<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Tarjouspyyntö
Varaa sparrailu
Mistä haluat tietää lisää?
Palvelut
Referenssit
Meistä
Koulutukset
Materiaalit
Blogi
Ota yhteyttä

  PowerSlämy pt. 11: Serina Semi

  PowerMarkkinointi
  20.10.2017 10:30

  serina-slämy.png

  PowerSlämyn peräti 11 osassa valokeilan saa Serina, joka on PowerMarkkinoinnin tuorein työntekijä! Serina työskentelee avustavana markkinointikonsulttina eli on mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa asiakkaidemme markkinointia.

  Serinasta olemme jo ehtineet huomaamaan, että hän tarttuu innokkaasti ja tehokkaasti tuumasta toimeen. Serina on myös luova, ja hän on pitänyt omaa videoblogia ulkomaanmatkoiltaan. Pian hän pääseekin näyttämään taitonsa, kun aloitamme videoiden teon PowerMarkkinoinnin Youtube-kanavalla.

  Mikä PowerSlämy? Slämy on “sellanen kaverikirjan tapanen vihko, jossa on vähä samanlaisia kysymyksiä ku kamukirjas” (lähde: Urbaani sanakirja). PowerSlämy esittelee PowerMarkkinoinnin avaintyyppejä rennolla otteella kymmenen vaihtuvan kysymyksen avulla.

  Näin meidän uusin kasvomme Serina selviytyi meidän kiperistä kysymyksistä!

   

  1. Moikka Serina! Millainen aamu sulla oli? Kerro siis vähän aamurutiineistasi: mitä tapahtuu, ennen kuin Serina tupsahtaa toimistolle?

  Täytyy myöntää, että pahimpia on aamut. Mä olen silloin tosi hidas, mutta yleensä noin tunnin päästä herättyäni selviän ovesta ulos. Jos menee tiukille, niin aamupala on se mikä jää syömättä. Siksi officella pitää olla pikapuuroa odottamassa.

  2. Olet vasta muuttanut Jyväskylään. Miten Jyväskylä on ottanut sinut vastaan?

  Hyvin! Pieni Helsinki-ikävä on, kun lähes kaikki kaverit on siellä, mutta muuten näin Keski-Suomessa on ihmisen hyvä olla - kaikkialle pääsee julkisilla muutamassa tunnissa.

  3. Entä miltä ensimmäiset 3 viikkoa ovat nyt tuntuneet työskennellä PowerMarkkinoinnilla?

  Kun on mielekästä ja kiinnostavaa tekemistä, niin voi vaan viihtyä. PowerMarkkinoinnilla pääsen kehittymään juuri niissä jutuissa, mitä tällä hetkellä pidän itselle tärkeinä: tuloksellisen markkinoinnin suunnittelu ja toteuttaminen, sisällöntuotanto ja projektinhallinta.

  4. Mitä odotat seuraavilta kuukausilta työn puolesta?

  Onnistumisia asiakasprojekteissa. Siksi onkin ollut hyvä päästä heti käytännön tekemisen kautta kiinni asiakkaiden bisnekseen ja oppia ymmärtämään heidän tarpeitaan.

  5. Meillä on tulossa pikkujoulut. Jännittääkö? Millaista ohjelmaa luulet pikkujouluissa olevan?

  That party’s gonna be lit AF! Se ainakin on varmaa. Ei jännitä, mutta en ala edes arvailemaan mitä on luvassa. En kuitenkaan arvaa oikein. Yllätykset on parhaita!

  6. Kerroit tykkääväsi juustoista ja viinistä. Kerro paras viini-juusto-kombo -vinkkisi! 

  Olin kolme vuotta sitten vaihdossa Portugalissa ja siellä opin juomaan Portviiniä. Ja mun all time favourite juusto on Gouda, eli tuota luotettavaa yhdistelmää suosittelen syksyn pimeneviin iltoihin.

  7. Oletko enemmän koira- vai kissaihmisiä - vaiko molempia? Miksi? 

  En itseasiassa identifioi itseäni kumpanakaan, mutta varmaan kuitenkin kissa, koska meillä on maailman paras kissa kotona!

  8. Olet innokas videoiden tekijä, kerro vinkkisi toimivaan videoon?

  Tekemällä oppii! Ja videoiden teossa oppii hurjalla tahdilla, kun vaan rohkeasti kokeilee erilaisia tapoja tehdä. Ihan pienilläkin jutuilla editointivaiheessa videoon saa luotua aivan erilaista fiilistä. Ja vielä konkreettinen vinkki, älä unohda kuvata kuvituskuvaa!

  9. Saamme vahvistusta tiimiimme ensi viikolla. Millaiset terveiset annat meidän uudelle traineelle?

  Tervetuloa joukkoon ratkiriemukkaaseen! Ei kannata jännittää: täällä on tosi rentoja ja mukavia ihmisiä auttamassa uutta työntekijää saamaan jutun juonesta kiinni. Pääset varmasti tekemään ja oppimaan paljon, joten kysy aina, jos joku mietityttää tai ihmetyttää.

  10. Fiiliksesi asteikolla 1-10?

  Fiilis on kympin arvoinen!

   

  Seuraavaksi PowerSlämy -sarjassamme esittelemme meidän uuden traineen Hannan. Sitä ennen voit seurata PowerMarkkinoinnin arkea Instagramista!

  Saatat myös pitää

  näistä artikkeleista aiheesta PowerMarkkinointi

  Tilaa uudet artikkelit sähköpostiisi

  Kukaan ei ole vielä kommentoinut

  Kerro meille sinun ajatuksesi artikkelista!