<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Tarjouspyyntö
Varaa sparrailu
Mistä haluat tietää lisää?
Palvelut
Referenssit
Meistä
Koulutukset
Materiaalit
Blogi
Ota yhteyttä

  PowerSlämy pt. 3: Henna Takala

  PowerMarkkinointi
  5.7.2016 9:31

  powerslamy-henna-takala.png

  Tässä PowerSlämyssä esitellään markkinointikonsulttimme ja myyntipäällikkömme Henna Takala. Henna on tuorein powermarkkinoija - ja mahtava lisä tiimiimme!

  Henna vastaa PowerMarkkinoinnin myynnin kehittämisestä. Henna istuu tehtäväänsä ja työyhteisöömme markkinoinnin ja myynnin tehtävistä koostuvan työhistoriansa ja rempseän luonteensa puolesta kuin nenä päähän.

  Mikä PowerSlämy? Slämy on “sellanen kaverikirjan tapanen vihko, jossa on vähä samanlaisia kysymyksiä ku kamukirjas” (lähde: Urbaani sanakirja). PowerSlämy esittelee PowerMarkkinoinnin avaintyyppejä rennolla otteella kymmenen vaihtuvan kysymyksen avulla.

  Pitemmittä puheitta, Hennan Q&A, olkaa hyvät!

  1. Mitäs kuuluu, Henna?

  Hyvää kuuluu. Pisnekset sujuu ja olokin on vallan mainio.

  2. Kuvaile PowerMarkkinointia työpaikkana?

  PowerMarkkinoinnissa yhteishenki on kova. Täällä ei tarvitse painiskella yksin haasteiden kanssa vaan aina on joku, joka osaa auttaa. Jatkuva sparrailu ja mutta myöskin kova kilpahenki piiskaavaat jokaista eteenpäin ja aina parempiin tuloksiin. Vastapainona kovalle työlle sekä vastuulle täällä osataan ottaa rennosti ja nauretaan paljon.

  3. Mitkä ovat vahvuutesi työssäsi?

  Olen työskennellyt useamman vuoden myynnin ja markkinoinnin parissa erilaisissa tehtävissä monella eri toimialalla, joten kokemusta löytyy. Olen itseohjautuva ja pyrin löytämään aina parhaan mahdollisen ratkaisun asiakkaalle, koska en tyydy keskinkertaisuuksiin. Jo aikaisemmin mainitsemani kilpailuhenkisyys elää vahvana myös minussa ja olenkin erittäin tuloshakuinen. Luonteeltani olen iloinen, avulias ja  sosiaalinen, joten minun kanssa on helppo asioida.

  4. Mistä tuntee aidon pohjanmaalaisen?

  Lantiolla olevasta helavyöstä ja siihen asetellusta puukosta. Ei vaan, pohjalaiset ovat kovia tekemään töitä, rehellisiä ja suorasanaisia. Mutta ylpeys ja pröystäily ovat myös osa pohjalaista luonnetta.

  5. Mihin matkustat seuraavaksi?

  Heti, kun pörssi on taas kunnossa New Yorkin matkan jäljiltä, niin mieli halajaa Thaimaan lämpöön. Mutta todellisuus on oikeasti se, että seuraava matka on Haminaan.

  6. Tasoituksesi golfissa?

  Tällä hetkellä 25. Viime kausi meni pilalle “urheiluvamman” takia... Ja tällä kaudella vanha “urheiluvamma” hankaloittaa peliä, ja olen ehtinyt kentälle vasta kerran. Mutta, jos peli ei ala kulkemaan, niin välineet vaihtoon.

  7. Bravuurileivonnaisesi?

  Lemon curd-täytteiset macaronsit ja täytekakut.

  8. Mikä biisi kuvaa sinua parhaiten?

  Tämä oli ihan liian hankala.

  9. Fun fact eli hauska fakta sinusta?

  Testailen uusia ruokia ennakkoluulottomasti. Erikoisin testaus tähän mennessä on lehtokotilot, joita keräsimme omalta pihamaalta ja valmistimme ruoaksi. Oli muuten maittavia, varsinkin thaimaalaisittain currykookosmaidossa. Suosittelen!

  10. Tämän hetken fiilis asteikolla 1-5?

  Fiilis on erittäin hyvä, pisteitä siitä 4,5.

   

  Seuraavassa PowerSlämyssä taas uusi powermarkkinoija ja uudet kysymykset. Pysy linjoilla!

  Saatat myös pitää

  näistä artikkeleista aiheesta PowerMarkkinointi

  Tilaa uudet artikkelit sähköpostiisi

  Kukaan ei ole vielä kommentoinut

  Kerro meille sinun ajatuksesi artikkelista!