<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Tarjouspyyntö
Varaa sparrailu
Mistä haluat tietää lisää?
Palvelut
Referenssit
Meistä
Koulutukset
Materiaalit
Blogi
Ota yhteyttä

  Miksi HubSpot?

  Elsi Hirvonen
  13.2.2017 16:50

  miksi-hubspot.png

  Markkinoinnin automaatiojärjestelmiä riittää nykyään joka sormelle ja varpaalle. Me olemme valinneet itsellemme käyttöön HubSpotin ja käytämme sitä myös lähes kaikissa asiakasprojekteissamme. Miksi me olemme valinneet kaikista markkinoilla olevista markkinoinnin automaatiojärjestelmistä juuri HubSpotin? Miksi koemme sen parhaaksi työkaluksi myös asiakkaillemme? Tässä 7 syytä.

  1. HubSpot on all in one -työkalu markkinoinnin tekemiseen

  HubSpot pitää sisällään kattavan valikoiman erilaisia ominaisuuksia. Koska HubSpot perustuu inbound-ideologiaan, sillä pystytään toteuttamaan ja mittaamaan useita inbound-prosessin eri vaiheisiin liittyviä toimenpiteitä.

  HubSpotilla teet muun muassa

  • verkkosivut,
  • laskeutumissivut,
  • blogiartikkelit,
  • sosiaalisen median ajastetut päivitykset,
  • sähköpostikampanjat,
  • liidienhoivausviestit ja
  • kattavat raportit.

  Lue lisää HubSpotin ominaisuuksista täältä.

  2. HubSpot tarjoaa kattavasti dataa

  Kun HubSpotia käytetään erilaisten toimenpiteiden tekemiseen, on järjestelmästä saatavilla kattavasti dataa niin yksittäisistä toimenpiteistä kuin markkinoinnin toimivuudesta kokonaisuutena. HubSpotin avulla pystytään esimerkiksi tarkkailemaan kaikkea yksittäisten sähköpostikampanjoiden klikkausprosenteista markkinointi- ja myyntisuppilon pullonkauloihin. HubSpot on lyömätön apuväline tavoitteellisen markkinoinnin johtamiseen ja suunnitteluun.

  3. HubSpot on lyömätön työkalu liidien generointiin ja hallintaan

  HubSpotilla teet laskeutumissivut liidien generointiin, luot liidienhoivaus workflowt, pisteytät liidit automaattisesti, tarkkailet yksittäisten liidien tekemiä toimenpiteitä, luot muistutuksia itsellesi liidiin liittyen, luot tietyt kriteerit täyttävistä liideistä listoja esimerkiksi kohdennettuja kampanjoita varten ja lähetät jäljitettävät sähköpostit. Mikä parasta, kun kaikki toimenpiteet tehdään samalla järjestelmällä, kaikki tieto jokaisesta liidistä on helposti niin markkinoinnin kuin myynnin saatavilla yhdestä paikasta.

  4. HubSpot on markkinoinnin ja myynnin yhteinen työkalu

  Markkinoinnin automaatiojärjestelmä on HubSpotille lähes virheellinen nimitys. HubSpotin ja markkinoinnin automaation ajatellaan usein tarkoittavan automatisoituja sähköpostiviestejä, mutta se on paljon enemmän. HubSpotissa yhdistyvät paitsi työkalut markkinoinnin toteutukseen ja seurantaan, myös CRM ja myynnin omat työkalut. Kun myynnillä ja markkinoinnilla ei ole omia, toisistaan erillisiä järjestelmiä, HubSpotista nähdään jokaisen liidin jokainen liike aina ensikontaktista kaupan syntymiseen ja nykyasiakasmarkkinoinnin seurantaan.

  5. HubSpot integroituu näppärästi muihin järjestelmiin

  Toisinaan käytössä halutaan pitää HubSpotin sijaan jokin muu CRM tai esimerkiksi webinaareja pidetään jollain muulla järjestelmällä. Se on ihan ok, sillä muiden järjestelmien integrointi HubSpotiin käy varsin kätevästi. Valmiita integraatioita löytyy rutkasti, Zapierin avulla integraatiomahdollisuudet ovat lähes rajattomat ja HubSpotin API:n kautta mikä tahansa integraatio onnistuu. HubSpotin käyttöönotto ei siis tarkoita kaikista muista järjestelmistä luopumista tai useiden järjestelmien rinnakkaista, hankalaa käyttöä. Eri järjestelmät pelaavat usein näppärästi HubSpotin kanssa yhteen.

  6. HubSpot on helppokäyttöinen

  HubSpot on maailman suosituin markkinoinnin automaatiojärjestelmä. Se kertoo jotain paitsi sen käytännöllisyydestä, myös käytettävyydestä. Mikäli HubSpotissa tulee vastaan haaste, jota ei itsenäisesti osaa ratkoa, HubSpot on tehnyt kattavia ohjeita lähes minkä tahansa ongelman ratkaisemiseksi. Ohjeita löytyy kirjallisessa ja videomuodossa. Pelkkien ohjeiden opiskelun lisäksi pystyt myös suorittamaan erilaisia sertifikaatteja niin HubSpotiin kuin markkinointiin ja myyntiin liittyen.

  7. HubSpotin hinnoittelu skaalautuu tarpeen mukaan

  IT-järjestelmän hankinta mielletään usein kalliiksi hankkeeksi. HubSpotin kohdalla erillistä järjestelmää ei tarvitse ostaa, vaan siitä maksetaan kuukausittaista lisenssimaksua. Lisenssimaksu koostuu

  • halutuista ominaisuuksista ja
  • tarvittavasta kontaktimäärästä.

  HubSpotista ei siis tarvitse maksaa enempää, kuin mitä juuri tällä hetkellä tarvitsette. HubSpotin tasoa voidaan säätää koska tahansa vastaamaan sen hetkisiä tarpeita. Markkinoinnin automaatiojärjestelmien hinnoittelusta voit lukea lisää täältä.

  HubSpotin hankintaa helpottaa mahdollisuus kokeilla sitä maksutta 30 päivän ajan. Tilaa itsellesi tunnukset HubSpotiin, opastamme sinut alkuun järjestelmän käytössä!

  Tilaa maksuton HubSpot-demo

  Tilaa uudet artikkelit sähköpostiisi

  Kukaan ei ole vielä kommentoinut

  Kerro meille sinun ajatuksesi artikkelista!