<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Tarjouspyyntö
Varaa sparrailu
Mistä haluat tietää lisää?
Palvelut
Referenssit
Meistä
Koulutukset
Materiaalit
Blogi
Ota yhteyttä

  PowerSlämy pt. 15: Niko Hiljanen

  PowerMarkkinointi
  5.2.2019 10:59

  powerslamyniko

   

  Myyntitiimimme sai vahvistuksekseen Nikon, joka aloitti meillä vuoden alussa Sales Development Rep -traineena. Nikolla on aikaisempaa työkokemusta niin myynnistä ja asiakaspalvelusta kuin kansainvälisen kaupan koordinoinnin tehtävistä sekä projekteista. Kaikkia myyntitiimiläisiämme yhdistää nyt ainakin kaksi asiaa: urheilutausta ja sopiva kilpailuhenkisyys.

  Niko on perehtynyt Samulin ja Janin sparrauksessa meidän myyntimme tekemiseen, ja onpa hän jo päässyt mukaan vuoden kick offiin sekä tammiriehaan. Paljon on siis ehtinyt tapahtua ensimmäisen kuukauden aikana. Tutustu Nikoon tarkemmin slämykysymystemme kautta!

  Mikä PowerSlämy? Slämy on “sellanen kaverikirjan tapanen vihko, jossa on vähä samanlaisia kysymyksiä ku kamukirjas” (lähde: Urbaani sanakirja). PowerSlämy esittelee PowerMarkkinoinnin avaintyyppejä rennolla otteella kymmenen vaihtuvan kysymyksen avulla.

  Näin Niko selvisi kinkkisistä kysymyksistämme. 

  1. Mikä sai sinut hakemaan just meille töihin? 

  Se, että pääsee työskentelemään myynnin ja markkinoinnin parissa sekä etenkin se, että oman osaamisen kehittäminen on PowerMarkkinoinnilla tärkeässä roolissa.

  2. Olet ehtinyt olemaan meillä nyt noin kuukauden. Mikä kaikkea olet päässyt jo tekemään? Mikä on ollut parasta? 

  Olen päässyt syventymään PowerMarkkinoinnin myynnin ja markkinoinnin ideologiaan ja prosesseihin sekä validoimaan mahdollisia asiakkaita ja kontaktoimaan heitä. Parasta on ollut ehdottomasti keskustelut, joissa on päässyt tuomaan lisäarvoa ja konkreettisia vinkkejä, jotka ovat hyödyttäneet vastapuolta.

  3. Millainen pomo Jani on? 

  Jani on pomona rento ja kannustava sekä erittäin asiantunteva myynnin ja markkinoinnin osalta. Hän pystyy haastamaan hyvin muiden ajatuksia ja tuokin niihin usein uusia näkökulmia.

  4. Aamu- vai iltajäät? 

  Niin monta vuotta on tullut käytyä aamujäillä, että ehottomasti ne. Lähtee ainakin päivä käyntiin!

  5. Millä kolmella sanalla tai lauseella kuvailisit PowerMarkkinoinnin työntekijöitä?

  Osaavia, kannustavia ja huumorintajuisia.

  6. Kerro fun fact itsestäsi! 

  Minulla on ollut joskus täysin vitivalkoiset hiukset 20 senttimetrin takatukalla. Tätä täytyy avata sen verran, että ei ollut aivan oma päähänpisto :D B-juniori ikäisinä pääsimme jääkiekossa pudostuspeleihin ja värjäsimme kaikki tukkamme täysin blondeiksi...

  7. Millaisia odotuksia sinulla on rooliltasi? Mitä on luvassa tulevaisuudessa?

  Odotan rooliltani haastavuutta ja sitä, että pääsen kehittämään itseäni niin myynnin kuin markkinoinnin osaamisen suhteen. Tulevaisuudessa toivon työskenteleväni edelleen vahvasti myynnin ja markkinoinnin parissa!

  8. Olet jo saanut hiukan videoperehdytystä yrityskulttuuriimme. Mutta mikä on sinun lempivideosi?

  Suurena urheilu- ja kummelifanina ehdottomasti eniten on tullut naurettua kummelin sporttivarteille. Ja ehkä itselle on uponnut parhaiten oheinen pätkä!

   

   

  9. Heitä vinkki meiltä töitä hakeville!

  Rennosti ja avoimesti omana itsenään.

  10. Fiiliksesi asteikolla 1-5?

  Ehdottomasti 5!

  Haluatko tietää lisää siitä, millaista meillä on olla töissä? Kurkkaa rekrytointisivuillemmme. Voit myös tutustua aiempiin PowerSlämyihin täältä. Instagramissa pääset kurkkaamaan kulissien taakse ja näät uudet avoimet työpaikkamme, joten kannattaa laittaa meidät seurantaan

  Saatat myös pitää

  näistä artikkeleista aiheesta PowerMarkkinointi

  Tilaa uudet artikkelit sähköpostiisi

  Kukaan ei ole vielä kommentoinut

  Kerro meille sinun ajatuksesi artikkelista!