<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Tarjouspyyntö
Varaa sparrailu
Mistä haluat tietää lisää?
Palvelut
Referenssit
Meistä
Koulutukset
Materiaalit
Blogi
Ota yhteyttä

  Katsaus kuluneeseen vuoteen 2017

  PowerMarkkinointi
  22.12.2017 9:59

  Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta PowerMarkkinoinnilta

  Vuosi 2017 lähestyy loppuaan ja päätimme muistella, mitä kaikkea kuluneen vuoden aikana on tapahtunut: 

  Koulutuksia

  Järjestimme tänä vuonna aamiaistilaisuuksia, joissa oli mahdollisuus kouluttautua maittavan aamiaisen äärellä. Aamiaistilaisuudet järjestettiin keväällä ja syksyllä Jyväskylässä ja Helsingissä. Kevään koulutuksissa käsiteltiin yrityksen ydinprosesseja ja syksyllä aiheena oli EU:n tietosuoja-asetus. Lue lisää tunnelmia kevään tilaisuudesta!

  Tapahtumia paikallisesti ja kauempana 

  Olemme olleet vuoden aikana mukana monissa paikallisissa tapahtumissa. Esimerkiksi Jani on käynyt luennoimassa yliopistolla, Digiä myyntiin -tapahtumassa, Myynti ja tuottavuus -tapahtumassa sekä yrittäjyydestä kiinnostuneiden opiskelijoiden sunnuntaibrunssilla.

  Haluamme olla mukana paikallisessa toiminnassa myös vuonna 2018 niin paljon kuin vain suinkin ehdimme!

  Lisäksi Jani toimi sparraajana KasvuOpen -markkinoinnin ja myynnin kasvupolulla sekä olimme mukana Sitran, Ilmarisen ja Henry Oy:n Tulevaisuuden työpaikka -hankkeessa.

  Pari meistä vieraili vuoden aikana myös rapakon takana: Henna ja Jani kävivät haistelemassa inbound-markkinoinnin viimeisimpiä trendejä syksyllä HubSpotin Inbound-seminaarissa Bostonissa. Jani kävi myös B2B Marketing Summit London -tapahtumassa, joka on maailman suurin B2B-markkinointitapahtuma.

  Runsaasti sisältöjä – suosituimmat poiminnat

  Inboundin hengessä tuotimme vuoden 2017 aikana paljon kiinnostavaa materiaalia. Tässä poimintoja vuoden suosituimmista blogiartikkeleistamme:

  HubSpot CRM

  HubSpot CRM - ilmainen asiakkuudenhallintajärjestelmä

   

   

   

  EU:n tietosuoja-asetusEU:n tietosuoja-asetus - miten se vaikuttaa B2B-markkinointiin?

   

   

   

  Markkinoinnin yksisarvinenHakusessa markkinoinnin yksisarvinen - vai sittenkin normaali ihminen? 

   

   

   

  Markkinoinnin automaatiojärjestelmien vertailuMarkkinoinnin automaatiojärjestelmät - vertailu suosituimmista ratkaisuista

   

   

   

  Samulin uratarinaSamulin uratarina: Harjoittelijasta asiantuntijamyyjäksi 

   

   

   

  Syksyllä järjestimme myös kolme webinaaria, jotka saivat upean vastaanoton ja herättivät runsaasti kiinnostusta. Aiheina niissä olivat markkinoinnin tavoitteiden asettaminen, suunnittelu ja budjetointi sekä mittaaminen. Jatkamme webinaareja myös ensi vuonna, joten pysythän kuulolla!

  Aloitimme myös videotuotannon ja julkaisimme ensimmäiset videomme PowerMarkkinoinnin YouTube-kanavalla. Videoitakin on tulossa lisää tulevana vuonna!

  Tyytyväisiä asiakkaita

  Tutkimme asiakkaidemme tyytyväisyyttä kyselyiden avulla ja keväällä saimmekin asiakastyytyväisyydestä huipputuloksia. Vaikka asiakkaat ovatkin olleet meihin tyytyväisiä, haluamme silti kehittää toimintaamme jatkuvasti. Tulosten perusteella vaihdoimme mm. projektinhallintatyökalumme uuteen sekä kehitimme raportointiamme.

  Viimeisin asiakastyytyväisyyskysely toteutettiin nyt joulukuussa ja sen tuloksia pääsemme tarkastelemaan ensi vuoden alussa.

  Kasvun vuosi  

  PowerMarkkinointi

  Vuonna 2017 tiimimme kasvoi yhteensä viidellä uudella työntekijällä! Kasvun myötä avautui myös tarve isommalle toimistolle, ja keväällä muutimmekin uusiin tiloihin Kalevankadulle. Uusi toimisto kastettiin käyttöön kaikille avoimien tupareiden merkeissä!

  Kiitämmekin vuodesta 2017 ja toivotamme rauhallista joulunaikaa jokaiselle! Palataan taas ensi vuonna entistä ehompana!

   

  Saatat myös pitää

  näistä artikkeleista aiheesta PowerMarkkinointi

  Tilaa uudet artikkelit sähköpostiisi

  Kukaan ei ole vielä kommentoinut

  Kerro meille sinun ajatuksesi artikkelista!