<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Tarjouspyyntö
Varaa sparrailu
Mistä haluat tietää lisää?
Palvelut
Referenssit
Meistä
Koulutukset
Materiaalit
Blogi
Ota yhteyttä

  PowerSlämy pt. 16: Roosa Toivo

  PowerMarkkinointi
  29.4.2019 13:56

  PowerSlämy - Roosa Toivo

  Maaliskuussa PowerMarkkinoinnin traineeohjelmassa aloitti Roosa! Roosaa voisi kuvailla sanoilla tehokas, aikaansaava ja aina hyväntuulinen. Roosa ei myöskään pelkää tarttua tuumasta toimeen, minkä vuoksi hän on aina valmis taklaamaan uusia haasteita oppiakseen uutta.

  Mikä PowerSlämy? Slämy on “sellanen kaverikirjan tapanen vihko, jossa on vähä samanlaisia kysymyksiä ku kamukirjas” (lähde: Urbaani sanakirja). PowerSlämy esittelee PowerMarkkinoinnin avaintyyppejä rennolla otteella kymmenen vaihtuvan kysymyksen avulla.

  Lue, miten Roosa vastasi kysymyksiimme!

  1. Kuinka hyvin teit pohjatyösi ennen PowerMarkkinoinnille hakemista - eli osasitko jo odottaa PowerSlämyä omalle kohdallesi?

  Hyvä kysymys, sillä olin kyllä käynyt kaikki aikaisemmat Slämyt läpi jo ennen haastatteluun tulemista, loistava tapa tutustua uusiin työkavereihin. Silloin tällöin olen miettinyt, milloin Slämy pamahtaa kohdalleni, mutta  siitä huolimatta tämä pääsi yllättämään!

  2. Miten trainee-ohjelma on lähtenyt käyntiin?

  Mahtavasti! Heti ensimmäisestä päivästä lähtien vastaanotto oli parempi kuin osasin odottaa, sillä minulle oli työvälineet, tunnukset ja koulutussuunnitelma valmiina ja pääsin heti tositoimiin. Markkinoinnin trainee-jakso kattaa nimensä mukaisesti koko yrityksen markkinointitoimenpiteisiin tutustumisen, joten olen päässyt oppimaan todella paljon uutta B2B-markkinoinnista.

  3. Mikä on ollut parasta tehtävissäsi?

  Alusta asti minut on otettu mukaan käytännön työtehtäviin. Parasta on ollut, kun uusia asioita on käyty läpi huolella ja olen päässyt sen jälkeen heti mukaan toteutukseen. Taitojen kasvaessa myös vastuu kasvaa - joten tylsää ei ehdi tulla!

  Tietysti tässä täytyy mainita myös koko työporukka, rentoa, auttavaista ja ystävällistä sakkia!

  4. Mitä mieltä oot meidän toimiston soittolistasta?

  Toimii! Minun ei ole vielä tarvinnut lisätä yhtään biisiä listalle, koska Cheek ja Antti Tuisku soi tarpeeksi usein! Ehkä haastan Idan jonain päivänä räppibatleen B)

  5. Miten kuvailisit PowerMarkkinointia ja sen työntekijöitä kolmella adjektiivilla?

  Huumorintajuinen, osaava ja tiimityöskentelytaitoinen poppoo

  6. Et ehkä ole Suomen oma Free Solo, mutta kova kiipeilijä kuitenkin - mikä on korkein seinä, jonka olet kiivennyt?

  Pakko tunnustaa, että oikeasti pelkään korkeita paikkoja! Käyn boulderoimassa, jossa kiivetään neljän metrin korkeuteen ilman valjaita. Jokainen ylösnousu on itsensä ylittämistä ja se tekee lajista superkoukuttavan.

  Nautin muutenkin taitolajeista, sillä niissä on aina varaa kehihttyä! Kesäisin suunnistan ja golfaan ja talvisin valmennan muodostelmaluistelijoita.

  7. Mikä PowerMarkkinoinnin arvoista on mielestäsi näkynyt eniten traineejaksosi aikana?

  Vapaus ja vastuu -arvoa olen päässyt todistamaan heti ensimmäisestä viikosta alkaen. Työaikamme ovat vapaat ja jokainen on vastuussa siitä, että omat tehtävät tulevat hoidettua ajallaan ja laadukkaasti. Trainee-jaksolla olen saanut lisää vastuuta sitä mukaan, kun taidot ovat karttuneet ja alusta asti olen päässyt itse ottamaan vastuun töideni organisoinnista.

  8. Fun fact eli hauska fakta sinusta?

  Olen tosi hyvä lukemaan tekstiä ylösalaisin. Opin taidon jo pienenä, kun istuin aamupalapöydässä vanhempiani vastapäätä ja me kaikki luimme samaa lehteä. Toivottavasti tästä taidosta on joskus vielä hyötyä!

  9. Minkä kysymyksen heittäisit seuraavalle slämyn kohteelle?

  Taidan tietää, kuka seuraavan Slämyn kohteeksi joutuu, joten kysyn, mitkä on sun kolme suosikkijäätelömakua?

  10. Tämän hetken fiilis asteikolla 1-5?

  Ehdottomasti 5, on ihana olla PowerMarkkinoinnilla töissä ja oppia koko ajan uutta. Lisäksi aurinko paistaa ja kesä lähenee kovaa vauhtia, mikä voisikaan olla parempaa!

  Haluatko tietää lisää siitä, millaista meillä on olla töissä? Kurkkaa rekrytointisivuillemmme. Voit myös tutustua aiempiin PowerSlämyihin täältä. Instagramissa pääset kurkkaamaan kulissien taakse ja näät uudet avoimet työpaikkamme, joten kannattaa laittaa meidät seurantaan

  A Great Offer, Just a Click Away

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

  Saatat myös pitää

  näistä artikkeleista aiheesta PowerMarkkinointi

  Tilaa uudet artikkelit sähköpostiisi

  Kukaan ei ole vielä kommentoinut

  Kerro meille sinun ajatuksesi artikkelista!