<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Tarjouspyyntö
Varaa sparrailu
Mistä haluat tietää lisää?
Palvelut
Referenssit
Meistä
Koulutukset
Materiaalit
Blogi
Ota yhteyttä

  PowerSlämy pt. 4: Annika Ukkola

  PowerMarkkinointi
  3.10.2016 9:47

  powerslamy-annika-ukkola.png

  Koska PowerMarkkinoinnille on saatu tämän vuoden aikana kolme uutta upeaa työnkijää, esitellään tälläkin kertaa PowerSlämyssä firman uusin tulokas. Tättärää, tässä tulee meillä kesällä aloittanut Annika!

  Annika on kolmas asiakasprojekteja tekevä työntekijämme. Annika kulkee vielä tittelillä avustava markkinointikonsultti, mutta on kasvamassa kovaa vauhtia kohti projektipäällikön roolia ja tipauttamassa sanaa “avustava” pois.

  Mikä PowerSlämy? Slämy on “sellanen kaverikirjan tapanen vihko, jossa on vähä samanlaisia kysymyksiä ku kamukirjas” (lähde: Urbaani sanakirja). PowerSlämy esittelee PowerMarkkinoinnin avaintyyppejä rennolla otteella kymmenen vaihtuvan kysymyksen avulla.

  Naiset ja herrat, saammeko esitellä: Annika Ukkola!

  1. Moi Annika! Millaisella fiiliksellä tulet toimistolle aamuisin?

  Hyvällä fiiliksellä! Tänne on mukava tulla joka aamu, myös maanantaisin. Työkaverit on kivoja ja työ itsessään on palkitsevaa.

  2. Opiskelet Jyväskylän yliopistolla markkinointia. Miten olet päätynyt opiskelemaan alaa?

  Oikeastaan sattumusten kautta - opiskelin ensin ammattikorkeassa liiketaloutta ja kiinnostuin silloin markkinoinnista. Markkinointi on sopivassa suhteessa luovuutta ja tiedettä, jos näin voi sanoa. Vaihdoin sitten yliopiston puolelle opiskelemaan ja pääaineeksi valikoitui luonnollisesti markkinointi.

  3. Olet ollut aktiivisesti mukana yliopistolla ainejärjestösi hallitustoiminnassa. Suositteletko vastaavaa toimintaa muille? Jos, miksi?

  Todellakin! Vaikka hallitustyöskentely veikin paljon aikaa opiskelusta ja vapaa-ajasta, oli se sen arvoista. Sain paljon kokemusta esimerkiksi tiimityöskentelystä, tapahtumien järjestämisestä, oman ajankäytön hallinnasta ja itsensä sekä muiden johtamisesta. Toimiessani koulutuspoliittisena vastaavana osallistuin myös useisiin erilaisiin kokouksiin kuukausittain, joten kokous- ja neuvottelutaidotkin kehittyivät. Lisäksi pääsin verkostoitumaan, sain paljon kavereita sekä bileet kyllä tulivat tutuiksi :-D Suosittelen siis ehdottomasti osallistumaan ainejärjestön touhuihin, niistä oppii oikeasti hyödyllisiä asioita.  

  4. Millaisia taitoja olet ehtinyt oppimaan nykyisessä työssäsi?

  Vaikka ja mitä, muun muassa HubSpotin käyttöä laajemmin sekä projektinjohtoa. Myös asiantuntijuus on kasvanut näinkin lyhyessä ajassa.

  5. Millaiset työtehtävät olet kokenut PowerMarkkinoinnilla itsellesi mielekkäimmiksi? Missä olet parhaimmillasi?

  Mielekkäintä mulle on ainakin projektin johtoon liittyvät tehtävät, kuten suunnitelmien teko asiakkaille ja (hyvien) tulosten raportointi. Myös sisällöntuotanto ja kampanjoiden toteutukset ovat oikein jees! Parhaimmillani koen olevani juuri näissä edellä mainituissa asioissa.

  6. Kuvaile työkavereitasi: millaista porukkaa nämä powermarkkinoijat oikein ovat?

  Rentoja, hauskoja, huumorintajuisia, tehokkaita työssään sekä asiantuntijoita. Tässä porukassa kyllä viihtyy.

  7. Sinulla on 8kk ikäinen eurasierin pentu, Suna. Mikä on ollut hauskin temppu opettaa sille?

  Hauskin temppu… Tulee vaan mieleen niitä ei niin hauskoja käskyjä, kuten “alas sohvalta” tai “ei saa pureskella kenkiä”, mutta kivoimpia juttuja on ollut opettaa tavaroiden/lelujen etsiminen ja femma (ylävitonen).

  Tässä on vielä tällainen syksykuva Sunasta:

  suna-eurasier.jpg

  8. Etenkin ulkopaikkakuntalaisille vinkiksi: lempipaikkasi Jyväskylässä?

  Luonnonläheisenä tykkään Jyväsjärvestä ja sitä kiertävästä rantaraitista. Muita lempparipaikkojani on muun muassa Naissaari Vaajakoskella ja eri luontopolut. Ulkopaikkakuntalaisille näyttäisin varmaan Kävelykadun, Harjun ja Toivolan Vanhan Pihan.  

  9. Mikä biisi sinulla soi päässä juuri nyt?

  Antti Tuisku - Keinutaan

  10. Tämän hetken fiilis asteikolla 1-5?

  Sanoisin, että 4. Nukuin tänään herätyskellon ohi, eikä niin käy tyyliin ikinä, joten aamu alkoi vähän sekavasti. Mutta muuten fiilis on oikein hyvä!  

  Seuraavassa PowerSlämyssä taas uusi powermarkkinoija ja uudet kysymykset. Pysy linjoilla!

  Saatat myös pitää

  näistä artikkeleista aiheesta PowerMarkkinointi

  Tilaa uudet artikkelit sähköpostiisi

  Kukaan ei ole vielä kommentoinut

  Kerro meille sinun ajatuksesi artikkelista!