<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Tarjouspyyntö
Varaa sparrailu
Mistä haluat tietää lisää?
Palvelut
Referenssit
Meistä
Koulutukset
Materiaalit
Blogi
Ota yhteyttä

  PowerSlämy pt. 8: Heini Kaisto

  PowerMarkkinointi
  14.3.2017 8:56

  powerslamy-heini-kaisto.png

  PowerMarkkinoinnilla on kahdeksan työntekijää ja tämä on kahdeksas PowerSlämy. Se tarkoittaa, että tämä on viimeinen slämy ennen seuraavaa rekrytointia. Saammeko esitellä, tässä on Heini, tammikuussa aloittanut uusi projektipäällikkömme ja markkinointikonsulttimme!

  Heinin opiskelutausta on Jyväskylän kauppakorkeakoulun tietojärjestelmätieteen puolella, joten muiden taitojensa ohessa Heini tuo PowerMarkkinoinnille koodausosaamista. Heini on todella aktiivinen opiskelija- ja ainejärjestöpiireissä, verkostot opiskelijamaailmassa ovat siis kunnossa. Heinin tavasta tehdä töitä on ehditty jo huomata, että hän ei todellakaan tee mitään vasemmalla kädellä, vaan on suoranainen perfektionisti. Heini ei myöskään tyydy vastaamaan mihinkään “en tiedä”, vaan hän mieluummin googlaa. Räväkkyytensä ja sanavalmiutensa puolesta Heini sopii porukkaamme kuin nenä päähän!

  Mikä PowerSlämy? Slämy on “sellanen kaverikirjan tapanen vihko, jossa on vähä samanlaisia kysymyksiä ku kamukirjas” (lähde: Urbaani sanakirja). PowerSlämy esittelee PowerMarkkinoinnin avaintyyppejä rennolla otteella kymmenen vaihtuvan kysymyksen avulla.

  Heinin Q&A, olkaa hyvä!

  1. No moi Heini! Pelekääkkö nää polliisia?

  Polliisia en pelekää, mutta kahvin sijaan juon rehellisesti kahavia ja syön pullan sijasta leetaa! Tyttö lähti aikanaan Oulun seudulta, mutta seudun murre ei kyllä lähde tytöstä kirveelläkään.

  2. Opiskelet Jyväskylän yliopistolla tietojärjestelmätiedettä, mutta päädyit markkinointitoimistoon töihin. Mistä moinen yhdistelmä?

  TJT on siitä mahtava aine, että se yhdistää kaupallista osaamista IT-osaamisen kanssa. Markkinointi on aina ollut lähellä sydäntäni, joten mikäs sen parempi kombinaatio kuin työskennellä markkinoinnin parissa toimistossa, jossa markkinoinnin toteuttaminen ei rajoitu vain kauniiden kuvien väkertelyyn. Meillä pääsen hyödyntämään myös IT-opintojani mm. hakukone- ja mobiilioptimoinnin parissa!

  3. Hyppäsit PowerMarkkinoinnin kelkkaan tammikuun puolivälissä. Kuvaile kolmella adjektiivilla ensimmäistä kahta kuukautta talossa?

  Mahtava, jännittävä, innostava.

  4. Millaisiin tehtäviin olet jo päässyt PowerMarkkinoinnilla käsiksi?

  Vaikka ja mihin! Pääsin heti projekteihin kunnolla käsiksi ja olen päässyt tekemään kaikkea sisällöntuotannosta projektin hallintaan. Olen erityisesti tykännyt meillä työskentelystä siitä, ettei missään vaiheessa ole tylsää - tehtäviä ja vastuuta annetaan koko ajan kasvavissa määrin enemmän työntekijän omien valmiuksien ja halukkuuden mukaan, jonka lisäksi tukea ja perehdytystä on aina tarvittaessa saatavilla.

  5. Meillä on viime aikoina ollut harvakseltaan rekry päällä. Millaisten tyyppien PowerMarkkinoinnille kannattaa hakea töihin ja miksi?

  Huumorintajuisten, ahkerien, itseohjautuvien ja luovien tyyppien. Huumorintaju on luonnollisesti mainittu ensimmäisenä, sillä meidän kanssa selviytyminen vaatii tietyn tasoista huumoria - hyvästä huumorintajusta saa lisäpisteitä. Koska meillä tehdään asioita rennosti mutta tosissaan, on tärkeää, että hakija osaa resursoida ajankäyttöään eri projektien parissa ja tukeutua muuhun työyhteisöön tarvittaessa.

  6. Miten taipuvat Javat, CSS:t ja HTML:t? Kuinka uskottavaksi nörtiksi arvioisit itsesi?

  No en ehkä voi väittää olevani kovimman luokan nörtti mitä kieliin tulee - Java on sellainen tuttavuus, jonka vältin onnistuneesti yliopiston aikana ja hoidin hommat C# sen sijaan. CSS ja HTML sen sijaan on läheisempiä tuttavia, vaikka olenkin hieman laiminlyönyt ystävyyssuhdettamme opintojen alkuvuosien jälkeen.

  7. Olet kovan luokan ainejärjestöaktiivi. Kuinka paljon käytät aikaa opiskelijapiireissä toimimiseen ja verkostoitumiseen?

  Voisi sanoa, että olin opiskelijatapahtumien suurkuluttaja opintojeni aikana! Enkä voi kyllä väittää, että olisin luopunut niiden aikana löytämistäni verkostoista vielä tänäkään päivänä. Vaikka opiskelijatapahtumat ovat jääneet työelämän myötä taka-alalle, käyn saamieni verkostojen kanssa tapahtumissa ja tapaamisissa edelleen lähes viikoittain.

  Olen vannoutunut Dumppi ry:n dumppari (tuttavallisemmin tunnettu myös pingviininä), Nordiska Ekonomie Studerandes Unionin nesuiitti ja Erasmus Student Networkin ESNer, jonka lisäksi pientä Pörssi ry:n pörssiläisyyttä on havaittavissa, eikä tämä tule hetkeen muuttumaan.

  8. Olet asunut ulkomailla. Mikä on parasta ja pahinta Suomessa asumisessa?

  Parasta Suomessa on ehdottomasti ruisleipä ja raikas hanavesi sekä luonnonläheisyys, joka on läsnä kaikkialla! Pahoja puolia Suomessa asumisessa ei sinänsä ole keväisiä loskakelejä lukuun ottamatta.

  9. Fun Fact eli hauska fakta sinusta?

  Opin lukemaan englanniksi ennen kuin opin lukemaan suomeksi - kävin Englannissa ensimmäisen luokan asuessani siellä 1,5 vuotta lapsuudessani.

  10. Tämän hetken fiilis asteikolla 1-5?

  5+! Vaikka uuden työn ns. “honeymoon phase” onkin jo takana, pelkkä arki tässä työssä ja työyhteisössä on niin uskomatonta, että se ansaitsee plussan täysien pisteiden perään.

  Tällä erää kaikki PowerMarkkinoijat on esitelty. Innolla odotamme, milloin ja kenet pääsemme esittelemään uutena tulokkaanamme!

  Saatat myös pitää

  näistä artikkeleista aiheesta PowerMarkkinointi

  Tilaa uudet artikkelit sähköpostiisi

  Kukaan ei ole vielä kommentoinut

  Kerro meille sinun ajatuksesi artikkelista!