<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Tarjouspyyntö
Varaa sparrailu
Mistä haluat tietää lisää?
Palvelut
Referenssit
Meistä
Koulutukset
Materiaalit
Blogi
Ota yhteyttä

  HubSpotin uudet ominaisuudet - 3 mielenkiintoisinta toimintoa

  Annika Ukkola
  26.10.2017 9:25

  HubSpotin uudet ominaisuudet

  HubSpot päivittää ja kehittää järjestelmäänsä tiuhaan tahtiin. Tämän vuoden mittaan sinne onkin putkahdellut jos jonkinmoista uutuutta - mm. integraatioita, lead flow:ta ja runsaasti toiminnollisuuksia CRM:n puolelle. Tähän blogiartikkeliin koostin 3 mielenkiintoista HubSpotin uutuutta, joihin kannattaa ehdottomasti perehtyä! 

  Facebook Lead Ads - some ja mobiili haltuun B2B-yrityksissä

  Facebook hallitsee verkkoa viemällä keskimäärin 50 minuuttia käyttäjänsä aikaa päivittäin, sanoo HubSpot. Suurin osa tästä käytöstä tapahtuu mobiililaitteilla: HubSpotin mukaan 80% somen käytöstä tapahtuu mobiilissa. Siksi onkin tärkeää, että myös B2B-markkinointi skaalautuu sekä mobiiliin että someen. Tyypillisesti sosiaalinen media on ollut B2B-kentällä varsin hiljainen.

  Tähän ratkaisuna HubSpot on panostanut Facebook Lead Ads -työkaluun, jolla B2B-markkinoinnissa on mahdollista soveltaa sosiaalista mediaa entistä tehokkaammin. Työkalu antaa pääsyn Facebookin AI:ta hyödyntävään kohdistamiseen sekä lomakkeiden automaattiseen täyttöön käyttäjän Facebook-profiiliin perustuen. Siten konversio esimerkiksi liidien generoinnissa paranee, kun ei tarvita pitkiä ja hankalia lomakkeita.

  Lisäksi HubSpotin mainostyökalulla on mahdollista toteuttaa uudelleenmarkkinointia eli kohdentaa mainoksia heille, jotka ovat äskettäin vierailleet sivustolla.

  Campaign Analytics - iso kuva markkinoinnin tuloksellisuudesta

  Ehkä yksi HubSpotin hyödyllisimmistä uudistuksista on uusi kampanja-työkalu, jolla voit mitata entistä tehokkaammin kampanjoiden onnistumista. Työkalu kokoaa kaikki yksittäiseen kampanjaan liittyvät toimet saman katon alle - kertaluontoisista somepäivityksistä ja sähköposteista laskeutumissivuihin ja blogipostauksiin saakka. Voit siis seurata kokonaisuutta yksittäisten toimenpiteiden sijaan aiempaa helpommin sekä näiden ROI:ta.

  Työkalun tavoitteena on parantaa markkinoinnin tulosten mittaamista ja analysointia - myös euroissa. Sen avulla on helppo seurata esimerkiksi paljonko kävijöitä sivustolle tuli, kuinka paljon ostavia asiakkaita kampanja toi ja kuinka paljon rahaa sekä kului että tuli.

  Markkinoijalle työkalu antaa läpinäkyvyyttä myös yksittäisten toimenpiteiden arviointiin: mikä blogiartikkeli keräsi eniten lukijoita, mitä sähköpostia avattiin ja klikattiin runsaasti, mikä taas ei toiminut niin hyvin. Siten seuraavaa kampanjaa on helppo kehittää edellisen tulosten pohjalta. Lisäksi Campaign Analytics mahdollistaa eri kampanjakokonaisuuksien vertailun ja analysoinnin - miksi viimekeväinen kampanja onnistui, mutta syksyn toimenpiteet eivät?

  Aina kampanjoiden tavoitteena ei ole täysin uusien asiakkaiden haaliminen, vaan haluttu lopputulos voidaan saavuttaa aktivoimalla jo olemassa olevia kontakteja. Kampanja-ominaisuus mahdollistaakin näkymän kampanjan vaikutukset myös nykykontakteihin. 

  Content Strategy - hakukoneiden muutos

  Hakukoneet toimivat entistä älykkäämmin jo nyt, eikä keskittyminen enää yksittäisiin hakusanoihin riitä - sen sijaan verkkosivuilla on keskityttävä kokonaisuuksiin ja sisältöjen laatuun. Tähän muutokseen myös HubSpot on reagoinut ja tuonut avuksi Strategy-työkalun. Työkalu perustuu käyttämään aiheryhmiä (topic clusters) yksittäisten hakusanojen sijaan ja kokoamalla nämä yhden ydinaiheen alle - vaikkakaan ei automaattisesti, vaan tarjoamalla rakenteen ja mahdollisuuden linkittää eri aiheet kokonaisuudeksi. Käytännössä Strategy-toiminnon avulla on entistä helpompi rakentaa sisältöstrategia sekä hahmottaa kokonaisuuksia.

  + Lead Flows - konversion kasvattaminen pop up -ikkunoilla

  Jo viime vuoden puolella HubSpot lisäsi työkalupakkiinsa pop up -ikkunat ja bannerit, joilla tehostat sivuston konversiota ja keräät esimerkiksi uutiskirjeen tilaajia tehokkaasti. Työkalussa erinomaista on se, että voit kätevästi määrittää ehdot ponnahdusikkunan esiin tulolle - banneri tai pop up voi tulla vaikka vain tietyillä sivuilla tai tietyn ajan kuluttua. Ei siis ärsyttäviä, heti ruudulle pamahtavia ikkunoita, vaan tilanteeseen sopivia kehotteita. 

  Jos siis et ole vielä testannut lead flow:ta, käy ihmeessä tutustumassa ominaisuuteen - se on vapaasti hyödynnettävissä myös HubSpotin ilmaisversiossa!

  Haluatko perehtyä ominaisuuksiin tarkemmin?

  Edellä mainittujen uudistusten lisäksi HubSpotiin on tulossa myös tulevaisuudessa monia mielenkiintoisia toimintoja. HubSpot päivittääkin aktiivisesti järjestelmäänsä, joten työkalua käyttämällä ei tarvitse pelätä putoavansa teknologian kelkasta. Mikäli haluat tietää HubSpotista lisää tai perehtyä sen toiminnollisuuksiin, otathan asiantuntijoihimme yhteyttä!

  Parhaiten saat irti uusista ominaisuuksista käyttämällä työkalua itse - tilaa meiltä maksuton 30 päivän demo! Saat kokeilun lisäksi asiantuntijoiltamme maksuttoman koulutuksen järjestelmän käyttöön.

  Tilaa maksuton HubSpot-demo 

  Saatat myös pitää

  näistä artikkeleista aiheesta HubSpot

  Tilaa uudet artikkelit sähköpostiisi

  Kukaan ei ole vielä kommentoinut

  Kerro meille sinun ajatuksesi artikkelista!