<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Tarjouspyyntö
Varaa sparrailu
Mistä haluat tietää lisää?
Palvelut
Referenssit
Meistä
Koulutukset
Materiaalit
Blogi
Ota yhteyttä

  Laatta Leevi sai liiketoiminnalleen uuden vaihteen PowerMarkkinoinnin ansiosta

  PowerMarkkinointi
  4.12.2018 8:30

  Laatta Leevi sai liiketoiminnalleen uuden vaihteen PowerMarkkinoinnin ansiosta

  Laatta Leevi on jyväskyläläinen sisustamisen ja remontoinnin erikoisliike, joka haki digitaalisesta markkinoinnista ratkaisua asiakashankinnan helpottamiseksi. Yritys hyödynsi pitkään perinteisiä markkinointikanavia, mutta ennen pitkää asiakkaiden hankinta muodostui liian kalliiksi. Vuonna 2015 edelläkävijäyrityksenä Laatta Leevi lähti rohkeasti yhteistyöhön PowerMarkkinoinnin kanssa, mikä on tuottanut laattaliikkeelle erinomaisia tuloksia. 

  Lue, miten Lasse Seppänen, Laatta Leevin pitkäaikainen toimitusjohtaja kuvailee yhteistyötä PowerMarkkinoinnin kanssa. Vuoden 2018 alusta Seppänen siirtyi vastaamaan yrityksen markkinoinnista ja taloushallinnosta.

  Perinteisistä kanavista digiin

  Ennen yhteistyötä PowerMarkkinoinnin kanssa Laatta Leevin pääasialliset asiakashankintakanavat olivat hyvin perinteisiä: vuosittaiset messut, lehtimainokset sekä radio- ja televisiomainonta muodostivat markkinoinnin kulmakiven. ”Aikoinaan tämä oli toimivaa, mutta emme voineet enää jatkaa niin. Asiakkaita, jotka tarvitsevat meidän palveluitamme kyllä löytyy, mutta tavoittaminen perinteisten kanavien kautta oli kallista”, kuvailee Seppänen tilannetta vuosien takaa. 

  Asiakkaiden kulutustottumusten muutos pakotti myös Laatta Leevin harkitsemaan muita asiakashankinnan kanavia ja siirtymään digitaaliseen markkinointiin. Laatta Leevistä tulikin alansa edelläkävijä yrityksen siirtyessä käyttämään inbound- ja sisältömarkkinointia, markkinoinnin automaatiota sekä nykyaikaisia kanavia.

  PowerMarkkinointi antoi uuden vaihteen Laatta Leevin liiketoiminnalle

  Digitaalinen markkinointi on tuottanut Laatta Leeville erinomaista tulosta, ja yrityksen kasvanut tulos onkin kokonaan markkinoinnin ansiota. Sisältömarkkinointiin panostaminen on kuitenkin vaatinut pitkäjänteisyyttä ja luottamusta myös PowerMarkkinointiin.

  ”Taustalla on pitkäaikainen kehityskaari, eivätkä tulokset tulleet kuukaudessa tai kahdessa. Rakensimme kuitenkin vankan pohjan ja nykyisin saamme suoria yhteydenottoja ympäri Suomen. Artikkelien, blogien ja muiden materiaalien avulla saamme asiakkaat kiinnostumaan meistä”, kertoo Seppänen. Yritys onkin parantanut tulostaan jo useana vuonna peräkkäin ja luvut näyttävät siltä, miltä alalla kuuluukin näyttää. 

  ”PowerMarkkinointi on antanut kokonaan uuden vaihteen liiketoiminnallemme”
  Lasse Seppänen

  Toimiva ja jatkuva yhteistyö 

  Yhteistyö PowerMarkkinoinnin kanssa sujuu Seppäsen mukaan hyvin: ”Olemme saaneet meille markkinointiosaston, joka sparraa meitä ja antaa ehdotuksia”. Seppänen kuvaileekin PowerMarkkinointia ’moottoriksi, joka pitää markkinoinnin jatkuvasti käynnissä’.

  Erityisesti kiitosta saa PowerMarkkinoinnin aktiivinen markkinoinnin mittaaminen ja seuranta: ”PowerMarkkinointi seuraa, onko markkinoinnissa riittävästi toimintaa, jotta pääsemme tavoitteisiin”.

  Vakaalla pohjalla olevaa yhteistyötä onkin helppo jatkaa myös tulevaisuudessa!

  Laatta Leevi lyhyesti

  Laatta Leevi

  Laatta Leevi on jyväskyläläinen sisustamisen ja remontoinnin erikoisliike, jonka valikoimiin kuuluu Keski-Suomen suurimman laattavalikoiman lisäksi mm. kylpyhuonekalusteet, laminaatti- ja parkettilattiat sekä kaikki näiden asentamiseen ja hoitamiseen tarvittavat tuotteet. Yritys toimittaa tuotteitaan koko Suomeen. Yrityksen liikevaihto vuonna 2017 oli 2,63 milj. euroa. Tutustu Laatta Leeviin tarkemmin täällä. 

  Kuulostaako hyvältä? 

  Tavoitteenamme on olla markkinointitoimisto, jonka itse haluaisimme kumppaniksemme. Haluaisitko sinäkin liittyä tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon? Varaa maksuton 30–60 minuutin sparraushetki, jossa asiantuntijamme kertoo, miten voit tehostaa markkinointiasi inbound-markkinoinnin, sisältömarkkinoinnin ja markkinoinnin automaation keinoin. 

  Tutustu myös muihin asiakaskokemuksiin meistä ja lue esimerkiksi, miten JotBarin liidimäärä on tuplaantunut yhteistyön aikana!

  Tilaa uudet artikkelit sähköpostiisi

  Kukaan ei ole vielä kommentoinut

  Kerro meille sinun ajatuksesi artikkelista!