<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Tarjouspyyntö
Varaa sparrailu
Mistä haluat tietää lisää?
Palvelut
Referenssit
Meistä
Koulutukset
Materiaalit
Blogi
Ota yhteyttä

  Etätyöntekijänä PowerMarkkinoinnilla

  Samuli Kivirinne
  1.11.2017 14:53

  Millaista on olla etätyöntekijänä PowerMarkkinoinnilla?

  Se on morjesta Tampereelta! Olen ollut etätyöntekijänä PowerMarkkinoinnilla jo vuodesta 2016, jolloin muutin Tampereelle asumaan. Jyväskylässä alkanut työnsarka ei loppunut muuttoon, vaan hyvästä työpaikasta ei malttanut luopua muutossakaan.

  Tampereelle muutettuani tein ensin töitä kotoa käsin noin vuoden ajan, mutta pian havahduin siihen, ettei se välttämättä ole otollisin ympäristö työskentelylle - vaikka pääsin kotona hyvin alkuun, arjen ja työn erottaminen alkoi pidemmän päälle käydä vaikeaksi, kun molemmat sijoittuvat jatkuvasti samaan tilaan. Sen vuoksi minulle järjestettiin ns. Tampereen toimisto, eli siirryin Crazy Town Tampereen tiloihin työskentelemään.

  Oliko sinulla epäilyksiä töiden onnistumisesta etänä, kun suunnittelit muuttoa?

  Aluksi mielessäni kävi se, että koenko itseni ulkopuoliseksi, kun en ole enää fyysisesti paikalla Jyväskylän toimistolla muiden työkavereiden tapaan. Koska meillä moni kuitenkin tekee töitä etänä aina silloin tällöin ja työnteko on suurimmalta osin itsenäistä, kyseistä tunnetta ei päässyt muuton jälkeen syntymään. 

  Asia, joka ennen muuttoa mietitytti eniten oli se, kuinka onnistun pitämään työasiat erillään vapaa-ajasta, koska työt tehdään kotoa käsin. Onnistuin siinä mielestäni suhteellisen hyvin - aina työpäivän päätteeksi laitoin läppärin ja työpuhelimen kaappiin pois pöydältä, jotta illalla nukkumaan mennessä makuuhuone tuntuu makuuhuoneelta eikä “toimistolta”. Muutettuani edellä mainitut epäilykset osoittautuivat turhiksi ja etätyön teko on sujunut hienosti, etenkin kun siirryin kotitoimistolta Crazy Townin tiloihin.

  Miten etätyön teko on mahdollistettu PowerMarkkinoinnilla?

  Ensimmäisenä pointtina nostan muutaman yrityksemme arvon, jotka näkyvät etätyön mahdollistamisessa – Vapaus ja vastuu sekä Joustavuus. Jokaisella työntekijällä on omat työssä onnistumisen mittarit ja tavoitteet, jotka ohjaavat jokaisen työntekijän oman työn johtamista. Lisäksi meillä ennen kaikkea luotetaan siihen, että jokainen hoitaa oman ruutunsa! Näiden arvojen vuoksi etätyön tekeminen on mahdollista ja helposti järjesteltävissä - muillekin, kuin itseni kaltaiselle pääasialliselle etätyöläiselle.

  Vaikka “pääkonttorille” onkin matkaa toistasataa kilometria, se ei näy merkittävästi etätyöläisen arjessa. Käytämme sisäisessä viestinnässä hyvin aktiivisesti pikaviestintäsovelluksia, joka mahdollistaa ajan tasalla pysymisen tärkeissä asioissa - sekä niissä vähemmän tärkeissä toimistojutuissa, jotka ovat tärkeitä viihtyisän työilmapiirin ylläpitämiselle. Tuen, ajatuksien sekä välillä esiintyvän turhautumisen jakaminen onnistuu samalla tapaa, kuin olisin itse Jyväskylässä läsnä. Sen vuoksi työyhteisö on matkassani aina työn sijainnista riippumatta.

  Millaista arki on Tampereella?

  Arki on hyvin samantapaista, kuin jos olisin töissä Jyväskylässä - menen aamuisin normaalisti toimistolle, avaan suoraan yhteiset viestintäsovellukset ja alan töihin. Palavereihin menen mukaan videopuheluiden kautta. Myynnin sarallahan työnteko muutenkin onnistuu miltei missä tahansa, kunhan matkassa on puhelin ja läppäri.

  Vaikka olenkin meistä ainut etäläinen Tampereella, hyvän työilmapiirin ja työkavereiden ansiosta ei pääse tulemaan tunnetta, jossa kokisin itseni ulkopuoliseksi. Viestittelemme paljon keskenämme ja tarvittaessa myös soittelemme päivän aikana!

  Saatat myös pitää

  näistä artikkeleista aiheesta PowerMarkkinointi työpaikkana

  Tilaa uudet artikkelit sähköpostiisi

  Kukaan ei ole vielä kommentoinut

  Kerro meille sinun ajatuksesi artikkelista!