältö­markkinointi toimii kuin magneetti: se vetää tavoiteltuja asiakkaita yrityksesi puoleen ja pitää heistä kiinni kuin itsestään.

Sisältömarkkinointi on nykyaikaisen, tehokkaan markkinoinnin perusta. Kaikki toimenpiteet aina hakukonenäkyvyyden kasvattamisesta liidien hoivaukseen vaativat tuekseen sisältöä.

Sisältömarkkinointi parantaa asiakaskokemusta verkossa ja helpottaa myymistä: kun tarjoat sisältöä kaikille ostajapersoonillesi ostamisen eri vaiheisiin, asiakkaasi saavat vastauksia kysymyksiinsä jo ennen varsinaisen asiakassuhteen syntymistä.

Asiantuntijakuvan rakentaminen tapahtuu nykyään hyvin pitkälti verkossa - ajatusjohtajuutta on lähes turhaa tavoitella ilman aktiivista sisältömarkkinointia. Laadukkaan sisällön avulla pystyt erottautumaan kilpailijoistasi ja vaikuttamaan asiakkaidesi mielipiteisiin jo ennen kuin he ovat valmiita tekemään ostopäätöksensä.

Sisältömarkkinoinnin aloittaminen koetaan usein haastavaksi. Yli puolet B2B-markkinoijista pitää jatkuvaa sisällöntuotantoa yhtenä suurimmista haasteistaan (B2B Content Marketing 2016 Benchmarks, Budgets and Trends).

Laadukkaisiin sisältöihin panostaminen kuitenkin kannattaa - ne tuovat sivustollesi oikeita kävijöitä, kasvattavat asiantuntijakuvaasi ja palvelevat potentiaalisia asiakkaitasi vielä pitkään julkaisemisen jälkeenkin.

B2B-sisältömarkkinoinnin avulla kasvatat asiantuntijakuvaasi ja johdattelet potentiaalisia asiakkaitasi kohti ostovalmiutta.

B2B-sisältömarkkinoinnin hyödyt:

  • Potentiaaliset asiakkaasi löytävät yrityksesi ja saavat tietoa palveluistasi missä ja milloin haluavat.
  • Asiantuntijakuvasi kasvaa.
  • Myyntisi saa yrityksestäsi ja palveluistasi kiinnostuneita laadukkaita ja lämpöisiä liidejä.
  • Asiakkaasi pystyvät etenemään ostoprosessissaan nopeammin ja itsenäisemmin.
  • Olet asiakkaidesi ulottuvilla 24/7.
B2B-sisältömarkkinoinnin opas

B2B-sisältö­markki­noinnin palvelumme

Houkuttelevat blogiartikkelit ja koukuttavat oppaat eivät synny itsestään. Me autamme sinua sisältömarkkinoinnin aloittamisessa ja suunnittelussa sekä haamukirjoitamme tarvittaessa tehokkaat ja koukuttavat markkinointimateriaalit puolestasi. Meillä on vuosien kokemus eri alojen sisällöntuotannosta esimerkiksi blogeihin, oppaisiin, verkkosivuille ja someen.

Sisältömarkkinointi on enemmän, kuin blogiartikkeli silloin tällöin. Sisältömarkkinoinnin tavoitteet asetetaan aina liiketoimintatavoitteidesi pohjalta ja sisältösuunnitelma laaditaan vastaamaan tavoittelemiesi asiakkaiden ostoprosessin eri vaiheissa kohtaamia haasteita. Yhdistelemme tavoitteidesi saavuttamisen kannalta tärkeimmät markkinoinnin keinot, kanavat ja sisältöformaatit.

Suunnitelmaa muokataan aina saatujen tulosten pohjalta. Eri sisältöformaattien, kanavien ja aiheiden toimivuutta mittaamalla pystymme kehittämään sisältöjäsi jatkuvasti tehokkaammiksi ja paremmin myyntiä tukeviksi.

Teemme sisältömarkkinoinnin sinulle ja asiantuntijoillesi helpoksi.

Sisältö­markkinointi on markki­nointia, josta hyötyy niin yrityksesi kuin asiakkaasi.

Haluatko lisätietoa sisältö­markkinoin­nista?

Oppaat

B2B-sisaltomarkkinoinnin-aloittajan-pikaopas-kansi.png

B2B-sisältömarkkinointi-opas

Opas auttaa B2B-sisältömarkkinoinnin aloittamisessa ja tuo käytännön vinkkejä yrityksesi markkinoinnin tehostamiseen.

Lataa opas

Asiakastarinat

Pengon-kansi.png

Case Pengon Oy

Pengonin asianuntijakuva ja näkyvyys on saatu merkittävään kasvuun sisältömarkkinoinnin aloittamisella.

Lataa tarina

 

Kysyttävää?

Painaako mieltäsi kysymys, johon haluaisit vastauksen? Kaipaatko lisätietoa jostain aiheesta? 

Jätä yhteystietosi ja kysymyksesi niin me autamme.