<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Tarjouspyyntö
Varaa sparrailu
Mistä haluat tietää lisää?
Palvelut
Referenssit
Meistä
Koulutukset
Materiaalit
Blogi
Ota yhteyttä

  Etsitkö seuraksesi tiimiä, jossa asioita tapahtuu? Tule meille töihin.

  Elsi Hirvonen
  18.2.2016 16:14

  korttelikavely.jpg

  Meillä tapahtuu joka päivä. Uusia ideoita syntyy ja suunnitelmat muuttuvat. Reagoimme nopeasti niin asiakkaidemme toiveisiin, kuin yrityksemme kehittämiseen liittyviin ideoihin. Työasioiden ohella hassuttelemme ihan muuten vain.

  Olemme markkinointitoimisto, jonka haluaisimme itse kumppaniksemme. Siksi hiomme niin myyntiprosessiamme kuin asiakasviestintäämme jatkuvasti sujuvampaan ja asiakkaitamme paremmin palvelevaan suuntaan. Sen lisäksi, että haluamme itse viihtyä työssämme, pyrimme pitämään myös asiakkaamme äärimmäisen tyytyväisinä. Kovien tulosten lisäksi haluamme tarjota jokaiselle asiakkaallemme timanttisen asiakaskokemuksen.

  Olemme kasvava yritys jatkuvasti muuttuvalla alalla. Siksi uuden opettelu ja itsensä kehittäminen ovat edellytyksiä meillä pärjäämiselle. Halu kasvaa ja jatkuva muutos eivät ole helpoin tai kaikille sopiva yhdistelmä. Jos tykkäät muutoksesta, välillä hyvinkin joustavista työtavoista sekä vapauden ja vastuun reippaasta yhdistelmästä, saatat olla oikea tyyppi jengiimme.

  Uskomme toimintaan - emme aktiiviseen odottamiseen. Vaikka meillä työskentelee konsultteja, emme ole konsulttifirma. Emme pelkästään kouluta, suunnittele ja anna neuvoja, vaan me myös toteutamme tarvittaessa kaiken, mistä puhumme. Olemme hyvin tulosorientoituneita ja meille on erittäin tärkeää tehdä konkreettisia tuloksia asiakkaillemme ja itsellemme. Siksi teot ja niillä saatujen tulosten mittaaminen ovat meille sydämen asia.

  Teemme joka päivä jotain pientä kivaa yhdessä. Arkeamme piristävät herkkupäivinä berliininmunkit ja croissantit, reippaampina päivinä voidaan vetää extempore taukojumpat tai lähteä kimpassa korttelikävelylle. Jokaista työpäivää virkistävät myös lennokkaat, enemmän tai vähemmän töihin liittyvät keskustelut meille ominaisella, suoralla huumorilla höystettynä.

  Yksi syy tekemiimme tuloksiin on aidosti motivoituneet ja työssään viihtyvät ihmiset. Herkut, after work -oluet ja pikkujoulubakkanaalit piristävät loppujen lopuksi vain hetkeksi. Siksi meille on äärimmäisen tärkeää, että toimistolla viihdytään myös niinä ihan tavallisina päivinä, kun mitään erityistä ei tapahdu.

  Jos et kestä huumoria, kannattaa harkita kahdesti meille hakemista. Ei nimittäin ole pelkkää rekryhömppää sanoa, että meillä huumori näkyy ISOSTI. Välillä niin isosti, että sisäisten palaverien kohdalla ei voi aina olla ihan varma, onko kyseessä vakava keskustelu vai hauskanpito - vai sulava yhdistelmä molempia. Vaikka pidämme yhdessä viihtymistä itseisarvona, se ei missään nimessä ole pois työnteolta. Hauskanpidon lisäksi meillä tehdään hemmetin kovaa duunia ja törkeen kovia tuloksia, joista olemme ylpeitä.

   

  Mun donitsiin ilmestyi sydän! Ihanaa viikonloppua 😊 #perjantaipulla #pinkdream #tgif #powermarkkinointi

  Kuva, jonka PowerMarkkinointi Oy (@pwrmarkkinointi) julkaisi

  Kun meillä joku nauraa, muut todennäköisesti jakavat ilon hänen kanssaan. Jos jollain on huono päivä ja työt ei luista, senkin saa näyttää - eihän kukaan ole aina hyvällä tuulella! Meillä sanotaan asiat ja näytetään tunteet hyvin suoraan. Meillä jokainen saa olla oma itsensä ja heitä arvostetaan juuri sellaisina.

  Meille on todella tärkeää, että meillä viihdytään oikeasti - siksi otamme rekrytoinnin hyvin vakavasti. Ennen lopullisten rekrytointipäätösten tekemistä nykyiset työntekijät ja “uudet tyypit” tapaavat toisensa. Siten varmistamme, että olet oikea tyyppi tiimiimme niin osaamisesi, kuin persoonasi puolesta ja että haluat varmasti viettää suuren osan ajastasi juuri meidän kanssamme.

   

  Tiistaiskumpat uuden Sampan kunniaksi. Tervetuloa tiimiin! 💪 #tervetuloa #powermarkkinointi

  Kuva, jonka PowerMarkkinointi Oy (@pwrmarkkinointi) julkaisi

  Kuulostaako työyhteisömme sellaiselta, jossa voisit kuvitella viihtyväsi? Tuntuuko, että omaksuisit mielelläsi työtapamme? Oletteko sinä ja osaamisesi puuttuva pala tiimiämme? Jos näin on, tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja laita hakemuksesi tulemaan. Emme malta odottaa, että pääsemme tutustumaan sinuun!

  Tutustu PowerMarkkinoinnin avoimiin työpaikkoihin

  ja jätä avoin hakemus!

   

  Saatat myös pitää

  näistä artikkeleista aiheesta PowerMarkkinointi työpaikkana

  Tilaa uudet artikkelit sähköpostiisi

  Kukaan ei ole vielä kommentoinut

  Kerro meille sinun ajatuksesi artikkelista!