<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Tarjouspyyntö
Varaa sparrailu
Mistä haluat tietää lisää?
Palvelut
Referenssit
Meistä
Koulutukset
Materiaalit
Blogi
Ota yhteyttä

  PowerSlämy pt. 13: Ville Pekkala

  PowerMarkkinointi
  8.6.2018 13:00

  PowerSlämy Ville

  PowerSlämymme saa jatkoa, kun esittelemme meidän tuoreen Sales Development Representative traineemme Villen. Ville tuli meille myyntitiimiin mukaan lähes suoraan Bremenistä vaihdosta sekä muutettuaan ensin Vaasasta takaisin kotikonnuilleen Jyväskylään.

  Ville on päässyt todella nopeasti mukaan porukkaamme. Ville ja myyntikoordinaattorimme Samuli olivatkin jo entuudestaan toisilleen tuttuja salibandykentiltä, joten tutkapari myyntiin löytyi samantien. Ville onkin jo nyt näyttänyt onnistuneesti kyvykkyytensä huikeana tulevaisuuden myyntitykkinä!

  Mikä PowerSlämy? Slämy on “sellanen kaverikirjan tapanen vihko, jossa on vähä samanlaisia kysymyksiä ku kamukirjas” (lähde: Urbaani sanakirja). PowerSlämy esittelee PowerMarkkinoinnin avaintyyppejä rennolla otteella kymmenen vaihtuvan kysymyksen avulla.

  Näin Ville vastasi meidän kinkkisiin kysymyksiin.

  1. Miten menee, millä fiiliksillä tulit aamulla töihin?

  Ihan jees, kesä on aina mukavaa aikaa ja töissä pääsee oppimaan uutta jatkuvalla syötöllä. Sadekuuro osui niskaan matkalla töihin, onneksi kahvintuoksuinen toimisto lämmitti mukavasti.

  2. Mitä olet jo oppinut PowerMarkkinoinnilla?

  Erityisesti modernista markkinoinnista ja myynnistä on kertynyt paljon uutta oppia. Esimerkiksi oon päässyt suorittamaan inbound-sertifikaatin, perehtymään Hubspotin ihmeelliseen maailmaan sekä oppinut tunnistamaan potentiaalisten prospektien tarpeita ja selvittämään voisimmeko me auttaa.

  3. Mitä odotat traineejaksolta ja ajasta sen jälkeen?

  Odotan vahvaa kehitystä kohti myyntipuolen rautaista ammattilaista. Traineejakson jälkeen tavoitteena on edelleen kehittää omaa osaamistaan ja saada lisää vastuuta.

  4. Millä kolmella adjektiivilla kuvailisit PowerMarkkinoinnin työntekijöitä?

  Mukavia, iloisia ja ammattitaitoisia.

  5. Pääset osallistumaan meidän kesäpäiville pian. Mitä luulet ohjelmassa olevan?

  Huhhuh, vähän on tarinoita aiemmista kesäpäivistä tullut kuultua ja todennäköisyys osua oikeaan on luokkaa saada 7 oikein lotossa. Norjan puolelle kalaan, linnanmäelle tai paintball-sotaa, jonka jälkee jonnekin mökille saunomaa. En tiedä, mutta hauskaa tulee olemaan varmasti.

  6. Urheilu vai penkkiurheilu?

  Hahah, melkein vastaisin ensimmäisenä molempi parempi, jos toinen pitää valita niin urheilu.

  7. Onko markkinointi viestintää vai viestintä markkinointia? 

  Tästä voi varmasti olla monia eri mielipiteitä, mutta mun mielestä viestintä on yksi arvokas osa-alue markkinoinnin monista eri alueista.

  8. Laadukas YouTube-viihde on meille PowerMarkkinoinnille tärkeä asia. Mikä on lempivideosi ja miksi?

  Jaa-a, se on nii ihmeellinen maailma täynnä mitä erikoisempia videoita… Yksi huikea on Office-sarjan parkour-pätkä. Hauska pätkä, jossa omalla laillaan asennetta ja lopussa ehkä pieni opetus, järjenkäyttö myöskin sallittu.

  9. Fun fact eli hauska fakta sinusta? 

  Tää on ehkä enemmänkin hupaisa tarina, mutta kuitenkin. Pohdittiin Bremenissä aikanaan, että olisi kiva käydä jossain kylpylässä vähän saunomassa ja rentoutumassa. Selailtiin siinä sitten kaverin kanssa eri paikkoja ja suosituksia ja valittiin yksi, mikä oli saanut hyvät arvostelut. Oltiin päädytty kyseisen kylpylän tiskille saakka ja oltiin siinä maksamassa sisäänpääsyä, niin kassatyöntekijä ohimennen kysyi; tiedätte varmaan tämän olevan “full naked” kylpylä? Epäuskoisina ajateltiin, että se varmaan tarkoittaa saunapuolta ja selitettiin Suomessakin olevan sama käytäntö saunassa. Ei ei, täällä ei käytetä uimahousuja missään oli vastaus. Mentiin vähä lukkoo ja asiasta hämillään toisteltiin vaan “ yes yes okay okay hmmm”. Kassatädillä ei pokka pitänyt ja mitä rehevältä naurultaan kykeni, ilmoitti hän takaisin kääntymisen olevan tässä vaiheessa vielä mahdollista. Hetken tuumailun jälkeen ajateltiin, että kokemus se on tämäkin. Siellä sitten polskittiin aatamin asussa menemään sukupuoleen katsomatta ja keski-iän ollessa +60.

  10. Fiiliksesi asteikolla 1-5?

  4+. Mulla vitonen eli maximi vaatii kuvittelemani lottovoiton jälkeiset fiilikset tai kun kuumana kesäpäivänä pikkupoikana kuuli jäätelöauton rallatuksen ja isä löi kympin kouraan sanoen;  käy poika hakemassa jätskiä.

  Tämä oli toistaiseksi viimeinen slämymme ennen seuraavaa rekrytointia! Voit tutustua aiempiin PowerSlämyihin täältä. Seuraa meitä myös Instagramissa!

  Saatat myös pitää

  näistä artikkeleista aiheesta PowerMarkkinointi

  Tilaa uudet artikkelit sähköpostiisi

  Kukaan ei ole vielä kommentoinut

  Kerro meille sinun ajatuksesi artikkelista!