<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Tarjouspyyntö
Varaa sparrailu
Mistä haluat tietää lisää?
Palvelut
Referenssit
Meistä
Koulutukset
Materiaalit
Blogi
Ota yhteyttä

  PowerSlämy pt. 18: Minna Keinänen

  PowerMarkkinointi
  30.1.2020 14:08

   

  Minnan artikkelikuvaAsiakkuustiimimme sai syksyllä 2019 vahvistuksekseen Minnan, joka toimii meillä Content Marketing Specialistina. Minnan työpäivät täyttyvät asiakkaidemme sisältömarkkinoinnin kehittämisestä ja sisällöntuotannosta. Päästetään Minna välillä pohtimaan muita asioita, sillä nyt tämä teekulttuurin Power­Markkinointiin tuonut aina hyväntuulinen pikakirjoittaja saa vastailla meidän muiden laatimiin kysymyksiin.

  Mikä PowerSlämy? Slämy on “sellanen kaverikirjan tapanen vihko, jossa on vähä samanlaisia kysymyksiä ku kamukirjas” (lähde: Urbaani sanakirja). PowerSlämy esittelee PowerMarkkinoinnin avaintyyppejä rennolla otteella kymmenen vaihtuvan kysymyksen avulla.

  Tutustu Minnaan tarkemmin ja lue, miten hän vastasi kiperiin kysymyksiimme! 

   

  Moi! Miten menee? 

  Aika hyvin menee, kiitos kysymästä! Tai ei ehkä sittenkään – ulkona on ilmiselvän huhtikuinen sää näin tammikuussa, eli jossain on kyllä vikaa. Mutta itsekeskeisesti ajateltuna menee kevätaurinkoa ikkunasta katsellessa mukavasti.

   

  Kerropas vähän sun työnkuvasta! Mitä sä oikein teet meillä PowerMarkkinoinnilla? 

  Minä kirjoitan paljon. Välillä myös puhun. Vastuullani on tiimini asiakkaiden sisältöjen suunnittelu ja toteutus, eli suurimman osan ajasta olen naputtelemassa esimerkiksi blogitekstejä, referenssi­tarinoita tai opassisältöjä. Jotta osaan kirjoittaa näihin sisältöihin oikeaa asiaa, pitää haastatella asian­tuntijoista irti se erikoisosaaminen, joka lukijoille aiotaan välittää. Toisinaan ja tarvittaessa sparraan myös muiden tekstejä, jos jollekulle iskee ahdistus pilkkujen paikasta tai oikeasta sana­valinnasta.

   

  Olet ollut sorvin ääressä nyt about 3kk, mikä on ollut parasta? Millaisia oppeja ja koppeja on tarttunut jo tähän mennessä matkaan?

  Parasta on ollut tehdä sisältöjä vaativille ja laatutietoisille asiakkaille vaikeista aiheista. Pidän siitä, kun eteen lyödään aihe, jonka olemassa­olostakaan ei ole tiennyt, ja siitä pitäisi väsätä teksti tai pari. Kun siitä urakasta selvittyään saa kiitosta asiakkaalta ja tietää, että sisältö on toiminut markkinoinnissa halutulla tavalla, voi olla ylpeä omasta osaamisestaan.

  Olen oppinut, miten toisaalta samanlaista ja toisaalta niin erilaista markkinointi voi olla eri asiakkailla. Mikä toimii yhdellä, ei toisella tuota mitään tuloksia. Tässä työssä ja tällä alalla pitää olla valmis kyseen­alaistamaan itsensä ja tekemisensä.

   

  Meillä oli juuri vuoden 2020 kick-off. Mitä jäi päällimmäisenä mieleen ja millaiset odotukset sulla on tälle vuodelle? 

