<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Tarjouspyyntö
Varaa sparrailu
Mistä haluat tietää lisää?
Palvelut
Referenssit
Meistä
Koulutukset
Materiaalit
Blogi
Ota yhteyttä

  Kävimme Lontoossa hakemassa oppeja account based -markkinoinnin viimeisimmistä tuulista – lue mitä jäi käteen

  Annika Ukkola
  27.11.2018 15:51

  Osallistuimme marraskuussa B2B Marketingin järjestämään ABM-konferenssiin Lontoossa, joka toi noin 400 markkinoijaa yhteen kuulemaan Account based -markkinoinnin päivänpolttavista teemoista. Lisäksi syvensimme ABM-osaamistamme erillisessä, päivän mittaisessa workshop-valmennuksessa. Lue päällimmäiset ajatuksemme inspiroivan reissun annista ja ABM:n nykyhetkestä!

  ABM-konferenssiKuva: B2B Marketing

  Miksi juuri ABM?

  Account based -markkinointi on maailmalla nostanut suosiotaan: esimerkiksi SiriusDecisionsin “State of ABM Report 2017” mukaan 93% yrityksistä kokee ABM:n olevan todella tärkeä osa heidän markkinointiaan. Suosio näkyy myös budjetoinnissa: Engagion tutkimuksessa keskimääräinen osuus ABM:ään oli 29% koko markkinointibudjetista – karkeasti siis kolmasosa. Samassa tutkimuksessa nousi myös esiin, että budjetointi ABM:ään on kasvanut peräti 45% verrattuna vuodentakaiseen.

  Eikä suotta! Account based -markkinoinnilla nimittäin saavutetaan markkinointitaktiikoista korkein ROI, lisätään keskikaupan kokoa ja nopeutetaan myyntisuppilon etenemistä. Suomessa ABM ei kokemuksemme mukaan ole vielä yleistynyt, mutta laahaammehan me monissa muissakin asioissa paria vuotta muuta maailmaa jäljessä. Kiinnostusta kuitenkin löytyy, ja olemmekin vuoden 2018 alusta asti tarjonneet ABM:ää osana palveluitamme.  

  ABM Lontoo

  Lontoon “opit ja kopit”

  ABM-konferenssissa oli puhumassa yhteensä 25 asiantuntijaa toimialojensa johtavista yrityksistä. Puheenvuorot keskittyivät jakamaan oppeja ja parhaita käytänteitä account based -markkinointiin. Moni painotti nimenomaan myynnin ja markkinoinnin yhteistyötä sekä ABM:n hyötyjä ja vaikutuksia niin myyntiin kuin liiketoimintaan.

  Erityisesti mieleen jäi myynnin ja markkinoinnin yhteistyön kriittisyys ABM:n onnistumiselle. Monelle markkinoijalle myynnin kanssa yhteisen “kielen” löytäminen vaikuttikin olevan haasteellista. Tähän jaettiin tapahtumassa paljon käytännönläheisiä vinkkejä aina lähtien selkeistä palaveriagendoista case-esimerkkeihin ja benchmark-lukuihin. 

  Myös Target Accountien valintaan liittyvää tietoa jaettiin tapahtumassa runsaasti sekä painotettiin kohderyhmätuntemusta ja sisältöjen personointia. Erityisen paljon käytännönläheistä tietoa tuli 1:1, 1:Few ja 1:Many -lähestymistavoista. Lisäksi kävimme läpi konkreettisia esimerkkejä ABM-kampanjoista ja sitä, kuinka ABM ylipäätään kannattaa aloittaa.    

  Kaksipäiväinen tapahtuma koulutuksineen valoi uskoa siihen, että account based -markkinointiin panostaminen kannattaa. Suomeen palatessa pää oli täynnä ideoita ja olo oli inspiroitunut – nyt vain hyödyntämään näitä oivalluksia käytännössä!

  Tulevissa blogiteksteissä tulemme jakamaan vinkkejämme, joten tilaa ihmeessä blogiartikkeleista ilmoitus sähköpostiisi – tilauslomake löytyy blogin lopusta!

  Haluatko kuulla lisää ABM:stä?

  Jos haluat perehtyä ABM:ään lisää, lataa ihmeessä tallenteet tänä syksynä pidetyistä webinaareistamme:

  Tutustu lisäksi ABM-palveluihimme täällä tai varaa suoraan maksuton sparraushetki asiantuntijamme kanssa. Sparraushetkessä käymme läpi konkreettisia vinkkejä, miten ABM:llä tuetaan juuri teidän liiketoimintaanne. Varaa sparraushetki tästä.

  Tilaa sparraushetki!

  A Great Offer, Just a Click Away

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

  Tilaa uudet artikkelit sähköpostiisi

  Kukaan ei ole vielä kommentoinut

  Kerro meille sinun ajatuksesi artikkelista!