<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Tarjouspyyntö
Varaa sparrailu
Mistä haluat tietää lisää?
Palvelut
Referenssit
Meistä
Koulutukset
Materiaalit
Blogi
Ota yhteyttä

  PowerSlämy pt. 10: Laura Vainio

  PowerMarkkinointi
  11.7.2017 10:31

  laura-powerslämy.png

  Jälleen on aika esitellä yksi huipputyypeistämme - tällä kertaa vuorossa on Laura, tuorein kasvomme. Samalla tämä on viimeinen slämy ennen seuraavaa rekrytointia.

  Laura työskentelee avustavana markkinointikonsulttina eli on mukana vastaamassa asiakasprojekteista. Laura tuo PowerMarkkinoinnille vahvaa viestintäosaamista ja hän onkin työskennellyt aiemmin muun muassa toimittajana. Hän hyppäsi suoraan Atlantin takaa PowerMarkkinoinnille opiskeltuaan Chicagossa 8 kuukauden ajan ja on nyt pikkuhiljaa asettunut Keski-Suomen sydämeen Jyväskylään.

  Mikä PowerSlämy? Slämy on “sellanen kaverikirjan tapanen vihko, jossa on vähä samanlaisia kysymyksiä ku kamukirjas” (lähde: Urbaani sanakirja). PowerSlämy esittelee PowerMarkkinoinnin avaintyyppejä rennolla otteella kymmenen vaihtuvan kysymyksen avulla.

  Saammeko esitellä, tässä on Laura, kesäkuussa aloittanut uusi avustava markkinointikonsulttimme!

  1. Miten viikko on lähtenyt käyntiin?

  Viikko käynnistyi etätyöpäivänä, ja toimiston siirtäminen aurinkoiselle pihamaalle ei ainakaan huonontanut tätä maanantaita!

  2. Mikä on ensivaikutelmasi PowerMarkkinoinnista ja sen muista työntekijöistä?

  On ollut mahtavaa päästä mukaan tiimiin, jossa työntekijöillä on oikeasti paljon vapautta ja vastuuta tekemisestä. Meillä on ihan huikea porukka, jossa hommat hoituu rennolla otteella mutta tosissaan. Sanoisin, että meidän toimistolla on vauhdikas tunnelma muulloinkin kuin perjantai-iltapäivisin.

  3. Miten toimittaja-/viestintätaustasi näkyy markkinointikonsultin työssäsi?

  Toimittajan työssä näkee ihmiselämän kirjon laidasta laitaan ja päätyy välillä mitä ihmeellisimpiin tilanteisiin, joten en enää ylläty mistään. Olen muun muassa tehnyt haastattelua körötellen vanhan höyryjunan kyydissä ja kiipeillyt rakenteilla olevassa kerrostalossa. Uskon, että jokaisella meistä on tarina kerrottavanaan ja näen jokaisessa ideassa mahdollisuuden mielenkiintoiseen tekstiin. Olen melko sukkela kirjoittaja enkä pelkää tyhjää paperia, mistä on markkinointikonsultin työssä ehdottomasti hyötyä! Viestinnän ja vuorovaikutuksen ammattilaisena puolestaan osaan paketoida minkä tahansa viestin vaikuttavaan pakettiin. Mielestäni kaikkia alasta riippumatta hyödyttää tieto ilmiöistä, jotka ihmisten välisen vuorovaikutuksen taustalla vaikuttavat.

  4. Millaisiin tehtäviin olet jo päässyt PowerMarkkinoinnilla käsiksi?

  Olen päässyt tutustumaan asiakkaisiimme, joita muuten on ihan laidasta laitaan. Tämä sopii uteliaalle luonteelleni varsin hyvin ja olenkin oppinut jo todella paljon eri yrityksien toiminnasta. Ensimmäisestä työpäivästä saakka olen tuottanut erilaista sisältöä asiakkaillemme ja käytännön tekeminen on ollut minulle paras tapa oppia. Blogien, oppaiden, sähköpostien ja somepäivitysten kirjoittamisen lisäksi olen jo päässyt hieman analysoimaan ja raportoimaan projektiemme tuloksia. On ollut mahtavaa oppia joka päivä jotakin uutta, enkä malttaisi millään odottaa mihin projekteihin pääsen seuraavaksi mukaan. Lisäksi toisella työviikollani pääsin mukaan jokavuotisille PowerMarkkinoinnin kesäpäiville, mutta se onkin sitten ihan oma tarinansa.  

  5. Meille haetaan taas uusia työkavereita ja traineehakumme on auki. Millaisten tyyppien PowerMarkkinoinnille kannattaa hakea töihin ja miksi?

  Hyvän huumorintajun laittaisin varmaan ihan etusijalle. Meillä arvostetaan myös uusien asioiden haltuunottamista ja itsensä kehittämistä, joten kannattaa hakea traineeksi, jos uuden oppiminen motivoi! 

  6. Kerro parhaat grillausvinkkisi. ;)

  Parasta grillattavaa on soijanakit, täytetyt herkkusienet ja maissi! Tosin jos mun kanssa lähtee grillaamaan, kannattaa varautua siihen että reissu päättyy Mäkkärin autokaistalle.

  7. Olet asunut Jenkeissä. Mitä ikävöit rapakon takaa?

  Pilvenpiirtäjiä, small talkia ja brasilialaista kämppistäni. Onneksi Chicagoon pääsee aina takaisin. 

  8. Jyväskylä vai Tampere? Vai kenties villi kortti? Miksi?

  Tampereelta ottaisin opiskelukaverini, Pyynikin harjun ja Tammelan torin, Jyväskylästä Yläkaupungin kuppilat, Harjun iltasoiton ja Suomen parhaan keikkapaikan eli tanssisali Lutakon. Tällä hetkellä Keski-Suomessa on kuitenkin ihan hyvä olla! Meidän etätyömahdollisuus sallii onneksi reissut muuallekin, jos vanhojen kotikaupunkien kaipuu iskee.

  9. Fun Fact eli hauska fakta sinusta?

  Olen mestari aloittamaan uusia harrastuksia. Viimeisen parin vuoden sisään olen innostunut esimerkiksi islanninhevosvaelluksesta, elävän mallin piirustuksesta ja kickboxingista.

  10. Tämän hetken fiilis asteikolla 1-5?

  Vaikka kuus kautta viis!


  Tällä erää kaikki PowerMarkkinoijat on esitelty. Innolla odotamme, kenet uuden tulokkaamme pääsemme seuraavaksi esittelemään!

  Ps. Etsimme markkinointitraineeta. Jos se haluat olla sinä, laita meille hakemusta tulemaan!

  Saatat myös pitää

  näistä artikkeleista aiheesta PowerMarkkinointi

  Tilaa uudet artikkelit sähköpostiisi

  Kukaan ei ole vielä kommentoinut

  Kerro meille sinun ajatuksesi artikkelista!