<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Tarjouspyyntö
Varaa sparrailu
Mistä haluat tietää lisää?
Palvelut
Referenssit
Meistä
Koulutukset
Materiaalit
Blogi
Ota yhteyttä

  PowerMarkkinoinnin asiakkaat ovat tutkitusti tyytyväisiä – tutustu asiakastyytyväisyyskyselyn tuloksiin!

  PowerMarkkinointi
  9.4.2020 16:19

  Maailmanluokan asiakaskokemus ja tyytyväiset asiakkaat ovat meille ensiarvoisen tärkeitä. Toteutimme viimeisimmän asiakastyytyväisyyskyselyn maaliskuussa 2020, johon vastasi peräti 90 % asiakkaistamme.

  Asiakkaamme arvioivat asteikolla 1–5 onnistumistamme eri osa-alueilla. Tässä vuoden ensimmäisen kvartaalin tulokset koontina!

  80 % asiakkaistamme pitää meitä asiantuntijakumppanina tai strategisena kumppanina

  Erityisen hienoa on nähdä, että valtaosalle asiakkaistamme olemme joko strateginen kumppani tai asiantuntijakumppani. Emme siis ole vain lisäkäsi markkinoinnin toteuttamiseen, vaan aidosti liiketoimintaa tukeva kumppani.

  Asiakkaamme ovat valmiita suosittelemaan meitä.

  Proaktiivinen markkinoinnin asiantuntijakumppani, joka hallitsee aikataulut ja viestinnän

  Meille tärkeimmillä osa-alueilla suorastaan dominoimme: olemme asiakkaillemme proaktiivinen markkinoinnin kumppani, joka omaksuu asiakkaansa tavoitteet ja tähtää niiden ylittämiseen.

  Erinomaiset arviot saimme muun muassa seuraavilla osa-alueilla:

  • Proaktiivisuus 4,5/5
  • Projektinhallinta ja aikataulut 4,6/5
  • Raportointi 4,5/5
  • Tavoitteiden ja tarpeiden omaksuminen 4,5/5
  • Viestintä ja kommunikointi 4,7/5

  Meille on tärkeää, että pääsemme asetettuihin tavoitteisiin ja tuomme asiakkaillemme tuloksia, mutta myös se, että viestimme ja kommunikoimme asiakkaillemme selkeästi. Käymme myös mahdolliset ongelmat yhteistyössä läpi avoimesti ja nopeasti (4,5/5). 

  Yleisesti ottaen asiakkaamme ovat hyvin tyytyväisiä, ja moni onkin valmis suosittelemaan meitä mielellään (4,6/5).

  Kohti maailmanluokan asiakaskokemusta

  Vaikka asiakastyytyväisyys on erinomaisella tasolla, emme tyydy tähän. Haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme ja tarjota asiakkaillemme maailmanluokan asiakaskokemuksen – tuloksia unohtamatta.

  Tulevien kuukausien kehityskohteena meillä on entistä laadukkaampi työnjälki toimenpiteissä. Olemme kehittäneet sisäisiä auditointi- ja sparraustoimintamalleja sekä panostamme tulevaisuudessakin osaamisen kehittämiseen.

  Kiitos vielä kaikille kyselyyn vastanneille palautteestanne! Haluamme kehittää toimintaamme jatkuvasti, joten muistattehan, että palautetta voi antaa myös muulloinkin kuin asiakastyytyväisyyskyselyn yhteydessä.

  Kuulostiko hyvältä?

  Tavoitteenamme on olla markkinointitoimisto, jonka itse haluaisimme kumppaniksemme. Jos vakuutuit ja haluat kuulla lisää, ota ihmeessä yhteyttä!

  Tutustu myös asiakasreferensseihimme ja lue lisää esimerkiksi Qentinelistä, jolle kehitimme ABM-toimintamallin isoille asiakkaille viestimiseen.

  Tilaa uudet artikkelit sähköpostiisi

  Kukaan ei ole vielä kommentoinut

  Kerro meille sinun ajatuksesi artikkelista!