<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Tarjouspyyntö
Varaa sparrailu
Mistä haluat tietää lisää?
Palvelut
Referenssit
Meistä
Koulutukset
Materiaalit
Blogi
Ota yhteyttä

  3 LinkedIn-mainonnan B2B-yrityksiä kiinnostavaa päivitystä

  Heini Kaisto
  17.1.2019 11:28

  LinkedIn B2B-markkinoinnissa (1)

  LinkedIn on optimaalinen alusta B2B-markkinointiin sen tarjoamien laajojen kohdennusmahdollisuuksien vuoksi - sekä kanavan perusluonteen vuoksi. Toisin kuin esim. suosittu Facebook, jota käytetään pääasiassa henkilökohtaiseen tarkoitukseen, LinkedIn on työmaailmaan keskittynyt verkosto. LinkedInissä asiantuntijat voivat keskustella alansa ajankohtaisista aiheista, verkostoitua keskenään sekä etsiä ja ilmaista kiinnostustaan uusia uramahdollisuuksia kohtaan. Sen vuoksi alusta tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia niin koulutustaustan kuin nykyisen työnkuvan pohjalta kohdistamiseen mainonnassa.

  Jos LinkedIn on sinulle täysin vieras alusta markkinoinnissa, suosittelen sinua tutustumaan LinkedInin-perusteita käsittelevään artikkeliimme Näin aloitat LinkedIn-mainonnan. Jos olet sen sijaan kiinnostunut tutustumaan LinkedInin viimeisimpiin päivityksiin ja niiden tarjoamiin mahdollisuuksiin B2B-markkinoinnin kehittämisessä, olet oikean artikkelin parissa!

  Uudet ominaisuudet

  Viime vuoden puolella LinkedIn-mainontaan tukeutuvat suomalaisyritykset saattoivat kokea pienen säikähdyksen, kun LinkedIn-mainosverkoston poistamisesta Suomesta keskusteltiin näkyvästi eri medioissa. LinkedIn on kuitenkin päättänyt jatkaa mainosverkoston ylläpitoa Suomessa eli alustan luomia mahdollisuuksia B2B-markkinoinnissa voidaan edelleen hyödyntää turvallisin mielin - ja uudet työkalut kädessään. Kuluneen vuoden sekä aivan vuoden vaihteen aikana LinkedInin Advertising-työkalu on saanut useita päivityksiä, joista esittelemme omat suosikkimme.

  LinkedIn Insight Tag

  LinkedIn Insight Tag on konversioseurantaan ja kampanja-analytiikkaan tarkoitettu kevyt java-skripti, joka on helppo asentaa yrityksen sivulle. Asentamisen jälkeen voit hyödyntää tägiä saadaksesi enemmän ja syvällisempää tietoa kohderyhmien toimenpiteistä ja reaktioista kampanjoihisi.

  Sen lisäksi, että tägi tarjoaa arvokasta tietoa LinkedInissä rakennetuista kampanjoista, mahdollistaa se myös LinkedInin kumppaniverkostossa mainostamisen kampanjoihisi reagoineille yksilöille. Retargeted, eli uudelleen kohdennetut mainokset tutkitusti konvertoivat 70% todennäköisemmin ja niiden click-through-rate on 10-kertaa perinteisiä display-mainoksia suurempi.

  LinkedIn-insight tag asennus

  Kolmannen osapuolen seurantakoodit

  LinkedInin syksyisiin uudistuksiin kuului myös kaksi erityisesti markkinoinnin automaatioratkaisujen käyttöä tukevaa päivitystä. Kolmannen osapuolten seurantakoodien salliminen on yksi niistä. Jatkossa sponsoroituihin sisältöihin voidaan liittää erilliset seurantakoodit, jotka helpottavat mm. konversioiden ja kävijöiden seurantaa sponsoroitujen vs. orgaanisten julkaisujen välillä.

  Seuranta on saatavilla seuraaviin mainosmuotoihin:

  • Sponsored Content
  • Text Ads
  • Dynamic Ads spotlight ads.

  LinkedIn kolmannen osapuolen seurantakoodit

  Piilotetut kentät Lead Generation -lomakkeissa

  Toinen merkittävä LinkedIn Advertising -työkalun päivitys, joka tukee markkinoinnin automaatiota, on LinkedInin Lead Generation -lomakkeille tulleet piilotetut kentät, eli Hidden Fields -vaihtoehto. Piilotettujen kenttien ansiosta lead generation -lomakkeen kautta saadut liidit saadaan siirrettyä vaivattomasti markkinoinnin automaatioratkaisulle yhdessä liidiltä piilotettujen lisätietokenttien kanssa.

  Lead Generation -lomakkeen piilotetut kentät


  Miksi nämä päivitykset ovat tärkeitä

  Miksi nostimme erityisesti nämä päivitykset esille? Koska markkinoinnin mittaaminen on avain markkinoinnin kehittämiseen sekä sen kannattavuuden mittaamiseen. Nämä LinkedInin päivitykset tuovat lisätietoa kampanjoiden vaikutuksista ja kohderyhmän käyttäytymisestä, jotka helpottavat kampanjoiden vaikutusten mittaamista. Lisäksi ne helpottavat LinkedIn-kampanjoiden tarkastelua osana markkinoinnin kokonaisuutta. Kun LinkedIn-markkinoinnin merkittävimmät mittarit saadaan tuotua suoraan markkinoinnin automaatioratkaisuun, toimii se myös ensimmäisenä askeleena markkinoinnin ROI:n laskemisen helpottamiseen.

  Haluatko lisätietoja LinkedInin hyödyntämisestä osana koko B2B-markkinointianne? Jos et ole vielä aloittanut LinkedIn-markkinointia, kannattaa sinun tutustua  artikkeliimme LinkedInin perusteista. Sinua saattaa myös kiinnostaa maksuton Somemarkkinointi -oppaamme. Tai voit aina ottaa meihin yhteyttä ja varata maksuttoman sparrailuhetken yhdessä asiantuntijamme kanssa.

  New Call-to-action

  A Great Offer, Just a Click Away

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

  Saatat myös pitää

  näistä artikkeleista aiheesta Markkinoinnin mittaaminen

  Tilaa uudet artikkelit sähköpostiisi

  Kukaan ei ole vielä kommentoinut

  Kerro meille sinun ajatuksesi artikkelista!