<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Tarjouspyyntö
Varaa sparrailu
Mistä haluat tietää lisää?
Palvelut
Referenssit
Meistä
Koulutukset
Materiaalit
Blogi
Ota yhteyttä

  PowerSlämy pt. 6: Elsi Hirvonen

  PowerMarkkinointi
  9.12.2016 9:04

  powerslamy-elsi-hirvonen.png

  PowerSlämyssä kuudennen vuoron saa meidän Elsi Hirvonen. Elsi vastaa käytännössä meidän omasta markkinoinnista. Markkinointiosaamisen lisäksi Elsissä asuu pieni koodari, jonka asiantuntemusta tarvitaan usein esimerkiksi kotisivuprojektien yhteydessä.

  Elsi työskentelee tällä hetkellä etänä Helsingistä käsin ja työpäivät kuluvat kotitoimiston lisäksi mm. kirjastossa sekä Kallion kahviloissa ja kuppiloissa. Vapaa-aikana Elsin voi bongata mm. nauttimassa Helsingin monipuolisesta keikkatarjonnasta tai maailman parhaasta pizzasta (jonka tarjoaa Mäkikupla). Vastapainona urbaanille kaupunkielämälle Elsi tykkää myös seikkailla ja eksyä metsään koiransa kanssa.

  Mikä PowerSlämy? Slämy on “sellanen kaverikirjan tapanen vihko, jossa on vähä samanlaisia kysymyksiä ku kamukirjas” (lähde: Urbaani sanakirja). PowerSlämy esittelee PowerMarkkinoinnin avaintyyppejä rennolla otteella kymmenen vaihtuvan kysymyksen avulla.

  Noniin. Annetaan Elsin itse kertoa lisää!

  1. Mitäs sinne etelään kuuluu?

  Kiitos kysymästä, oikein hyvää kuuluu. Enää 16 yötä jouluun!

  2. Työhaastattelustasi on ajan saatossa tullut jopa PowerMarkkinoinnin urbaanilegenda. Kerropas miten tämä haastattelu oikeasti meni ja miten päädyit meille?

  Hah, arvasin että tähän tartutaan slämykysymyksissä ;D ihan normaalin PowerMarkkinoinnin rekryprosessin mukaanhan se meni! Ensin jutusteltiin Janin kanssa pariin otteeseen puhelimessa, sitten tavattiin...Hemingway’sissä oluen äärellä. No c’mon! Jos työhaastattelija kysyy, mennäänkö kahville vai oluelle, pakko kai on ihan mielenkiinnosta vastata jälkimmäinen. Eipä ole ennen työhaastattelussa moista tarjousta tullut vastaan.

  3. Mikä on parasta työssäsi?

  Kyllä mun täytyy pieni tippa linssissä vastata että työkaverit, vaikka niitä nykyään pääseekin aika harvoin livenä näkemään. Käsi sydämellä voin sanoa, että meillä on hyvä olla töissä. Törkeen rento ja luottamukseen perustuva kulttuuri - naputanhan tätä kahvikupin äärellä melkein 300 kilometrin päässä toimistolta.

  4. Olet kotoisin Viitasaarelta - mitä muuta jokaisen tulisi tietää Viitasaaresta kuin Teuvo Hakkarainen?

  Ihmisistä kannattaa ainakin tietää äärimmäisen lahjakas ja sympaattinen mies, Suomen ainoa parfymööri Max Perttula! Muista asioista mainittakoon yleisesti Viitasaaren kesä: loputtomasti järvenrantaa, hiljaisuutta ja upeita maisemia. Koko kaupunki herää kesäisin eloon, kun mökkiläiset suuntaavat lomanviettoon Viitasaarelle. Kesän tapahtumista kannattaa kokea ainakin Suovanlahdella pienen kosken partaalla järjestettävät Traktorijatzit. Viitasaarelaisuus on myös jonkinlainen oma heimonsa, jossa jo äidinmaidosta saadaan todella suora, nöyrä luonne ja musta huumorintaju. Viitasaarelainen voi helposti vaikuttaa kylmältä ja julmalta, mutta on oikeasti äärimmäisen kiltti ja sympaattinen tyyppi!

