<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Tarjouspyyntö
Varaa sparrailu
Mistä haluat tietää lisää?
Palvelut
Referenssit
Meistä
Koulutukset
Materiaalit
Blogi
Ota yhteyttä

  Asiakascase: Visma Financial Solutions - sisältö­markkinoinnilla vaikutuksia koko liiketoimintaan

  PowerMarkkinointi
  16.4.2019 10:00

  Visma Financial Solutions suosittelee PowerMarkkinointia

  Visma Financial Solutions kaipasi markkinointiinsa suunnitelmallista toimintaa, johon talon omat resurssit eivät riittäneet. Markkinointikumppaniksi valikoitui PowerMarkkinointi, joka sisältöjen tuottamisen lisäksi sparrasi ja suunnitteli markkinointia yhdessä Visma Financial Solutionsin kanssa. 

  Lue, miten yrityksen markkinointijohtaja Kristian Linden kuvailee yhteistyötä ja saavutettuja tuloksia!

  Liiketoimintavaikutuksia sisältömarkkinoinnin keinoin - kumppani sekä markkinoinnin suunnittelussa että toteutuksessa

  Yhteistyö PowerMarkkinoinnin kanssa on tuottanut Visma Financial Solutionsille merkittävää myynnillistä hyötyä ja siten vaikuttanut koko liiketoimintaan. “Olemme saaneet inbound- ja sisältömarkkinoinnilla liidejä, jotka ovat edenneet myynnissä asiakkaiksi”, kertoo markkinointijohtaja Kristian Linden. “Liidimäärät ovat kasvaneet ja tuotettujen sisältöjen kautta olemme saaneet laadukkaita liidejä myynnille”, hän jatkaa.

  “Ennen yhteistyötä PowerMarkkinoinnin kanssa markkinointimme vaati selkeää, suunnitelmallista toimintaa, johon omat resurssimme eivät riittäneet”, kuvailee Visma Financial Solutionsin markkinointijohtaja Linden vuotta 2017. Hän lähti tällöin etsimään markkinointikumppania, joka toimisi yrityksen apuna niin markkinoinnin suunnittelussa kuin toteutuksessakin. 

  “PowerMarkkinointi oli aikaisemmin tehnyt yhteistyötä Visman kanssa”, kertoo Linden yhdeksi syyksi ostopäätökseen. “Haimme myös tiimiä, joka pystyy tuottamaan laadukasta, kohderyhmää puhuttelevaa sisältöä.”

  Yhteistyöhön kuului käytännön sisällöntuotannon ja maksettujen kanavien hallinnan lisäksi markkinoinnin sparrausta, suunnittelua ja konsultointia, joista Linden kiitteleekin PowerMarkkinointia: “PowerMarkkinointi oli meille kumppani, joka ideoi ja ehdotti aktiivisesti uutta!”

  Visma Financial Solutions suosittelee PowerMarkkinointia

  “Olen valmis suosittelemaan PowerMarkkinointia”, markkinointijohtaja Linden toteaa. Hänen mielestään kumppanuus PowerMarkkinoinnin kanssa hyödyttää sellaisiakin yhtiöitä, joilla on markkinointiosaamista jo omasta takaa. “Vaikka meillä on käytössämme markkinoinnin automaatio, aktiiviset some-kanavat ja teemme markkinointia itse, hyödyimme silti yhteistyöstä!”, hän toteaa.

  PowerMarkkinointi sai Lindenin puolelleen jo heti ensikosketuksesta lähtien. “Jo ensimmäisestä puhelinkeskustelusta tuli vakuuttunut olo ja pidin PowerMarkkinoinnin myyjän tavasta haastaa sekä kysyä asioita”, Linden kiittelee. “Matkan varrella tämä ajatus ei muuttunut, vaan PowerMarkkinointi on ollut hyvä kumppani meille ja heillä on ollut aito tahto tehdä kumppanuutta!”

  Visma Financial Solutions lyhyesti

  Visma Financial Solutions Oy on laskutuksen, perinnän ja juridiikan asiantuntijatalo. Monipuoliset Credit Management -ratkaisut kattavat koko ketjun laskun lähetyksestä maksusuoritukseen. Visma Financial Solutionsin tehtävänä on tehostaa erikokoisten asiakkaiden liiketoimintaa ja nopeuttaa asiakasyritysten rahankiertoa. Visma Legal -lakipalvelut tukevat kokonaisuutta tarjoamalla ratkaisuja sekä suurten että pienten yritysten juridisiin tarpeisiin. Visma Financial Solutions palvelee asiakkaitaan yli 120 asiantuntijan voimin ja jatkuva palveluiden kehitystyö pohjautuu tiiviiseen yhteistyöhön asiakkaiden ja kumppaniverkostojen kanssa.

  Kaipaatteko tekin apua markkinointiinne? 

  Varaa maksuton B2B-markkinoinnin sparraushetki ja ota askel kohti tuloksekkaampaa, liiketoimintaa tukevaa markkinointia!

  Tutustu halutessasi myös muihin asiakastarinoihimme ja lue esimerkiksi seuraavista lisää: 

  A Great Offer, Just a Click Away

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

  Tilaa uudet artikkelit sähköpostiisi

  Kukaan ei ole vielä kommentoinut

  Kerro meille sinun ajatuksesi artikkelista!