<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Tarjouspyyntö
Varaa sparrailu
Mistä haluat tietää lisää?
Palvelut
Referenssit
Meistä
Koulutukset
Materiaalit
Blogi
Ota yhteyttä

  PowerSlämy pt. 14: Ida Supi

  PowerMarkkinointi
  9.10.2018 10:48

  PowerSlämyIdaS

  Ida aloitti meillä elokuun lopussa markkinointikonsulttina ja projektipäällikkönä, ja hän onkin päässyt nopeasti mukaan asiakasprojekteihin hypätessään jo ensimmäisillä työviikoilla asiakastapaamisiin. Ida toi tiimiimme sekä vahvaa sosiaalisen median osaamista että hersyviä naurunremakoita.

  Tuttuun tapaamme haluamme esitellä Idan PowerSlämyn muodossa. Tämä on sarjassamme nyt neljästoista ja viimeinen slämy ennen seuraavaa rekrytointiamme. Mutta mikä ihmeen PowerSlämy?

  Mikä PowerSlämy? Slämy on “sellanen kaverikirjan tapanen vihko, jossa on vähä samanlaisia kysymyksiä ku kamukirjas” (lähde: Urbaani sanakirja). PowerSlämy esittelee PowerMarkkinoinnin avaintyyppejä rennolla otteella kymmenen vaihtuvan kysymyksen avulla.

  Näin Ida vastasi kiperiin kysymyksiimme.

  1. Moi Ida! Miten menee?

  Hirvittävän hyvin! Kello on seitsemän ja istun toimistolla kahvikupposen äärellä. Olen ehdottomasti aamuihminen ja siksi runosuonikin sykkii paremmin hämäränä syysaamuna. Kuluneen viikon fiilikset ovat muutenkin olleet erinomaiset.

  2. Mitä sä teet täällä meillä? Kerro siis hiukan sun työnkuvasta. :)

  Teen superhauskoja juttuja! Tulin PowerMarkkinoinnille markkinointikonsultiksi ja projektipäälliköksi. Omia projekteja minulla ei vielä ole vaan saan nauttia meidän ihanan Annikan opeista.

  Tämän hetken tehtäviini kuuluu pääasiassa sisällöntuotannon tehtävät. Teen mm. blogikirjoituksia ja somenostoja, sähköpostikampanjoita, oppaita, ländäreitä, lomakkeita.. Eilen tiistaina 3.10. pääsin mukaan elämäni ensimmäiseen webinaariin!

  3. Antti Tuisku vai Cheek?

  Ei. Ei. En pysty tähän.

  4. Ollaan huomattu, että sulta löytyy roima annos kilpailuhenkeä - mikä on sulle merkittävin voitto ja miksi?

  Kesällä siivosimme mökkivarastoa ja kaivoimme esiin veljeni kanssa kaikki vanhat vesilelut, ilmapatjat ja kumiveneet. Ei siinä ollut muuta vaihtoehtoa kuin ottaa kisa kumpi ui vapaavalintaisen vesilelun kanssa vastarannalle nopeammin. En ollut ikinä voittanut veljeäni uintikisoissa, joten voitto oli ainakin mieleenpainuva. En ole vieläkään paljastanut, että laitoin salaa räpylät jalkaan ennen lähtöä.

  Toisaalta itsensä voittaminen on aina parasta. Silloin kilpailu on aina reilua ja voitot täysin ansaittuja. Yksi ikimuistoisimmista hetkistä on ensimmäinen vesihiihtokokemukseni. Veljeni on vesihiihtänyt 8-vuotiaasta asti, minä en ollut ikinä uskaltanut. Tänä kesänä päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja niinhän siinä kävi, että pääsin ylös ensimmäisellä yrityksellä. Silloin olo oli kuin olympiavoittajalla!

  5. YouTuben ihmeellinen maailma voi sekä viihdyttää että motivoida. Mikä on sinun lempipätkäsi ja miksi?

  Videossa on kaikki onnistuneen YouTube -pätkän elementit: yllättävyys, huumori ja kliseiset tanssiliikkeet.

  Kysymyksen asettelusta puuttuu myös videoiden tärkein ominaisuus: maailman pelastaminen. Muistan itku kurkussa tehneeni koulutehtäviä eikä Excelin ominaisuudet toimineet lainkaan niin kuin opettaja oli väittänyt. Tuona iltana ymmärsin How to -videoiden olevan parasta, mitä YouTube voi tarjota.

  6. Tykkäät käydä kuntosalilla. Mikä on lempitreenisi?

  Hyvä treeni on kaverin kanssa tehty! Parasta on pumpata PT:n kanssa hauis näyttämään samalta kuin Kippari Kallella. Toisaalta kaikkein ihanin olo on hyvän pilatestreenin jälkeen.

  7. Meillä on ollut rekryt päällä viimeaikoina. Millaisten tyyppien PowerMarkkinoinnille kannattaa hakea töihin ja miksi? 

  Täällä on niin hyvä tiimi vastassa, että tärkeintä on tulla aitona ja omana itsenään. Uskon myös innokkuudella ja halulla tehdä olevan suurempi merkitys kuin CV:n pituudella. Siksi olemme kehittäneet Trainee -ohjelmiamme.

  Tiivistettynä, PowerMarkkinoinnin tiimiin sopii aidot ja hyvät tyypit, jotka tahtovat menestyä ja auttaa kaveriakin menestymään. Toinen avainsana on itsensäkehittäminen. Tekijämme ovat timanttia, mutta tuntuvat jatkuvasti hioutuvan entistä taitavammaksi, kiitos yhteisten sparrailuhetkien, koulutuspäivien ja PowerAcademyn.

  8. Pikkujoulukausi on starttaamassa. Millaiset olisivat sun unelmien pikkujoulubileet ja luuletko, että toiveet voisivat käydä toteen PowerMarkkinoinnin pikkujouluissa?

  Unelmieni pikkujouluissa on hyvää ruokaa, hauskoja pelejä ja lopuksi tajunnan räjäyttävät tanssibileet. Uskon että tällä porukalla pikkujouluistamme tulee mielettömät, oli ohjelmassa mitä aktiviteetteja tahansa.

  9. Kerro fun fact itsestäsi? 

  Oikean käteni pikkurilli on lyhyempi kuin vasemman käden. Tämä oli todellinen Fun Fact myös itselleni. En ollut huomannut moista ennen kuin ystäväni huomautti asiasta ollessani jo 13-vuotias.

  10. Fiiliksesi asteikolla 1-5?

  Aurinko paistaa, puissa on oranssit lehdet ja kahvi on kuumaa. Onhan tämä ihan 5/5.

   

  Piditkö PowerSlämystä? Voit tutustua aiempiin PowerSlämyihin täältä. Seuraa meitä myös Instagramissa!

  Saatat myös pitää

  näistä artikkeleista aiheesta PowerMarkkinointi

  Tilaa uudet artikkelit sähköpostiisi

  Kukaan ei ole vielä kommentoinut

  Kerro meille sinun ajatuksesi artikkelista!