<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Asiakascase: ARROW Engineering - Mitattavia liiketoimintatuloksia markkinoinnilla

kirjoittanut PowerMarkkinointi 6.3.2019 13:35

Markkinoinnista kannattava investointi, liidimäärän räjähdysmäinen kasvu, eurolähtöistä mittaamista sekä 360-näkyvyys markkinoinnin ja myynnin tuloksiin - muun muassa tällaisia tuloksia asiakkaamme ARROW Engineering Oy on saavuttanut yhteistyömme myötä!

Lue, miten ARROW’n markkinointi- ja viestintäpäällikkö Seija Hyppönen, myyntijohtaja Juho Vuohelainen sekä toimitusjohtaja Pekka Pylkkänen kuvailevat yhteistyötä ja saavutettuja tuloksia!

Markkinoinnista kannattava ja mitattava investointi

Yksi markkinoinnin tyypillisimmästä haasteista on markkinoinnin investointien perustelu liiketoimintajohdolle. ARROW’lla moinen haaste on ratkottu asettamalla liiketoimintaan pohjautuvat markkinoinnin tavoitteet. Nämä tavoitteet ohjaavat nyt markkinoinnin tekemistä.

Markkinoinnin onnistumista mitataankin säännöllisesti. "Meillä markkinointi on aina ollut investointi, mutta nyt se on selkeästi mitattava. Meillä on nyt 360-näkyvyys markkinoinnin ja myynnin tuloksiin aina liideistä toteutuneisiin kauppoihin”, kuvailee toimitusjohtaja Pekka Pylkkänen. ARROW’n liiketoimintajohto onkin vakuuttunut markkinoinnin tuloksista ja muutos kohti mitattavaa markkinointia onkin otettu lämmöllä vastaan.

Myös yrityksen käsitys myynnistä ja markkinoinnista on muuttunut: “Koko organisaatio on alkanut ajattelemaan markkinointia ja myyntiä yhtenä prosessina ja tiiminä, jolla on yhteiset tavoitteet, mittarit ja toimintatavat. Se on iso juttu. PowerMarkkinointi on ollut tässä muutoksessa merkittävästi mukana”, kertoo myyntijohtaja Juho Vuohelainen.

Asiakaskokemus-ARROW

Tulokset puhuvat puolestaan - ARROW suosittelee PowerMarkkinointia kumppaniksi

Yhteistyömme aikana ARROW’n nettisivujen kävijämäärä on kasvanut noin 200 % ja sivut tuottavat noin 400 % enemmän liidejä myynnille verrattuna aikaan ennen yhteistyötä. “Liidien generoinnin kasvu on tehostanut myyntiä. Pipeline on kasvanut yhteistyön ja markkinoinnin avulla koko ajan, ja yhteistyön myynnilliset tulokset ovat olleet merkittävät”, kertoo myyntijohtaja Vuohelainen.

Vuohelainen suositteleekin PowerMarkkinointia kumppaniksi myös muille yrityksille, jotka etsivät modernia tapaa tehdä skaalautuvaa asiakashankintaa, miettivät myynnin muutoksen viemistä käytäntöön sekä sitä, miten saada markkinointi ja myynti tekemään yhteistyötä. Myös markkinointi- ja viestintäpäällikkö Hyppönen on valmis suosittelemaan PowerMarkkinointia: “Tulokset puhuvat puolestaan”!

Lataa myös casekuvaus

Lataa myös kattava asiakastarina yhteistyöstämme ARROW’n kanssa ja lue, miten markkinoinnista on onnistuttu tekemään mitattava ja kannattava investointi!

Lataa asiakas­tarina

 

Tilaa uusimmat blogiartikkelit suoraan sähköpostiisi

Uusimmat artikkelit

Onko sinulla kysyttävää B2B-markkinoinnista?Tilaa maksuton markkinoinnin sparraushetki!

 

 

skydive3.jpg
author avatar

Kirjoittanut PowerMarkkinointi

Seuraa minua somessa