<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Tarjouspyyntö
Varaa sparrailu
Mistä haluat tietää lisää?
Palvelut
Referenssit
Meistä
Koulutukset
Materiaalit
Blogi
Ota yhteyttä

  PowerMarkkinoinnin asiakastyytyväisyyskyselyn tulokset Q1 2018

  Eveliina Vähä-Ruka
  8.5.2018 10:28

  Asiakastyytyväisyyskysely Q1-1

  ”Tyytyväiset asiakkaat ovat toimintamme elinehto” on jo ehkä vähän liiankin kulunut fraasi, mutta toisaalta niin täyttä totta – myös meillä PowerMarkkinoinnilla. Saadaksemme selville, mitä asiakkaamme oikeasti meistä ajattelevat, mittaamme asiakkaidemme tyytyväisyyttä kvartaaleittain.

  Tulokset puhukoot puolestaan: tässä vuoden 2018 ensimmäisen kvartaalin kyselyn tulokset tiivistettynä!

  Kumppani, jonka kanssa yhteistyö sujuu

  Suoritimme viimeisimmän asiakastyytyväisyyskyselyn tämän vuoden ensimmäisen kvartaalin päätyttyä huhtikuussa 2018. Kysely lähetettiin kaikille asiakkaillemme sähköpostitse. Kyselyn aluksi selvitimme lyhyesti asiakkaidemme tyytyväisyyttä muun muassa projektin tuloksiin, viestintään, työnjälkeen, raportointiin, projektinhallintaan sekä yleisesti yhteistyön helppouteen. Näistä kategorioista saimme keskiarvoksi 4.6 (asteikolla 1-5).

  Tulosten perusteella asiakkaamme ovat erityisen tyytyväisiä yhteistyömme helppouteen ja mukavuuteen sekä projektinhallintaamme (molemmat 4.8). Tähän me myös pyrimme jokaisessa kosketuspisteessä asiakkaidemme kanssa – tavoitteenamme on ylittää asiakkaidemme odotukset mahdollisimman usein.

  Kehitysaskeleemme projektinhallinnassa näkyvät selvästi myös tuloksissa. Päätimme viime kevään asiakastyytyväisyyskyselyn perusteella vaihtaa projektinhallintatyökalumme uuteen, sekä meitä että asiakkaitamme paremmin palvelevaan järjestelmään. Nyt yhteiskäytössä asiakkaidemme kanssa oleva uusi projektinhallintajärjestelmämme on otettu hyvin vastaan ja saanut loistavaa palautetta niin omalta porukaltamme kuin myös asiakkailtamme.

  Näissä onnistuimme erityisen hyvin:

  • Pystymme reagoimaan nopeasti erilaisiin pyyntöihinne, kun sille on tarve: 4,7
  • Emme odota vain teidän aloitetta, vaan olemme proaktiivisia: 4,7
  • Olemme pystyneet auttamaan teitä ymmärtämään markkinointinne nykytilaa paremmin: 4,6
  • Emme käytä turhaa jargonia yhteistyössämme: 4,6

  Seuraavaksi kysyimme asiakkailtamme vielä täsmentäviä kysymyksiä alun teemoihin liittyen. Vastausten perusteella asiakkaamme ovat tyytyväisiä erityisesti siihen, että pystymme reagoimaan erilaisiin pyyntöihin ja toiveisiin nopealla aikataululla (4,7). Emme myöskään odota asiakkaidemme aloitetta, vaan annamme proaktiivisesti ehdotuksia ja uusia ajatuksia asiakkaidemme markkinoinnin ja myynnin kehittämiseksi (4,7).

  Tulokset kertovat myös siitä, että blogissakin aiemmin julkaistut arvomme aidosti ja oikeasti näkyvät toiminnassamme – myös asiakkaillemme. Viime aikoina olemme muun muassa lähteneet pilotoimaan asiakkaidemme kanssa Account Based-markkinointia sekä kehittämään markkinoinnin ja myynnin raportointia. Vastausten perusteella olemme myös monelle asiakkaistamme aidosti strateginen kumppani, eikä yhteistyömme rajoitu pelkästään markkinointiin.

  Yleisesti ottaen asiakkaamme ovat siis hyvin tyytyväisiä yhteistyöhömme ja moni myös suosittelisi meitä mielellään (4.7).

  Kohti parempaa asiakaskokemusta

  Kyselyn tulokset toimivat meillä myös sisäisen kehityksen ohjenuorana. Vaikka tulosten perusteella voisikin hyvillä mielin paukutella henkseleitä, tavoitteenamme on kuitenkin jatkuvasti kehittää asiakaskokemusta parempaan suuntaan ja siksi kehitettävää löytyy aina.

  Tulemme kevään aikana muun muassa kehittämään asiakkaidemme raportointia entistä läpinäkyvämmäksi ja selkeämmäksi. Tavoitteenammehan on saada markkinoinnista aidosti mitattavaa ja liiketoimintahyötyjä tuottavaa.

  Kuulostaako hyvältä?

  Tavoitteenamme on olla markkinointitoimisto, jonka itse haluaisimme kumppaniksemme. Haluaisitko sinäkin liittyä tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon?

  Varaa maksuton 30–60 minuutin maksuton sparraushetki, jossa asiantuntijamme kertoo, miten voit tehostaa markkinointiasi inbound-markkinoinnin, sisältömarkkinoinnin ja markkinoinnin automaation keinoin. Samalla saamme molemmat käsityksen siitä, voisimmeko me markkinointikumppaninasi auttaa sinua saamaan kovempia tuloksia.

  Tilaa sparraushetki!

  Saatat myös pitää

  näistä artikkeleista aiheesta PowerMarkkinointi

  Tilaa uudet artikkelit sähköpostiisi

  Kukaan ei ole vielä kommentoinut

  Kerro meille sinun ajatuksesi artikkelista!