<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Tarjouspyyntö
Varaa sparrailu
Mistä haluat tietää lisää?
Palvelut
Referenssit
Meistä
Koulutukset
Materiaalit
Blogi
Ota yhteyttä

  PowerMarkkinointi proudly presents: Täysin mitattavaa B2B-markkinointia

  Eveliina Vähä-Ruka
  20.6.2018 12:30

  Täysin mitattavaa B2B markkinointia

  Markkinoinnin perussynti on se, ettei sitä mitata tai mitataan, mutta valitut mittarit ovat tavoitteen kannalta väärät. Siksi myös markkinoinnin kokonaisvaikutukset liiketoiminnalle jäävät helposti huomaamatta ja todistamatta. Jos markkinoinnin tärkein tehtävä on tukea yritystä sen tavoitteissa, kuten kasvussa ja uusasiakashankinnassa, miksi moni markkinoinnin kuukausiraportti koostuu edelleen vain markkinoinnin omista mittareista?

  Tänä päivänä markkinoinnin mittaamisen ei pitäisi enää olla vaikeaa - päinvastoin. Dataa on saatavilla helposti useasta eri työkalusta, järjestelmästä ja kanavasta. Rajattoman datamäärän keskellä voi olla jopa vaikeaa keskittyä siihen, mikä markkinoinnin mittaamisessa ja raportoinnissa on oikeasti tärkeää ja myös liiketoimintaa kiinnostavaa.

  Markkinoinnin ja myynnin mittaamisen mullistava Databox

  Databox: Markkinoinnin KPI-mittarit

  Aiemmassa blogiartikkelissamme annoimme vinkkejä B2B-markkinoinnin mittareiden valintaan. Nyt näiden KPI-mittareiden visualisointi sekä liiketoimintalähtöisten dashboard-näkymien rakentaminen on entistä helpompaa, sillä olemme olleet kesäkuun alusta lähtien Databoxin Suomen ensimmäinen Premier-kumppani. Databox mahdollistaa asiakkaillemme entistä tehokkaamman markkinoinnin ja myynnin mittaroinnin. Näin markkinoinnista saadaan oikeasti liiketoimintaa tukevaa ja täysin mitattavaa.

  Liiketoimintalähtöisten dashboard-näkymien ansiosta kaikki olennainen tieto saadaan paitsi koottua myös visualisoitua yhteen, selkeään näkymään, joka auttaa havainnollistamaan ja yksinkertaistamaan muun muassa sitä, missä mennään juuri nyt suhteessa asetettuihin tavoitteisiin.

  Kaipaatko apua markkinoinnin tavoitteiden määrittämiseen? Voit ladata webinaaritallenteemme markkinoinnin tavoitteiden asettamisesta täältä.

  Mitä tämä tarkoittaa käytännössä?

  Databox: Markkinoinnin ja myynnin KPI:t

  Käytännössä Databox yhdistää eri lähteistä ja kanavista saatavan tiedon ja kokoaa ne yhteen visuaalisiksi dashboard-näkymiksi edesauttaen markkinoinnin ja myynnin tiedolla johtamista. Databox integroituu yleisimpiin markkinoinnin ja myynnin työkaluihin, ja tieto päivittyy raporteille reaaliaikaisesti. Databoxin avulla luodut näkymät ja raportit ovat myös helposti käytettävissä mobiililaitteilla, missä ja milloin vain.

  Yksi suurin Databoxin tuoma hyöty on reaaliaikaisuuden lisäksi myös se, ettei erilaisten näkymien koostamiseen useasta eri kanavasta tarvitse nähdä aikaa ja vaivaa. Esimerkkejä asiakkaillemme toteutetuista ratkaisuista ovat visuaaliset ja vain kaiken olennaisen tiedon yhteen kokoavat johtoryhmäraportit sekä laajemmat, perinteisen markkinoinnin kuukausiraportin korvaavat näkymät, joiden tarjoamaan dataan on mahdollista päästä käsiksi kesken kuluvan kuukaudenkin.

  Databox: CRM data

  Haluatko lisätietoja?

  Kaipaatko vinkkejä markkinoinnin mittareiden valintaan tai raportointiin? Pääset helposti alkuun lataamalla maksuttoman oppaamme markkinoinnin mittaamisesta tai kuuntelemalla aiheeseen liittyvän webinaaritallenteemme.

  Jos haluat taas lisätietoja siitä, miten saisit markkinoinnin entistä paremmin tukemaan liiketoimintasi tavoitteita, varaa maksuton markkinoinnin sparraushetki asiantuntijamme kanssa. Voit lukea lisää markkinoinnin mittaamisesta täältä.

  Tilaa maksuton markkinoinnin sparraushetki!

  Saatat myös pitää

  näistä artikkeleista aiheesta PowerMarkkinointi

  Tilaa uudet artikkelit sähköpostiisi

  Kukaan ei ole vielä kommentoinut

  Kerro meille sinun ajatuksesi artikkelista!