<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Tarjouspyyntö
Varaa sparrailu
Mistä haluat tietää lisää?
Palvelut
Referenssit
Meistä
Koulutukset
Materiaalit
Blogi
Ota yhteyttä

  Itsestäänselvyyksiä markkinoinnista + uusi blogi

  Jani Hovila
  1.9.2015 13:58

  power-blogi-tervetuloa

  Tämä blogiteksti aloittaa uuden blogimme. Aiempaa blogia ylläpidettiin vuodesta 2009, välillä hyvin ja välillä vähemmän aktiivisesti. Sinne kerkesi tulemaan useampi sata artikkelia. Viime aikoina vanha blogimme ei kuitenkaan ole toiminut haluamallamme tavalla. Toki, edelleenkin se toi kotisivuillemme tasaisen massan kävijöitä ja vaihtelevasti 10-20 uutta liidiä kuukaudessa. Näistäkin liidimääristä moni B2B-yritys olisi kateellinen. Nyt uusien kotisivujen julkaisun yhteydessä päätimme kuitenkin uusia koko blogin samalla. Uudessa blogissa keskitymme tuomaan näkemystä, ideoita ja käytännön kokemuksia miten markkinoinnin avulla saadaan konkreettisia tuloksia mitattavasti.

  ”Tunne kohderyhmäsi”

  Edellisestä blogista puuttui punainen lanka. Kenelle se oli oikeasti tarkoitettu? Mistä se kertoi? Kuka siitä hyötyi? Blogista löytyi aiheita niin kasvuyrittämisestä, johtamiseen, markkinointiin ja satunnaisiin kalareissuihin. Ei näin. Tämä blogi keskittyy vain käytännössä opittuihin asioihin miten markkinoinnilla tehdään tulosta. Siinä me olemme hyviä.

  ”Pidä tavoite kirkkaasti mielessä ja keskity siihen. Älä hype-juttuihin tai työkaluihin”

  Edellisellä blogilla ei parhaimmillaankaan ollut tavoitetta. Tavoitteettomuus johtaa heikkoon motivaatioon ja suunnan puuttumiseen. Tällä blogilla on tavoite. Auttaa tekemään markkinoinnista oikea ja mitattava liiketoimintaprosessi askel kerrallaan. Se tarkoittaa howto-artikkeleita, case-tutkimuksia sekä markkinointipäällikölle hyödyllisiä ohjeita.

  ”Toisto, toisto ja toisto”

  Jokainen markkinointipäällikkö joka on tehnyt suoramainontaa ymmärtää toiston merkityksen. Samoin se toimii myös blogissa. Saattaa kulua helposti puolikin vuotta, ennen kuin ensimmäiset tulokset blogista alkavat näkyä markkinoinnissa. Kuitenkin edellisen blogin kanssa postaukset olivat satunnaisia artikkeleita siellä täällä. Blogilla ei ollut tavoitetta, eikä sen enempää suunnitelmallisuuttakaan. Nyt asiat ovat toisin…

  Luet nyt uutta blogiamme, jonka tarkoitus on auttaa sinua saamaan markkinointi tukemaan liiketoimintaa oikeasti ja tuomaan oikeita ja mitattavia tuloksia – liidejä, kauppoja ja asiakkuuksia.

  Antoisia lukuhetkiä.

  Saatat myös pitää

  näistä artikkeleista aiheesta Markkinoinnin kehittäminen

  Tilaa uudet artikkelit sähköpostiisi

  Kukaan ei ole vielä kommentoinut

  Kerro meille sinun ajatuksesi artikkelista!