  5. Sinua on monesti kehotettu perustamaan ruokablogi. Miksi näin ja miksei sitä ole jo perustettu?

  No, sanotaanko näin, että mun suurin kokkaamiseen liittyvä saavutus on se, etten ole vielä kuollut nälkään. Olen keittiössä todella huono ja vihainen :D blogi on (toistaiseksi) jäänyt perustamatta, mutta jonkinlaisen käsityksen mun kokkaustaidoista saa instan häsärilla #elsinruokablogi.

  6. Mikä on keittiössä sun bravuuri?

  Kaikki, mikä ei ole palanut karrelle :D en osaa vastata tähän kyllä mitään yksittäistä ruokaa. Sanotaan, että sellanen mitävaanpata. Siihen tarvitaan kaikenlaisia satunnaisia ruoka-aineita, mitä kaapeista löytyy. Ne työnnetään samaan pannuun ja unohdetaan siihen niin pitkäksi aikaa, että alkaa haista vähän palaneelle. Pata viimeistellään sillä kuuluisalla yksinkertaisella ranneliikkeellä, jolla sekaan nakataan aivan liikaa suolaa ja pippuria. Että voilà vaan, tervetuloa illalliselle! Mennään vaikka Mäkikuplaan.

  7. Miten etätyöläisen arki on sujunut ja mikä on paras paikka tehdä töitä Helsingissä?

  Etätyössä on omat hyvät ja huonot puolensa. Toisaalta on kivaa, että töitä voi tehdä vaikka verkkareissa peiton alla, mutta toisaalta kotona seinät alkaa kaatua niskaan aika nopeasti. Onneksi tästä Kallion kulmilta löytyy kuppilaa jos jonkinmoista, mihin kipaista läppärin kanssa kahville. Suosittelenkin etätyöskentelyyn keskellä päivää kahviloiden sijaan nimenomaan kuppiloita! Ei ole aamupalailijoita, lounastajia tai oikeastaan ketään muitakaan. Saat viedä hyvällä omatunnolla yhden asiakaspaikan ja istuskella kahvikupin (tai kahden) hinnalla kaikessa rauhassa hyvän tovin, kun muita asiakkaita ei juurikaan ole.

  8. Sun asunto on tällä hetkellä ainoa, johon koko PowerMarkkinoinnin porukka on päässyt tekemään tupatarkastuksen - milloin lanseerataan PM Cribs?

  Mun asunnon tupatarkastukseen ei varsinaisesti kysytty lupaa tai odotettu kutsua...sanoisin siis että just silloin, kun sinä, arvoisa kollegani, sitä vähiten odotat ja et takuulla ole siivonnut ainakaan kahteen viikkoon :D

  9. Fun Fact eli hauska fakta sinusta?

  Apua mitähän mä tähän muka keksin?! Sanotaan vaikka, että olen soittanut 9 vuotta hanuria. Siihen lienee syynsä, miksi olen lopettanut, koska edellisen kerran, kun olen siihen soittimeen koskenut, naapurin talo paloi. Pidän sitä jonkinlaisena merkkinä ja jätän hanurin näppäilyt nykyään suosiolla muille.

  10. Tämän hetken fiilis asteikolla 1-5?

  5! Pelkäsin, kuinka pahasti näillä kysymyksillä mulle kostetaan, mutta täähän oli hauskaa täyttää. Kiitti päivän piristyksestä, armaat powertyypit :)

  Huh! PowerSlämy jää joulutauolle ja jatkuu ensi vuonna itse päätontun vastauksilla ;)

   

  Saatat myös pitää

  näistä artikkeleista aiheesta PowerMarkkinointi

  Tilaa uudet artikkelit sähköpostiisi

  Kukaan ei ole vielä kommentoinut

  Kerro meille sinun ajatuksesi artikkelista!