<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Tarjouspyyntö
Varaa sparrailu
Mistä haluat tietää lisää?
Palvelut
Referenssit
Meistä
Koulutukset
Materiaalit
Blogi
Ota yhteyttä

  Haluatko markkinoinnin ammattilaiseksi? 6 syytä tulla meille töihin

  PowerMarkkinointi
  22.2.2019 10:01

  6 syytä tulla meille töihin

  Olemme kasvava yritys, ja rekrytoimme säännöllisesti modernin myynnin ja markkinoinnin asiantuntijoita tiimiimme. Syitä liittyä tiimiimme on useampiakin, mutta tähän artikkeliin kokosimme kuusi tärkeintä.

  Huipputiimi, jolla on yhteiset arvot

  PowerMarkkinoinnilla työskentelee kehittymisestään kiinnostuneita huippuammattilaisia. Koska työskentelemme jatkuvasti muuttuvalla markkinoinnin alalla ja olemme kasvuyritys, muutos ja kehittyminen ovat meille erittäin tärkeitä. Meillä pärjääkin parhaiten, jos on halua oppia ja kehittyä jatkuvasti!

  Haluamme, että jokainen PowerMarkkinoinnin työntekijä voi allekirjoittaa arvomme. Siksi olemme määritelleet ne yhdessä. Jokaisen mielipidettä arvostetaan ja työskentelemme yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi tiiminä. Rekrytoitaessa haluamme varmistaa, että mahdollisesti tuleva kollegamme sopii meidän yrityskulttuuriimme. Siksi jo hakuvaiheessa hakijat pääsevät tutustumaan koko tiimiimme. Rekryprosessista voit lukea tarkemmin lisää täällä.

  15 % työajasta opiskeluun

  Oman henkilöstön kehittäminen on meille tärkeää, jotta voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin. Meillä on tyytyväisiä asiakkaita ympäri Suomen pienistä yrityksistä kansainvälisiin pörssi­yrityksiin. Projektimme eivät ole helpoimmasta päästä, mutta sopivasti haastavien työtehtävien kautta oppii parhaiten! Asiakastyytyväisyyskysely toimii meillä sisäisen kehityksen ohjenuorana, ja tavoitteenamme on jatkuvasti kehittää asiakaskokemusta.

  Meillä osaamistaan voi kehittää omien kiinnostustensa mukaan ja luoda siten omannäköistään uraa. Yksi tärkeimmistä oppimisen tavoista meillä onkin sparrailu. Jaamme uusia ideoita ja opittuja asioita, jolloin opimme toisiltamme ja kehitymme yhdessä. Järjestämme myös koulutuksia tiimimme kesken, ja toisinaan käymme kouluttautumassa rapakon toisella puolen. Jokaisella työntekijällämme on käytettävissä 15% työajasta opiskeluun eli noin kuusi tuntia viikossa!

  6 syytä tulla meille töihin

  Rennosti, mutta tosissaan!

  Viihdymme toistemme seurassa, ja meitä yhdistää (huono) huumori. Päivittäinen huumori on meille elinehto, vaikka suhtaudummekin tosissamme asiakkaidemme tuloksiin. Olemme läheisissä väleissä asiakkaidemme kanssa ja meille on oikeasti tärkeää tietää, mitä asiakkaillemme kuuluu.

  Viihdymme toimistollamme, vaikka meillä onkin etätyömahdollisuus. Meillä ei tarvitse nököttää toimistopöydän ääressä, vaan töitä voi tehdä vaikkapa rennosti säkkituolissa makoillen. Toimistollamme saattaa törmätä myös karvaisiin työkavereihin ja perheen pienimmät ovat tervetulleita vierailemaan toimistollamme.

  6 syytä tulla meille töihin

  Meillä ei ole sidottuja työaikoja

  Haluamme kehittää joustavia työnteon tapoja. Meillä voi työskennellä kotisohvalta tai kesämökin laiturilta käsin. Vapaus näkyy hyvin esimerkiksi siinä, että myyntivastaavamme Samuli työskentelee etätyöntekijänä Tampereella!

  Emme myöskään estele, jos kesken työpäivän haluaa tuulettaa ajatuksiaan lenkkipolulla. Uskomme työajan tehokkaaseen käyttöön, oli se sitten aikaisin aamulla tai myöhemmin iltapäivällä. Luotamme työntekijöihimme täysin, mutta se tuo mukanaan vastuun. Meillä ei esimerkiksi ole määriteltyjä työaikoja, vaan jokainen on vastuussa siitä, että työtehtävät tehdään laadukkaasti ja ajallaan.

  6 syytä tulla meille töihin

  Meillä jokainen saa olla oma ja aito itsensä

  Etsimme tiimiämme täydentäviä persoonia. Meillä saa olla asioista eri mieltä, sillä kyseenalaistamalla asioita kehitymme. Yksi arvoistamme onkin Cojones, joka tarkoittaa meille uskallusta olla eri mieltä niin asiakkaan kuin vaikkapa työkaverin kanssa. Erehtyminen on myös aitoutta ja meillä ei tarvitse pelätä pieniä mokia. Aitous näkyy niin työtyyväisyytenä ja tuottavuutena kuin muiden huomioimisenakin.

  Satsaamme työhyvinvointiin - oikeasti ja mitattavasti!

  Tarjoamme työntekijöillemme mielenkiintoisten työtehtävien, joustavien työaikojen ja etätyömahdollisuuden lisäksi kattavat työterveyspalvelut ja välipalaedun. Käytössä ovat luonnollisesti modernit työvälineet ja järjestelmät sekä parhaat mahdolliset resurssit päivittäisen työn tueksi. Lisäksi jokainen työntekijämme saa kuukausittain viettää kahvitteluhetken kahdestaan esimiehensä kanssa ja puhua mistä vain itselleen tärkeästä asiasta.

  Virkistäydymme yhdessä kuukausittaisissa liikuntahetkissä ja erilaisissa illanvietoissa. Järjestämme myös yhteiset kesäpäivät ja pikkujoulut, joissa olemme päässeet tähän mennessä esimerkiksi ajamaan panssarivaunuilla, laskemaan koskea ja heittäytymään improteatterissa. Mittaamme kaikkien työntekijöidemme työtyytyväisyyttä aktiivisesti ja kehitämme työtyytyväisyyttä tukevia toimintoja tulosten pohjalta yhdessä.

  6 syytä tulla meille töihin

  Innostuitko? Hae meille töihin!

  Harkitsetko seuraavaa siirtoa työelämässä? Seuraa avoimia työpaikkojamme rekrytointisivuiltamme ja somesta! Jos vapaata tehtävää ei juuri nyt ole tarjolla, voit aina lähettää meille avoimen hakemuksen. Etsimme jatkuvasti modernin myynnin ja markkinoinnin ammattilaisia, jotka osaavat kääriä hihansa ja tarttua toimeen!

  Tilaa uudet artikkelit sähköpostiisi

  Kukaan ei ole vielä kommentoinut

  Kerro meille sinun ajatuksesi artikkelista!