<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Tarjouspyyntö
Varaa sparrailu
Mistä haluat tietää lisää?
Palvelut
Referenssit
Meistä
Koulutukset
Materiaalit
Blogi
Ota yhteyttä

  PowerSlämy pt. 2: Noora Otranen

  PowerMarkkinointi
  19.5.2016 13:04

  powerslamy-noora-otranen.png

  PowerSlämyn toisessa osassa esitellään markkinointikonsulttimme ja projektipäällikkömme Noora Otranen. Noora kulkee meillä myös muun muassa nimillä Nopsu, Notranen ja Norppanen.

  Noora tekee rautaisella otteellaan asiakkaidemme markkinointia ja vastaa meidän kollegoiden henkilökohtaisesta kehittymisestä. Yksi Nopsun epävirallisista titteleistä onkin HRD-vastaava. Noora on päässyt antamaan osan panoksestaan myös myyntimme eteen. Noora on siitä erityinen muija, että ihan sama mihin hän ryhtyy, hän on siinä törkeän hyvä. Kevyellä kilpailuvietillä saattaa olla jotain tekemistä tämän kanssa.

  Mikä PowerSlämy? Slämy on “sellanen kaverikirjan tapanen vihko, jossa on vähä samanlaisia kysymyksiä ku kamukirjas” (lähde: Urbaani sanakirja). PowerSlämy esittelee PowerMarkkinoinnin avaintyyppejä rennolla otteella kymmenen vaihtuvan kysymyksen avulla.

  Tässä meidän Notrasen vastaukset, olkaa hyvä!

  1. Miksi olet töissä PowerMarkkinoinnilla?

  Hirvittävän hyvä kysymys! Sitä mietin välillä itsekin… Ei vaineskaan. :) Olen koulutukseltani KooTeeÄmmä eli KTM eli kauppatieteiden maisteri ja pääaineenani opiskelin markkinointia. Jo yliopistoaikoina huomasin, että tämä ala on meikäläisen juttu ehdottomasti: sopivasti luovaa hulluutta, mutta kuitenkin joku roti tekemisessä. Siksi olen ylipäätään markkinointitoimistossa töissä. PowerMarkkinoinnilla olen töissä siksi, että meillä aidosti ja oikeasti halutaan kehittää asiakkaiden liiketoimintaa, mitata markkinoinnin tehokkuutta ja auttaa asiakasta parempiin tuloksiin, eikä ikinä “leikitä” asiakkaiden rahoilla tai luottamuksella. Asiakkaat luottavat meihin, ja meidän täytyy toimia sen mukaisesti. Nämä ovat asioita, joita meidän toiminnassa eniten arvostan. Toki se koulutustausta ja kiinnostus markkinointiin on myös pikkuisen tärkeää!

  2. Mikä on parasta työssäsi?

  Kaikista parasta työssäni on se, kun näkee tuloksien syntyvän ja asiakkaan olevan yllättyneen iloinen saamistaan tuloksista. Paras hetki on aina uusissakin projekteissa ehdottomasti se, kun ensimmäiset kampanjat ja materiaalit laitetaan liikkeelle, ja asiakas soittaa hämmästellen liidien määrää. Vaikka näistä asioista aina asiakkaille puhutaan, on se kuitenkin mahtavaa nähdä myös käytännössä! Tietenkin myös työkaverimussukat on parhaita tässä työssä ja työpaikassa. :-)

  3. Mitkä kolme sanaa kuvaavat sinua parhaiten?

  Tätä täytyy varmaan kysyä joltain muulta… Hämmentävä, pirskahteleva ja jekkuileva. Tai sitten tunnollinen, ulospäinsuuntautunut ja helposti lähestyttävä. :-)

  4. Jos saisit päivän ajan olla joku muu, kuka olisit ja miksi?

  Joku, joka on tällä hetkellä maailmanympärysmatkalla. Olen haaveillut matkustamisesta maailman ympäri jo kauan, mutta ainakaan hetkeen siihen ei ole mahdollisuutta. Olisi mahtavaa, jos saisin kokea haaveesta edes pienen osan, vaikkakin se tapahtuisi jonkun toisen kautta!

  5. Lapsuuden haaveammatti?

  Eläinlääkäri ja pikakävelijä.

  6. Kuinka monta kertaa viikossa lounas jää välistä?

  Ei kertaakaan, vaikka kaikki niin luulevatkin! Kyllä mä syön. Aina vaan vähän myöhemmin kuin kaikki muut.

  7. Mikä biisi kuvaa sinua parhaiten?

  The Lego Movie - Everything is awesome! Mahtava biisi. :-)

  8. Kardashianit vai Greyn anatomia?

  No Greiska ehdottomasti, aina! Mutta Kardashianitkin menee aina silloin tällöin, kun haluaa pistää aivot kunnolla narikkaan...

  9. Fun fact eli hauska fakta sinusta?

  Harrastin pienenä tyttönä kantritanssia äitini kanssa, olin about 4v. ja ainut lapsi koko porukassa, muut olivat aikuisia naisia. Osaan varmaan vieläkin joitain muuveja ja biisejä ulkoa. Mutta esityksissä hurmasin. ;-)

  10. Tämän hetken fiilis asteikolla 1-5?

  5, tämä oli ihana piristys muiden töiden keskelle. :-) Tosi vaikeita kysymyksiä!

   

  Seuraavassa PowerSlämyssä esitellään yksi powermarkkinointilainen lisää. Pysy linjoilla!

  Saatat myös pitää

  näistä artikkeleista aiheesta PowerMarkkinointi

  Tilaa uudet artikkelit sähköpostiisi

  Kukaan ei ole vielä kommentoinut

  Kerro meille sinun ajatuksesi artikkelista!