<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Tarjouspyyntö
Varaa sparrailu
Mistä haluat tietää lisää?
Palvelut
Referenssit
Meistä
Koulutukset
Materiaalit
Blogi
Ota yhteyttä

  PowerMarkkinoinnin asiakastyytyväisyyskyselyn tulokset Q3/2018

  PowerMarkkinointi
  12.10.2018 15:19

  Asiakastyytyväisyyskysely Q3-1

  Seuraamme asiakkaidemme tyytyväisyyttä kvartaaleittain, ja toteutimme jälleen asiakastyytyväisyyskyselyn kolmannen kvartaalin päätyttyä syyskuussa 2018. Kysely lähetettiin kaikille asiakkaillemme sähköpostitse. Saimme vastauksia 75% asiakkuuksista. Tässä vuoden 2018 kolmannen kvartaalin kyselyn tulokset tiivistettynä!

  Kumppani, jonka kanssa yhteistyö on helppoa ja mukavaa

  Kyselyn aluksi selvitimme lyhyesti asiakkaidemme tyytyväisyyttä projektin tuloksiin, viestintään, työnjälkeen, raportointiin, projektinhallintaan sekä yleisesti yhteistyön helppouteen. Näistä kategorioista saimme keskiarvoksi 4,2 (asteikolla 1-5).

  Tulosten perusteella asiakkaamme ovat erityisen tyytyväisiä yhteistyömme helppouteen ja mukavuuteen (4,5). Tavoitteenamme on ylittää asiakkaidemme odotukset mahdollisimman usein - tähän me myös pyrimme jokaisessa kosketuspisteessä asiakkaidemme kanssa.

  Alkuvuoden kehitysaskeleet projektinhallinnassa järjestelmävaihdoksen myötä ovat edelleen tuottaneet tulosta. Projektinhallintajärjestelmän aktiivinen käyttö on arkipäivää sekä tiimimme kesken että asiakkaidemme kanssa.

  Seuraavaksi kysyimme asiakkailtamme vielä täsmentäviä kysymyksiä alun teemoihin.

  Tyytyväiset asiakkaat, jotka suosittelevat meitä mielellään

  Täsmentävissä kysymyksissä yhteistyön helppous korostui entisestään. Vastausten perusteella asiakkaamme ovat tyytyväisiä erityisesti siihen, että käymme avoimesti ja nopeasti läpi mahdolliset ongelmat yhteistyössä (4,5). Pystymme myös reagoimaan erilaisiin asiakkaimme pyyntöihin nopeasti (4,4). Lisäksi asiakkaamme ovat tyytyväisiä siihen, ettemme käytä turhaa jargonia yhteistyössämme (4,4).

  Näissä onnistuimme erityisen hyvin:

  • Käymme läpi mahdolliset ongelmat yhteistyössä avoimesti ja nopeasti: 4,5 
  • Pystymme reagoimaan nopeasti erilaisiin pyyntöihinne, kun sille on tarve: 4,4
  • Emme käytä turhaa jargonia yhteistyössämme: 4,4
  • Kokonaisuudessaan, olet hyvin tyytyväinen yhteistyöhömme: 4,3.

  Yleisesti ottaen asiakkaamme ovat siis hyvin tyytyväisiä yhteistyöhömme ja moni suosittelisi meitä mielellään (4,2).

  Asiantuntija, mutta myös strateginen kumppani

  Kysyimme lisäksi, olemmeko asiakkaillemme asiantuntijakumppani, palveluntuottaja, lisäresurssi vai strateginen kumppani. 75 % asiakkaistamme mieltää meidät asiantuntijakumppanikseen. Vastausten perusteella olemme myös monelle asiakkaistamme aidosti strateginen kumppani, eikä yhteistyömme rajoitu pelkästään markkinointiin.

  Oman henkilöstön kehittäminen on meille tärkeää, jotta voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin. Panostammekin jatkuvasti asiantuntijoimme osaamisen kehittämiseen muun muassa PowerHubin ja PowerAcademyn avulla.

  Kohti parempaa asiakaskokemusta

  Kysely toimii meillä sisäisen kehityksen ohjenuorana. Tavoitteenamme on jatkuvasti kehittää asiakaskokemusta. Asiakastyytyväisyyskyselyn vastausten perusteella voi huomata, että arvomme näkyvät aidosti myös asiakkaillemme. Vaikka kehitettävää vielä onkin, on suuntamme oikea.

  Tavoitteenamme on saada markkinoinnista aidosti mitattavaa ja liiketoimintahyötyjä tuottavaa. Edellisen kyselyn perusteella lupasimmekin kehittää asiakkaidemme raportointia entistä läpinäkyvämmäksi ja selkeämmäksi. 

  Tähän vastasimme ottamalla käyttöön dashboard-näkymät osana markkinoinnin raportointiamme. Olemme toimineet kesäkuun alusta lähtien Databoxin Suomen ensimmäisenä Premium-kumppanina: Databox mahdollistaa asiakkaillemme entistä tehokkaamman markkinoinnin ja myynnin mittaamisen liiketoimintavaikutukseen saakka. Emme kuitenkaan tyydy vain työkalun käyttöönottoon, vaan aiomme edelleen aktiivisesti kehittää raportointiamme kohti täysin mitattavaa markkinointia.

  Tulevaisuudessa kehitämme myös asiakastiimimme rakennetta sekä panostamme entistä aktiivisemmin proaktiivisuuteen.

  Edellisessä asiakastyytyväisyyskyselyn koonnissa kerroimme myös, että lähdimme pilotoimaan asiakkaidemme kanssa Account-Based-markkinointia. Pilotointi on jatkunut, ja tällä hetkellä tarjoamme ABM:ää osana palveluamme

  Kiitos vielä kaikille kyselyyn vastanneille palautteestanne. Haluamme kehittää toimintaamme jatkuvasti, joten muistattehan, että palautetta voi antaa myös muulloinkin kuin asiakastyytyväisyyskyselyn yhteydessä.

  Kuulostaako hyvältä?

  Tavoitteenamme on olla markkinointitoimisto, jonka itse haluaisimme kumppaniksemme. Haluaisitko sinäkin liittyä tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon? Varaa maksuton 30–60 minuutin maksuton sparraushetki, jossa asiantuntijamme kertoo, miten voit tehostaa markkinointiasi inbound-markkinoinnin, sisältömarkkinoinnin ja markkinoinnin automaation keinoin. 

  Tilaa sparraushetki!

  Saatat myös pitää

  näistä artikkeleista aiheesta PowerMarkkinointi

  Tilaa uudet artikkelit sähköpostiisi

  Kukaan ei ole vielä kommentoinut

  Kerro meille sinun ajatuksesi artikkelista!