<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Tarjouspyyntö
Varaa sparrailu
Mistä haluat tietää lisää?
Palvelut
Referenssit
Meistä
Koulutukset
Materiaalit
Blogi
Ota yhteyttä

  Markkinoinnin ulkoistamisella tuloksia - Asiakascase: Alfame

  PowerMarkkinointi
  11.10.2018 8:45

  Alfamen ja PowerMarkkinoinnin yhteistyö on jatkunut ja kehittynyt jo vuodesta 2016 saakka. Ennen yhteistyötä Alfamen suurimpana markkinointihaasteena oli resurssien ja systemaattisuuden puute, mikä heijastui markkinointiin tehottomuutena. Kasvuhaluinen integraatioratkaisuihin keskittyvä asiantuntijayritys etsi sisältömarkkinoinnin sparraus- ja tuotantoavun lisäksi markkinoinnin automaatioon erikoistunutta kumppania.

  Markkinointi ennen yhteistyötä 

  Ennen yhteistyötä PowerMarkkinoinnin kanssa markkinointia toteutettiin Alfamella itsenäisesti, omien asiantuntijoiden voimin, eikä inbound-liidejä tullut kuukausittain lainkaan.

  Kokemusta markkinointikumppaneista oli lähinnä mainostoimistopuolelta, eikä varsinaisesti sisältömarkkinointiin erikoistunutta kumppania ollut. Markkinoinnin tuloksellisuutta mitattiin lähinnä kävijämääriä seuraamalla, eikä markkinointi tuonut konkreettisia liiketoiminnallisia hyötyjä. 

  Yhteistyön myötä markkinoinnista onkin tullut mitattavissa oleva prosessi, joka tuottaa liiketoiminnallista tulosta. Liidimäärä on kasvanut koko yhteistyön ajan, ja tällä hetkellä markkinointi tuottaa tasaisesti hyvän määrän liidejä joka kuukausi.

  Asiakascase-Alfame-JTAlfamen toimitusjohtaja Janne Tirkkonen

  Myyntiprosessi vakuutti kasvuhaluisen yrityksen

  Alfamella uskottiin, että myös markkinointiin olisi mahdollista saada tehoja automaation kautta. ”Ymmärsimme, että myös tämän osa-alueen voisi automatisoida prosessin tehostamiseksi. Samalla tavoitteena ja toiveena oli myös kasvattaa omaa markkinoinnin osaamistamme”, Alfamen toimitusjohtaja Janne Tirkkonen muistelee.

  Kumppaniksi oli tarjolla useita kandidaatteja, mutta PowerMarkkinointi erottui Tirkkosen mukaan jo myyntivaiheessa poikkeuksellisen vakuuttavalla lupauksella – ja tämän lupauksen pitämisellä. ”Meidät vakuutti lupaus siitä, että maksetaan vain tuloksista. Jo myyntivaiheessa asiat etenivät poikkeuksellisen jämäkästi, ja asioissa edettiin luvatun ja sovitun mukaisesti”, Tirkkonen kertoo.

  Mitattavia tuloksia koko liiketoiminnalle – kasvua sekä liidimäärässä että tunnettuudessa

  ”Yhteistyö PowerMarkkinoinnin kanssa näkyy eniten siinä, että asioita on saatu aikaan ja sisältöjä tuotettua. Ilman ulkopuolista kumppania tämä tuskin olisi onnistunut”, miettii Tirkkonen. Laadukkaasti tuotetun sisällön arvo on hänen mukaansa noussut esiin etenkin yhteistyön jatkuessa pitkään.

  ”Liidit ovat hyvällä tasolla ja niitä tulee säännöllisesti, mikä on meille pääasia”, kertoo Tirkkonen. Kasvuhaluiselle yritykselle yritysmielikuvan tunnetuksi tekeminen on ollut myös merkittävä osa yhteistyötä. Brändäystä on tehty onnistuneesti, mitä Tirkkonen pitää erittäin tärkeänä. ”Systemaattisen markkinoinnin myötä myös tunnettuus on kasvanut, millä on tietysti vaikutusta myös liiketoimintaan”, Tirkkonen toteaa. 

  Myös markkinoinnin mittaaminen on ottanut ison harppauksen eteenpäin. PowerMarkkinointia ja Alfamea yhdistää samanlainen filosofia mittaamisen suhteen – kaiken voi mitata, ja kaikki tekeminen kannattaa mitata arvon todistamiseksi. ”Vaikutus liiketoimintaan näkyy myös markkinoinnin ulkoistamisen kautta. Meidän ei tarvitse käyttää omia resursseja niin paljon, mutta tekeminen on silti systemaattista ja merkityksellistä. Samalla oman porukan osaaminen markkinoinnista on kasvanut”, Tirkkonen kertoo.

  Lataa laaja casekuvaus yhteistyöstä ja tuloksista

  Alfamella ei tällä hetkellä työskentele yhtään markkinointiin erikoistunutta henkilöä, ja Tirkkonen viittaakin PowerMarkkinointiin ulkoistettuna markkinointikumppanina.

  Lataa laaja casekuvaus ja tutustu siihen, miten yhteistyö ulkoistetun kumppanin kanssa on rakentunut ja kuinka markkinointi käytännössä toimii!

  Lataa asiakas­tarina

   

  Saatat myös pitää

  näistä artikkeleista aiheesta PowerMarkkinointi

  Tilaa uudet artikkelit sähköpostiisi

  Kukaan ei ole vielä kommentoinut

  Kerro meille sinun ajatuksesi artikkelista!