<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Tarjouspyyntö
Varaa sparrailu
Mistä haluat tietää lisää?
Palvelut
Referenssit
Meistä
Koulutukset
Materiaalit
Blogi
Ota yhteyttä

  PowerSlämy pt. 17: Virpi Tikkanen

  PowerMarkkinointi
  19.6.2019 8:23

   

  Virpi-slämyVirpi, uusin työntekijämme, aloitti keväällä Content Marketing Specialistina asiakkuustiimissämme. Virpin erikoisalaa ovat kieliopillisesti silmiä hivelevät sisällöt, joista asiakkaamme pääsevät nauttimaan. Onpa hän myös ehtinyt perustaa Slack-pikaviestimeemme kanavan #kielipolisiiasema. Virpi tuo yritykseemme kokemusta monipuolisella taustallaan niin akateemisen maailman tutkimusprojekteista kuin viestinnän tehtävistäkin..

  Mikä PowerSlämy? Slämy on “sellanen kaverikirjan tapanen vihko, jossa on vähä samanlaisia kysymyksiä ku kamukirjas” (lähde: Urbaani sanakirja). PowerSlämy esittelee PowerMarkkinoinnin avaintyyppejä rennolla otteella kymmenen vaihtuvan kysymyksen avulla.

  Näin sanavalmis Virpi vastasi häntä koskeviin kysymyksiin!

  1. Noh, se on slämyaika vihdoin! Ehditkö odottaa tätä jo innolla?

  No jo kyllä, muutamaankin kertaan!

  2. Miten taival PowerMarkkinoinnilla on lähtenyt käyntiin?

  Kertakaikkisen mainiosti! Odotukseni ovat ylittyneet monilta osin :) Vielä tietysti moni asia on opettelua ja perehtymistä, mutta täällä jos jossain annetaan myös tilaa ja mahdollisuuksia itsensä kehittämiseen!

  3. Olet kokenut ammattilainen myös muuttamisessa - mitkä ovat 3 vinkkiäsi muuttajalle?

  Näinä Kon- ja Saamarituksen luvattuina aikoina hieman mielikuvituksettomasti ensimmäiseksi vinkkaan minäkin karsimaan tavaramäärän minimiin! Tämä kannattaa aloittaa riittävän hyvissä ajoin, että itse muuttopakkaaminen on jouheaa.

  Tästä päästään kestävähköä aasinsiltaa pitkin toiseen vinkkiini: kannattaa pakata aivan kaikki mahdollinen tavara samanmallisiin ja -kokoisiin muuttolaatikoihin, ovatpa ne sitten muovia tai pahvia. Näin itse muuttoauto on kaikkein nopein ja helpoin pakata, kun laatikot pinoutuvat päällekkäin ja vierekkäin smoothisti sekä irtosälää ja kaikenmaailman pussinyssäköitä on mahdollisimman vähän.

  Kolmantena vaan ei vähäisimpänä vinkkinä on riittävä tai edes jonkinlainen ruokahuolto. Muutossa yleensä aina tapahtuu vähintäänkin jotain pientä yllättävää ja jokin aikataulu elää. Jos tämän lisäksi verensokeri puolihuomaamatta livahtaa liian alas pitkittyneen ruokailuvälin vuoksi, pääsee pienetkin kärpäset äkkiä venähtämään sonnimullikan mittoihin.

  4. Kuvaile PowerMarkkinointia kolmella adjektiivilla

  Ammattiylpeä ja asiantunteva mutta silti ihanan rento. (Ei ole kuin kolme PMään kohdistuvaa adjektiivia! Ihana määrittää tässä rentoa!)

  5. Mikä suomenkielinen sana/fraasi on henkilökohtainen inhokkisi?

  Haluan edustaa sitä liberiaalimpaa lingvistihaaraa, joka ei ole kieltämässä tai näe pahana mitään yksittäisiä ilmausta - lähes kaikelle on mahdollista löytää toimiva konteksti!

  Niinpä joka kerta vavahdankin yhtä voimallisesti, kun fraaseja ja metaforia käytetään (tahattomasti) väärin, ehkä vielä jopa useampaa sanontaa yhdistellen. Esimerkiksi tähän tyyliin: Tämä pitää aina ottaa huomioon, että kukaan ei ole seppä omalla maallaan. (Lähde: Viikon fraasirikos. Aristoteleen kantapää.)

  6. Mikä on ollut tähän mennessä parasta PowerMarkkinoinnilla?

  Atmosfääri! Eli hurmaava porukka ja mielettömällä pieteetillä tekeminen yhdistettynä asiantuntijuuteen ja jatkuvaan itsensä haastamiseen.

  7. Edellisen slämyn kohteena ollut Roosa heitti kysymyksen sulle: Mitkä on sun kolme suosikkijäätelömakua?

  Universumin ehdottomasti paras koskaan valmistettu jäätelö on Häagen-Dazsin mint leaves & chocolate. Sitä ei vaan taida tällä hetkellä saada Suomesta.

  Toiseksi nostan tässä kohtaa Kolmen kaverin vadelma-valkosuklaan ja kolmanneksi saman valmistajan vaalea & tumma Juhlamokka -kahvijäätelö. Joskin nämä kaikki kolme jäätelösuosikkiani maistuvat parhaalta kyljessään pieni pallo Kolmen kaverin vaniljajäätelöä.

  8. Millaisille ihmisille suosittelisit meitä työpaikkana?

  Kunnianhimoisille ja päämäärätietoisille, jotka ovat valmiita kehittymään ja kehittämään, mutta eivät kuitenkaan ole turhantärkeilijöitä. Myös hitusen vinksahtanut, mutta silti (ainakin omassa sarjassaan)  laadukas huumorintaju on… jos ei nyt ihan ehdoton edellytys, niin ainakin merkittävä etu.

  9. Fun fact eli hauska fakta sinusta?

  Laumaani on kuulunut yhtäaikaisesti kuusitoista (16) kissaa! Mutta onneksi vain kolmen kuukauden ajan: kaksi reilunkokoista pentuetta, jotka sitten muuttivat omiin kohteihinsa luovutusikäisinä. Rivitalonpätkässä viiden ihmisen ja yhden koiran kanssa ehti kuitenkin jo jokusen kerran miettiä, että tämä on ihan jännittävä once in a lifetime -kokemus. Mutta tosiaankin once in a lifetime -kokemus.

  10. Tämän hetken fiilis asteikolla 1-5?

  5+ koska olen juuri lähdössä ensimmäisille firman kesäpäiville ja tradition mukaisesti me suunnittelutiimin ulkopuoliset emme tiedä tulevasta reilusta vuorokaudesta oikeastaan mitään!

  Haluatko tietää lisää siitä, millaista meillä on olla töissä? Kurkkaa rekrytointisivuillemmme. Voit myös tutustua aiempiin PowerSlämyihin täältä. Instagramissa pääset kurkkaamaan kulissien taakse ja näät uudet avoimet työpaikkamme, joten kannattaa laittaa meidät seurantaan

  A Great Offer, Just a Click Away

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

  Saatat myös pitää

  näistä artikkeleista aiheesta PowerMarkkinointi

  Tilaa uudet artikkelit sähköpostiisi

  Kukaan ei ole vielä kommentoinut

  Kerro meille sinun ajatuksesi artikkelista!