<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Tarjouspyyntö
Varaa sparrailu
Mistä haluat tietää lisää?
Palvelut
Referenssit
Meistä
Koulutukset
Materiaalit
Blogi
Ota yhteyttä

  PowerSlämy pt. 7: Jani Hovila

  PowerMarkkinointi
  27.1.2017 16:56

  powerslamy-jani-hovila.png

  Seitsemännessä PowerSlämyssä esitellään viimein PowerMarkkinoinnin el Jefe, Jani Hovila!

  Jani on pitkän linjan yrittäjä, PowerMarkkinoinnin perustaja ja intohimoinen liiketoimintalähtöisen markkinoinnin puolestapuhuja. Ajan, joka Janilla jää työnteolta yli, hän viettää salilla tai konsultin keittiössä italialaista ruokaa kokkaillen.

  Mikä PowerSlämy? Slämy on “sellanen kaverikirjan tapanen vihko, jossa on vähä samanlaisia kysymyksiä ku kamukirjas” (lähde: Urbaani sanakirja). PowerSlämy esittelee PowerMarkkinoinnin avaintyyppejä rennolla otteella kymmenen vaihtuvan kysymyksen avulla.

  Sitten on Janin vuoro vastailla kymmeneen visaiseen kysymykseen ;)

  1. Tsau Jani! Kuidas sul läheb täna?

  Oikein hyvin, kiitos kysymästä.

  2. Montako tuntia teet keskimäärin viikossa töitä? Onko se mielestäsi a) liian vähän, b) sopivasti, c) liikaa vai d) mitämitä, täähän on mun harrastus?

  Vaihtelevasti. Ennen vastausta, pitäisi myös määritellä tarkemmin että mikä on työtä. Jos mä luen markkinoinnista kertovaa kirjaa tai juttelen toisen toimarin kanssa markkinoinnista, niin onko se työtä vai ei?

  Joten vastausvaihtoehdot A ja D: Mä oon ikuisen oppimisen ja kehittymisen kannattaja, joten aina vois tehdä enemmän ja paremmin. Ja varsinkin koska täähän on enemmän kun mun harrastus. Tää on mun intohimo, ja jos joku asia motivoi ja innostaa riittävästi, niin kuka niitä tunteja laskee :)

  3. Fiilikset kuluvasta vuodesta? Mitä odotat vuodelta 2017?

  Fiilis on odottava ja innostunut. Vuosi on lähtenyt loistavasti käyntiin ja viime vuonna tehdyt panostukset alkaa tuottamaan selkeästi tulosta. Tälle vuodelle on asetettu kunnianhimoiset tavoitteet, mutta oon onnistunut rekrytoimaan ympärilleni loistotyyppejä oikeille paikoille, niin kysymys on enemmänkin että missä vaiheessa vuotta niihin päästään.

  Odotan vuodelta 2017 töissä ja vapaalla:

  • jännittäviä hetkiä uusien rekrytointien ja asiakasprojektien parissa
  • muutaman vielä salassa pidettävän jutun julkistamista :)
  • 4-6 päivän erämaavaellusta yksin, siinä otetaan miehestä mittaa
  • mun tiukan treenivalmentajan kanssa saavutettuja tuloksia salilla. 5 valmentajan vetämää treeniä / vko ja 5 kuukautta pitäisi jaksaa

  4. Miten pohjalaisuus mielestäsi näkyy sinussa?

  Vaikea kysymys, yritteliäisyys nousee ehkä ensimmäisenä mieleen, sitä tässä on kuitenkin nyt sen reilu 10 vuotta tullut harrastettua. Jonkinasteinen suuruuden hulluus tai mentaliteetti, missä pitää tehdä asiat vähän paremmin kuin naapuri näkyy myös jotenkin. Periksiantamattomuus taitaa olla myös pohjalaisia lähtöjä. Notta perkele.

  5. Rehellisesti, millaista on johtaa tällaista, krhm, suhteellisen rempseää laumaa?

  Aivan loistavaa. Mulla on ollut onni saada rekrytoitua loistavia työkavereita, jotka kaikki ovat asiantuntijoita ja ammattilaisia siinä mitä tekevät. Ja henkilöitä jotka uskoo yhteisesti määriteltyihin arvoihin, joihin myös itse vahvasti uskon.

  Mun mielestä johtaminen on silloin helppoa, kun on yhteinen visio, annetaan riittävästi vapautta ja vastuuta fiksuille ihmisille, määritellään yhdessä selkeä rooli ja mittarit joilla onnistumista mitataan ja pidetään huoli riittävästä palautteesta. Tähän kun lisätään vahva luottamus ja avoimuus, niin mikäs tässä. Oon kuullut pahemmastakin.

  6. Laadukas Youtube-viihde on meille PowerMarkkinoinnilla tärkeä asia. Mikä on lempivideosi ja miksi?

  Tää ei ole lähellekkään niitä meillä nähtyjä viihteellisimpiä videoita, mutta klassikko ja ainakin myyntipalaverista tuttu. Kertoo omalla karulla tavalla myynnin muutoksesta ja karikatyyrimäisestä johtamisesta. “Coffee is for closers only” and “Leads are weak? You are weak!” Loistava video :)

  7. Pystytkö syömään jonkun toisen kokkaamaa pastaa?

  Pystyn, jos se on hyvää :) Mä oon italialaisesta ruuasta suhteellisen tarkka ja ehkä jopa hifistelijä, mutta toisaalta jos tarkoitus on vain syödä, niin marketti pasta bolognese tai Rosson pastat menee ihan hyvin, silloin pitää vaan ymmärtää ettei se ole oikeaa italialaista ruokaa. Toisaalta jos oon italialaisessa raflassa ja mulle tarjoillaan pasta carbonaraa kermaan tehtynä, niin saatan olla semisti pettynyt.

  8. Luet paljon. Mikä on ollut inspiroivin viime aikoina lukemasi kirja?

  Tulee tosiaan luettua se 1-3 kirjaa kuukaudessa, niin ei mikään helppo kysymys, mutta viimeaikaisista nousee ehkä Elon Muskin elämäkerta. Loistavasti kirjoitettu kirja ja inspiroiva tarina. Vahva suositus!

  Toinen suositus myös Ryan Holidayn “Confessions of a media manipulator”. Viihteellisesti kirjoitettu kirja mediaan vaikuttamisesta ja PR:n muuttumisesta.

  9. Fun Fact eli hauska fakta sinusta?

  Hmm, haastava kysymys. Helpoin olisi sanoa että selkeästi hauskin fakta on, että olen entinen (puoli)ammattitaikuri. Semmoiset 150 keikkaa on tullut tehtyä eri yrityksille ja ravintoloille. Joten jos haluat pelikorteilla pelata, niin oon aina mukana, vaikkakin jo 6 vuotta oon niistä hommista varhaiseläkkeellä ollutkin :)

  10. Tämän hetken fiilis asteikolla 1-5?

  Vahva 5/5.

  Seuraavassa PowerSlämyssä esittelyvuoron saa tämän hetken tuorein PowerMarkkinointilainen, tammikuussa aloittanut Heini. Katsotaan, millaisia kokemuksia hänelle ehtii kertyä uudesta työpaikastaan ;)

  Saatat myös pitää

  näistä artikkeleista aiheesta PowerMarkkinointi

  Tilaa uudet artikkelit sähköpostiisi

  Kukaan ei ole vielä kommentoinut

  Kerro meille sinun ajatuksesi artikkelista!