<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Tarjouspyyntö
Varaa sparrailu
Mistä haluat tietää lisää?
Palvelut
Referenssit
Meistä
Koulutukset
Materiaalit
Blogi
Ota yhteyttä

  Millaista PowerMarkkinoinnilla on olla töissä?

  Serina Semi
  7.12.2017 10:11

   PoweMarkkinointi työpaikkana

  Tänä syksynä PowerMarkkinoinnin riveihin on astunut kaksi uutta työntekijää: avustava markkinointikonsultti Serina ja markkinointiharjoittelija Hanna. Tuoreet silmäparit näkevät asiat aina uudesta perspektiivistä, joten tänään kysyimme Serinalta, millaista PowerMarkkinoinnilla on olla töissä?

  Jatkuvasti oppii uutta

  Mittaan omaa työviihtyvyyttäni sen fiiliksen pohjalta, minkä kanssa lähden aamulla töihin. Vaikka aamulla saattaa väsyttää, ei kertaakaan ole tehnyt mieli jäädä kotiin – ei edes maanantaiaamuna. Meillä on nimittäin tapana aloittaa viikko käymällä läpi jokaisen viikonloput: yksi on pelannut frisbeegolfia, toinen on käynyt agilityssa ja kolmas on kasannut palapelejä. Tämä on mahtava tapa polkaista viikko käyntiin, ja osaltaan hitsaa meidän tiimiä tiiviimmin yhteen.

  Sen lisäksi, että joka päivä oppii tuntemaan työkavereita paremmin ihmisinä, heiltä myös oppii koko ajan paljon uutta. Rennot kahvipöytäkeskustelutkin kääntyvät usein ajankohtaisiin aiheisiin niin markkinoinnin, projektien kuin myynninkin maailmassa ja hups, ihan huomaamatta tietoa jaetaan puolin ja toisin. Meidän tiimissä jokaisella on omat vahvuutensa, joita myös hyödynnetään häikäilemättömästi – ja hyvä niin!

  Parasta on, kun pääsee tekemään ja kehittymään

  Edellisessä kuukausittaisessa, henkilökohtaisessa kahvihetkessä esimiehistön kanssa tuli puheeksi mitkä työtehtävät ovat minulle mieluisimpia ja mitkä vähiten mieluisia. On mahtava tunne vastata täysin rehellisesti ja käsi sydämellä, että pidän kaikesta, mitä olen päässyt muutaman viime kuukauden aikana tekemään. Saan tehdä yhteistyötä kiinnostavien asiakkaiden kanssa, pääsen kehittämään PowerMarkkinoinnin toimintaa ja pystyn itse määrittelemään, kuinka kehitän omaa osaamistani markkinoinnin ammattilaisena. Minun kiinnostuksenkohteitani kuunnellaan ja minulle annetaan tilaa kasvaa valitsemillani osa-alueilla.

  Muutamassa eri yhteydessä ilmoille on heitetty fraasi “näin ei kyllä tehtäisi normaalissa työpaikassa”. Ulkopuolisen korvaan tämä saattaa kuulostaa erikoiselta, mutta tuo leikkimielinen ajatus kuvastaa hyvin meidän powermarkkinointilaisten näkemystä omasta työpaikastamme: olemme tarpeeksi rohkeita tekemään asioita omalla, meille sopivalla tavalla, vaikka se ei vastaisikaan normia. Tätä ajatusmallia avaavat parhaiten meidän yhdessä määrittelemät arvot, suosittelen tutustumaan!

  Summa summarum

  Arvostan tekemisen meininkiä, sitä rehellistä hihojen käärimistä ja käsien työntämistä saveen. Haluan oppia, olla paras siinä mitä teen. Ja ehkäpä tärkeimpänä, kaipaan ympärilleni ihmisiä, jotka tarttuvat kanssani tuumasta toimeen, aina pieni pilke silmäkulmassa. Joten vastaus alkuperäiseen kysymykseesi: PowerMarkkinoinnilla on todella hyvä olla töissä.

  Saatat myös pitää

  näistä artikkeleista aiheesta PowerMarkkinointi työpaikkana

  Tilaa uudet artikkelit sähköpostiisi

  Kukaan ei ole vielä kommentoinut

  Kerro meille sinun ajatuksesi artikkelista!