<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Tarjouspyyntö
Varaa sparrailu
Mistä haluat tietää lisää?
Palvelut
Referenssit
Meistä
Koulutukset
Materiaalit
Blogi
Ota yhteyttä

  PowerSlämy pt. 12: Hanna Kuusisto

  PowerMarkkinointi
  14.11.2017 14:53

  powerslamy-hanna-kuusisto.png

  Hanna on aloittanut meillä markkinointitraineenä muutama viikko sitten ja on ehtinyt jo päästä mukaan esimerkiksi asiakaspalavereihin ja itse markkinoinnin toimenpiteisiin. Hanna on pääsyt loistavasti mukaan PowerMarkkinoinnin porukkaan, ja tuttuun tapaan haluamme esitellä Hannan PowerSlämyn muodossa.

  Mikä PowerSlämy? Slämy on “sellanen kaverikirjan tapanen vihko, jossa on vähä samanlaisia kysymyksiä ku kamukirjas” (lähde: Urbaani sanakirja). PowerSlämy esittelee PowerMarkkinoinnin avaintyyppejä rennolla otteella kymmenen vaihtuvan kysymyksen avulla.

  Tässä Hannan vastauksia meidän kiperiin kysymyksiin!

  1. Miten viikko on alkanut?

  Viikkoni on alkanut hyvin. Vaikka aamut ovat nyt tosi pimeitä ja liikkeelle pääseminen ajoittain kankeaa, niin kahvintuoksuinen toimisto ja iloinen työporukkaa auttavat laskeutumaan pehmeästi päivään ja alkavaan viikkoon.

  2. Miten perehdytys on mielestäsi onnistunut? Mitä kaikkea olet jo päässyt tekemään?

  Olen päässyt muun muassa tutustumaan HubSpotin markkinointijärjestelmään, tuottamaan sisältöä asiakasprojekteihin sekä avustamaan PowerMarkkinoinnin omien kampanjoiden toteutuksessa. Ja pääsinpä jo toisella viikolla mukaan työreissulle Turkuun!

  3. Opiskelet kauppakorkeakoulussa markkinointia. Miksi olet kiinnostunut markkinoinnista?

  Markkinoinnissa yhdistyvät matemaattinen ja analyyttinen puoli sekä luova ideointi. Siinä on kaikkea, mistä mä tykkään.

  4. Mitä odotat traineejaksolta (ja ajasta sen jälkeen)?

  Odotan, että opin valtavasti uusia asioita markkinoinnin käytännön toteutuksesta ja erilaisten asiakasyritysten markkinoinnista. Kun traineejakso päättyy, toivon olevani hitsautunut luonnolliseksi osaksi PowerMarkkinoinnin tiimiä.

  5. 100-vuotista itsenäisyyttä juhlivan Suomen kunniaksi kysymme sinulta seuraavan kysymyksen: Oletko nähnyt kaikki kolme eri Tuntematon sotilas -elokuvaa?

  En ole. Edvin Laineen version olen nähnyt joskus ja tarkoitus olisi käydä katsomassa myös tämä tuorein Aku Louhimiehen versio.

  6. Jos voisit olla päivän ajan joku muu henkilö, kuka olisit?

  En usko, että sellaista tilannetta tulee tässä elämässä vastaan, joten en ole asialle uhrannut juurikaan ajatusta. Näin on hyvä.

  7. Laadukas Youtube-viihde on meille PowerMarkkinoinnilla tärkeä asia. Mikä on lempivideosi ja miksi?

  Sellainen video, jossa pandavauva aivastaa ja äitipanda saa sen takia sätkyn. Eläimet on vaan huippuja. Uutismokailuvideot on myös kultaa.

  8. Kerro fun fact itsestäsi!

  Puhun paljon unissani. Itseäni asia ei häiritse, mutta kanssanukkujalle se voi tuoda hupia elämään.

  9. Pikkujoulut ovat jo ovella. Mitä odotat pikkujouluilta?

  Varmasti mahtavat kekkerit tulossa! Pieniä kuva- ja videokurkistuksia olen jo aiempien vuosien pikkujouluista saanut, joten tiedän hiukan mitä odottaa. Ainakaan eivät ole odotukset laskeneet!

  10. Fiiliksesi asteikolla 1-10?

  9,5. Jokainen päivä tuo paljon uutta ja jännää tekemistä mukanaan, joten intoa riittää ja fiilis on hyvä! Perjantaina edessä oleva viisureiden poisto vain laskee hieman yleisfiilistä..

  Tämä oli toistaiseksi viimeinen slämymme ennen seuraavaa rekrytointia! Tutustu aiempiin PowerSlämyihin täältä ja seuraa meitä myös Instagramissa!

  Saatat myös pitää

  näistä artikkeleista aiheesta PowerMarkkinointi

  Tilaa uudet artikkelit sähköpostiisi

  Kukaan ei ole vielä kommentoinut

  Kerro meille sinun ajatuksesi artikkelista!