<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Tarjouspyyntö
Varaa sparrailu
Mistä haluat tietää lisää?
Palvelut
Referenssit
Meistä
Koulutukset
Materiaalit
Blogi
Ota yhteyttä

  PowerSlämy pt. 5: Eveliina Vähä-Ruka

  PowerMarkkinointi
  4.11.2016 9:06

  powerslamy-eveliina-vaha-ruka.png

  PowerSlämyssä viidennen vuoron saa meidän Eveliina Vähä-Ruka. Evellä on pisin historia PowerMarkkinoinnin projektipäällikkönä. Eve tunnetaan toimistolla jämptinä naisena, jolla pysyy hommat takuulla järjestyksessä - oli kyse asiakasprojekteista, omien toimintatapojen kehityksestä tai vaikkapa tiskivuoroista.

  Even toimenkuvaan kuuluu vastata omien asiakkuuksiensa hoitamisesta aina suunnittelusta toteutukseen ja raportointiin. Toimiston lisäksi Even voi bongata esimerkiksi Mothers in Business -tapahtumista tai salilta.

  Mikä PowerSlämy? Slämy on “sellanen kaverikirjan tapanen vihko, jossa on vähä samanlaisia kysymyksiä ku kamukirjas” (lähde: Urbaani sanakirja). PowerSlämy esittelee PowerMarkkinoinnin avaintyyppejä rennolla otteella kymmenen vaihtuvan kysymyksen avulla.

  Noniin. Annetaan Even itse kertoa lisää!

  1. Noh, Eve, kerro meille. Mikä on jämptiytesi salaisuus?

  Jaa-a, sen kun tietäisi! Kyllä mä olen aina pyrkinyt toimimaan mahdollisimman tehokkaasti ja välttämään turhaa mietiskelyä ja jossittelua. Tämän hetkinen elämäntilanne pakottaa jämptiyteen arjessakin, niin kai se näkyy väistämättä työssäkin.

  2. Olet mukana Mothers in Business ry:n toiminnassa. Miten uran ja perheen yhteensovittaminen mielestäsi onnistuu PowerMarkkinoinnilla?

  Tosi hyvin! Työnteko on käytännössä ajasta ja paikasta riippumatonta, mahdollistaen joustot puolin ja toisin aina tarpeen tullen. Täällä ymmärretään hyvin, jos äiti on vähän väsynyt huonosti nukutun yön jälkeen, mutta toisaalta lasten tempauksille myös nauretaan monesti yhdessä.

  Meinasin tuoda poikani tänne meille toimistolle Lapsi mukaan töihin-päivänä 18.11., eikä kukaan ainakaan vielä ole vastustellut!

  3. Työnkuvasi on aika laaja. Mikä sinusta on kaikkein kivointa työssäsi?

  Ehdottomasti kivointa on kun saa sen kaikista skeptisimmänkin asiakkaan silmät avautumaan ja innostumaan ihan eri tavalla markkinoinnista hyvien tulosten myötä. Erityisen kivaa on myös se, että tässä työssä näkee todella konkreettisesti “omien käsien jäljen” eikä homma jää pelkkään suunnitteluun.

  4. Kuvaile PowerMarkkinointia kolmella adjektiivilla!

  Asiantunteva, tehokas & huumorintajuinen.

  5. Liikut aktiivisesti. Mikä on tällä hetkellä lempitreenisi?

  Kyllä mä kaikista eniten tykkään oikein kovasta ja mahdollisimman nopeasti ohi olevasta salitreenistä :D

  6. Jos olisit eläin, mikä eläin olisit? Miksi?

  Pienenä mä olin aina jokaisessa leikissä jostain syystä lumileopardi, että varmaan sitten se. Onhan ne nyt siistejä!

  7. Hei, rouva Tähtipölyä. Milloin olet viimeksi laulanut karaokea? Mitä lauloit? 

  Virallisestihan mä laulan vain ja ainoastaan yksin auton ratissa, mutta joskus esitykset saattaa lipsahtaa vähän turhan julkisiksi ja silloin valintana on ehdottomasti Samuli Edelmannin Tähtipölyä. Viime kerta oli itse asiassa (yllytettynä) näiden rakkaiden työkavereiden kanssa Vantaalla, jolloin mikrofonin virkaa taisi kyllä toimittaa kaukosäädin...

  8. Olet ollut järjestämässä PowerMarkkinoinnin salaisia pikkujouluja. Mitä pikkujouluissa on luvassa? ;)

  Mitähän mä tähän valehtelisin? Vauhtia ja vaarallisia tilanteita ;)

  9. Fun fact eli hauska fakta sinusta? 

  Mä sanon aina varmaan tän saman, mutta mähän olen siis entinen TV-mainoskasvo. Mut saattoi bongata Osuuspankin mainoksesta leipomassa omenapiirakkaa joskus 90-luvun vaihteessa :D Harmi, ettei näitä helmiä (ainakaan tietääkseni) löydy YouTubesta!

  10. Tämän hetken fiilis asteikolla 1-5?

  Tietysti 5, koska mä olen just lähdössä aviomieheni kanssa (nykyään niin kovin harvinaisille) treffeille!

  Ensi kuussa esitellään taas yksi PowerMarkkinoinnin tontuista!

  Saatat myös pitää

  näistä artikkeleista aiheesta PowerMarkkinointi

  Tilaa uudet artikkelit sähköpostiisi

  Kukaan ei ole vielä kommentoinut

  Kerro meille sinun ajatuksesi artikkelista!