<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Tarjouspyyntö
Varaa sparrailu
Mistä haluat tietää lisää?
Palvelut
Referenssit
Meistä
Koulutukset
Materiaalit
Blogi
Ota yhteyttä

  Matkani Power­Markkinoinnille - Nikon ensimmäiset kuukaudet traineena

  PowerMarkkinointi
  14.3.2019 9:14

  Tämä vuosi sai vauhdikkaan startin, kun Niko aloitti heti tammikuun alussa Sales Development Rep -traineena. Nyt kun Niko on ehtinyt viettää meillä muutaman kuukauden, pyysimme häntä jakamaan kokemuksensa traineejaksolta. Lue, miten Niko päätyi PowerMarkkinoinnille ja miten hän on täällä viihtynyt!

  Niko Hiljanen on myyntitraineena PowerMarkkinoinnilla

  PowerMarkkinointi oli minulle tuttu jo opiskeluajoilta, ja erityisesti markkinointiin ja myyntiin liittyvässä tiedonhaussa törmäsin yritykseen usein. Tutustuin jo silloin mm. somen ja kotisivujen kautta PowerMarkkinointiin tarkemmin. Omaan silmääni pisti jatkuva osaamisen kehittäminen, jonka ymmärsin jälkikäteen olevan PowerMarkkinoinnilla yksi tärkeimmistä asioista. Lisäksi kiinnostustani lisäsi nuorekas ja rento työporukka, jonka hyvä ja työteliäs meininki huokui ulospäin.

  Opintojeni loppupuolella, kun etsin myyntiin ja markkinointiin liittyviä työmahdollisuuksia, törmäsin PowerMarkkinoinnin Sales Development Rep. trainee -hakuun. Hetken mietittyäni olin varma, että se olisi juuri sitä mitä etsin. Päätinkin tehdä hakemuksen heti, sillä näin sen tarjoavan minulle loistavan kasvuympäristön ja mahdollisuuden kehittyä myynnin ja markkinoinnin ammattilaiseksi.

  Onnistumisen ja oivalluksen hetket ovat työn suola

  Parasta työssäni on ehdottomasti se, kun pääsen haastamaan itseäni joka päivä eri henkilöiden kanssa keskustellessa. Päivittäin oppiikin jotain uutta ja sitä huomaa ajautuvansa ns. vahingossa hankkimaan lisää tietoa aiheista, jotka ovat jääneet askarruttamaan.

  Lisäksi on hienoa päästä auttamaan ja etsimään ratkaisua eri yritysten päivittäisiin haasteisiin markkinoinnin parissa. On mahtavaa kokea onnistumisen ja etenkin oivalluksen hetkiä yhdessä asiakkaan kanssa, kun hänelle on saatu tuotua konkreettista lisäarvoa tai mahdollisesti uusia näkökulmia markkinoinnin kehittämiseen.

  Päiväni koostuvat pitkälti potentiaalisten asiakkaiden kartoittamisesta ja kontaktoinnista puhelimitse, sähköpostilla ja LinkedInillä. Tämän ohella viikottain jää myös hyvin aikaa oman osaamisen kehittämiseen, mikä traineejaksolla onkin erityisen tärkeää.

  Lisäksi koen, että työn parhaita puolia ovat vapaus ja vastuu. Tämä tuo työhön mielekkyyttä, kun olet itse vastuussa siitä, että työt tulevat ajallaan tehdyksi. Vapaus näkyykin hyvin joustavissa työajoissa, jotka mahdollistavat työnteon missä ja milloin haluat.

  Mahtava fiilis päästä tekemään sitä mistä tykkää!

  Kaiken kaikkiaan kokemukseni PowerMarkkinoinnin myyntitraineena on ollut tähän asti mahtava! Olen päässyt nopeasti täyteen työntouhuun ja sitä kautta oppinut jo pienessä ajassa valtavasti myynnistä ja markkinoinnista eri keskusteluiden ja kouluttavien materiaalien avulla.

  Toki työhön sisäänpääsyä ja oppimista ovat edesauttaneet osaavat ja mukavat työkaverit, joilta saan mahtavan tuen ja tsempin edetä sekä kehittyä siinä mitä teen. Alussa saamani perehdytys antoi loistavan kokonaiskuvan toiminnastamme ja mm. omien webinaariemme ja oppaidemme avulla pääsin nopeasti syventämään tietotaitoani B2B-myynnin ja markkinoinnin saloista.

  Mainitsemisen arvoista on myös se, että traineejakson aikana ei ole tarvinnut jäädä sivustaseuraajaksi, vaan olen alusta asti saanut vastuuta ja mahdollisuuden näyttää oman osaamiseni. On ollut hienoa päästä jo heti ensimmäisistä päivistä lähtien suunnittelemaan tulevaa sekä vaikuttamaan yhteisiin asioihin ja prosesseihin. Uskon, että tämä tulee avaamaan vielä paljon uusia ovia ja mahdollisuuksia tulevaisuudessa!

  Haluatko lukea lisää tai liittyä joukkoomme?

  Nikoon voit tutustua lisää PowerSlämyssä!

  Lue lisäksi 6 syytä tulla meille töihin ja perehdy työkulttuuriimme tarkemmin. Tutustu myös Samulin uratarinaan, jossa kurkataan Sampan urapolkuun traineesta asiantuntijamyyjäksi.

  Mikäli innostuit, kurkkaa rekrysivumme ja lue rekryprosessistamme lisää.

  Kiinnostuitko meistä työnantajana?  

  Katso tämänhetkiset avoimet työpaikkamme tai pistä avoin hakemus osoitteeseen rekry@powermarkkinointi.com! 

  Tilaa uudet artikkelit sähköpostiisi

  Kukaan ei ole vielä kommentoinut

  Kerro meille sinun ajatuksesi artikkelista!