<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Tarjouspyyntö
Varaa sparrailu
Mistä haluat tietää lisää?
Palvelut
Referenssit
Meistä
Koulutukset
Materiaalit
Blogi
Ota yhteyttä

  PowerMarkkinoinnin asiakastyytyväisyyskyselyn tulokset 2017

  Eveliina Vähä-Ruka
  26.9.2017 10:00

  Asiakastyytyväisyys.png

  ”Tyytyväiset asiakkaat ovat toimintamme elinehto” on jo ehkä vähän liiankin kulunut fraasi, mutta toisaalta niin täyttä totta – myös meillä PowerMarkkinoinnilla. Saadaksemme selville, mitä asiakkaamme oikeasti meistä ajattelevat, mittaamme asiakkaidemme tyytyväisyyttä puolivuosittain.

  Tulokset puhukoot puolestaan: tässä kevään 2017 kyselyn tulokset tiivistettynä!

  Helppo ja mukava yhteistyökumppani

  Suoritimme viimeisimmän asiakastyytyväisyyskyselyn huhti-kesäkuussa 2017. Kysely lähetettiin kaikille asiakkaillemme sähköpostitse. Kyselyn aluksi selvitimme lyhyesti asiakkaidemme tyytyväisyyttä muun muassa projektin tuloksiin, viestintään, työnjälkeen, raportointiin, projektinhallintaan sekä yleisesti yhteistyön helppouteen. Näistä kategorioista saimme keskiarvoksi 4.4 (asteikolla 1-5).

  Tulosten perusteella asiakkaamme ovat erityisen tyytyväisiä yhteistyömme helppouteen ja mukavuuteen (4.6). Tähän me myös pyrimme jokaisessa kosketuspisteessä asiakkaidemme kanssa – tavoitteenamme on ylittää asiakkaidemme odotukset mahdollisimman usein.

  Näissä onnistuimme erityisen hyvin:

  • Yhteyshenkilömme ja tiimimme ovat teille helposti lähestyttävissä: 4,9
  • Meidän kanssa on helppo ja mukava tehdä yhteistyötä: 4,9
  • Pidämme teidät hyvin kärryillä projektin ja yhteistyön etenemisestä: 4,6
  • Pystymme reagoimaan nopeasti erilaisiin pyyntöihinne, kun sille on tarve: 4,6

  Aito kumppani ilman turhaa jargonia

  Seuraavaksi kysyimme asiakkailtamme vielä täsmentäviä kysymyksiä alun teemoihin. Täsmentävien kysymysten osalta yhteistyön helppous korostui entisestään. Asiakkaidemme mielestä yhteyshenkilömme ja tiimimme ovat helposti lähestyttävissä (4.9). Emme myöskään käytä markkinointikonsulteille ja koko alalle hyvin tyypillistä turhaa jargonia yhteistyössämme (4.6).

  Yleisesti ottaen asiakkaamme ovat siis hyvin tyytyväisiä yhteistyöhömme ja moni myös suosittelisi meitä mielellään (4.6).

  Kohti parempaa asiakaskokemusta

  Kyselyn tulokset toimivat meillä myös sisäisen kehityksen ohjenuorana. Vaikka tulosten perusteella voisikin hyvillä mielin paukutella henkseleitä, tavoitteenamme on kuitenkin jatkuvasti kehittää asiakaskokemusta parempaan suuntaan ja siksi kehitettävää löytyy aina.

  Viimeisimmän kyselyn jälkeen päätimme muun muassa vaihtaa projektinhallintatyökalumme uuteen, sekä meitä että asiakkaitamme paremmin palvelevaan järjestelmään. Myös raportoinnin kehittäminen kuuluu syksyn kehitysprojekteihimme.

  Kuulostaako hyvältä?

  Tavoitteenamme on olla markkinointitoimisto, jonka itse haluaisimme kumppaniksemme. Haluaisitko sinäkin liittyä tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon?

  Varaa maksuton 30–60 minuutin maksuton sparraushetki, jossa asiantuntijamme kertoo, miten voit tehostaa markkinointiasi inbound-markkinoinnin, sisältömarkkinoinnin ja markkinoinnin automaation keinoin. Samalla saamme molemmat käsityksen siitä, voisimmeko me markkinointikumppaninasi auttaa sinua saamaan kovempia tuloksia.

  Tilaa sparraushetki!

  Saatat myös pitää

  näistä artikkeleista aiheesta PowerMarkkinointi

  Tilaa uudet artikkelit sähköpostiisi

  Kukaan ei ole vielä kommentoinut

  Kerro meille sinun ajatuksesi artikkelista!