  Kick-off oli minulle aivan uusi kokemus. Päällimmäisenä mieleen jäi lämmin tunne ja innostus siitä, että meillä työn­tekijöiden osaaminen on oikeasti niin korkealla prioriteettilistalla. Power­Markkinointi aikoo oikeasti olla alansa parhaimmistoa nyt ja jatkossa, ja minäkin olen mukana luomassa sitä vaikutelmaa joka kerta, kun olen yhteydessä asiakkaaseen. Siksi haluan kehittyä yhä paremmaksi ja pystyä osoittamaan yhä paremmin, että me muuten osataan.

   

  Millaisin sanankääntein kuvailisit asiakkaitamme? 

  Asiakkaamme ovat kuin tammen­terhoja. Sellaisenaankin oikein sievän näköisiä, mutta todellinen ihme eli erikois­osaaminen piileksii kuoren sisäpuolella. Sopivalla maaperällä ja veden ja valon määrällä siitä kasvaa jotain kaunista, vahvaa ja tarpeellista, eli palveluita, joita asiakkaittemme omat asiakkaat voivat käyttää omalla kasvu­polullaan maaperänä, vetenä ja valona.

  Olet ollut vahvasti ajamassa teekulttuuria eteenpäin meillä Power­Markkinoinnilla, mikä on sinun suosikkisi, jos on pakko valita yksi?

  Erityisen rakas ja mieluinen on ehdottomasti maustamaton pu ehr, joka tunnetaan toimistollamme myös nimellä multatee – ja kysykää vain kollegoiltani, se maistuu paremmalta kuin kuulostaa!

   

  Tykkäät myös lukea paljon. Mikä on vuoden 2019 paras kirja? Entä mitä kirjaa suosittelisit Power­Markkinoinnin työntekijöille?

  Luin viimeinkin suuren klassikon nimeltä Ylpeys ja ennakkoluulo (Jane Austen). Se on klassikko syystä, sillä romaani on kutkuttava ja ajaton esimerkki meitä kaikkia (ainakin toisinaan) vaivaavista ajattelun vaivoista – ja siitä, kuinka niistä yli pääsemällä voi saavuttaa oman herra Darcynsa.

  Työkavereille, joko nykyisille tai tuleville, voisin nostaa myös toisen viime vuoden suosikkini eli Sanaiset kansiot: suomen kielen vaietut vaiheet (Ville Eloranta ja Jaakko Leino). Se on monipuolinen mutta kevyesti paketoitu sukellus niihin suomen kielen ihastuttaviin yksityis­kohtiin, joiden parissa vietin yliopistolla monia kursseja. Kielen historian ja nykyisyyden tunteminen kertoo meille myös maailmasta ja ihmisistä.

   

  Edellisessä Slämyssä Roosa heitti seuraavalle slämyilijälle kysymyksen: Mitkä on sun kolme suosikki­jäätelömakua?

  1) Suklaa, 2) suklaisempi ja 3) vanilja Oreo-kekseillä.

   

  Meillä on aloittamassa uusia työn­tekijöitä kevään aikana. Mitä vinkkejä antaisit heille?

  Olkaa avoimia, uteliaita ja ennen kaikkea omia itsejänne!

   

  Tämän hetken fiilis asteikolla 1–5? Miksi? 

  5, koska olen odottanut kovasti Power­Slämyyn osallistumista.

  Innostuitko Power­Markkinoinnista työpaikkana? Etsimme nyt projekti­päällikköä & markkinointikonsulttia johtamaan asiakkaitamme kohti tuloksellisempaa markkinointia. Kurkkaa tarkempi tehtävänkuvaus ja hae heti! 

  Kurkkaa myös aiemmat PowerSlämyt täältä ja ota meidät seurantaan Instagramissa

  Oletko sinä uusi asiantuntijamme?

  Lue lisätietoja tästä tai klikkaamalla oheista kuvaa!

  Rekrytointi - Markkinointikonsultti ja projektipäällikkä 2020

  Saatat myös pitää

  näistä artikkeleista aiheesta PowerMarkkinointi

  Tilaa uudet artikkelit sähköpostiisi

  Kukaan ei ole vielä kommentoinut

  Kerro meille sinun ajatuksesi artikkelista!