<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Tarjouspyyntö
Varaa sparrailu
Mistä haluat tietää lisää?
Palvelut
Referenssit
Meistä
Koulutukset
Materiaalit
Blogi
Ota yhteyttä

  PowerSlämy pt. 9: Ida Taskinen

  PowerMarkkinointi
  1.6.2017 16:58

  powerslamy-ida-taskinen.png

  PowerSlämy saa viimein jatkoa kun uusi työntekijämme Ida saa suunvuoron! Ida on tullut taloon pistämään väen ojennukseen ja pitämään huolta siitä, että asiat rullaavat niinkuin pitää. Titteliltään Ida on Executive Assistant, eli tuttavallisemmin johdon assistentti.

  Ida on ottanut jo ensimmäisten viikkojen aikana roolinsa erinomaisesti haltuun ja laittanut tuulemaan. Uusiksi on laitettu niin hallinnollisia käytänteitä kuin toimiston sisustustakin. Idan vapaa-ajasta tovi jos toinenkin vierähtää salilla, mutta sosiaalisena tyyppinä Ida viettää myös tosi paljon aikaa kavereidensa kanssa.

  Mikä PowerSlämy? Slämy on “sellanen kaverikirjan tapanen vihko, jossa on vähä samanlaisia kysymyksiä ku kamukirjas” (lähde: Urbaani sanakirja). PowerSlämy esittelee PowerMarkkinoinnin avaintyyppejä rennolla otteella kymmenen vaihtuvan kysymyksen avulla.

  Kuka on Ida Taskinen? Tutustu Idaan alta 10 slämykysymyksen kautta!

  1. Miten menee?

  Tosi hyvin! Vaikka päivä kääntyy juuri nyt iltapäivän puolelle, niin ei ole havaittavissa minkäänlaista iltapäiväväsymystä. On tullut päivän aikana jumppailtua ja syötyä heinäsirkkoja eli energiatasot on kohdillaan.

  2. Kerro rehellisesti, miten kolme ensimmäistä viikkoasi PowerMarkkinoinnilla ovat sujuneet? Tuletko vielä ensi viikollakin? ;)

  Kolme viikkoa on mennyt todella nopeasti. Perehdytys on sujunut todella hyvin. Olen päässyt perehtymään laajasti projekteihin, markkinoinnin ja myynnin toimintaan, toimitusjohtajan arkeen sekä tietysti myös nähnyt jo monen monta tärkeää perehdytysvideota. Onneksi kaikkia videoita ei näytetty heti ensimmäisellä viikolla, sillä sitten olisin jo harkinnut töihin tulemista seuraavalla viikolla. :D Mutta tulen töihin vielä ensi viikollakin.

  3. Millaisia odotuksia sinulla on uuden roolisi suhteen? Mitä on luvassa tulevaisuudessa?

  Odotukseni roolini suhteen on korkeat. Uskon, että työnkuvani tästä vielä tarkentuu ja selkiytyy omien kykyjeni ja kiinnostuksieni mukaan. Tulevaisuudessa tulen vaikuttamaan markkinointitiimissä sekä saan omia kehitysprojekteja. Laitan toimiston pyörät pyörimään aivan uutta vauhtia!

  4. Miten olet pysynyt kiireisen toimitusjohtajan menossa mukana?

  Hyvin. Jani on kyllä parhaansa mukaan pitänyt minut ajan tasalla tulemisistaan ja menemisistään. Pidän kyllä huolen, etten tipahda matkasta!

  5. Olet tosi urheilullinen - mikä on suosikkitreenisi ja miksi?

  Suosikkitreenini on jalkapäivä salilla, niin hullulta kuin se kuulostaakin. Minulla on PT:n tekemä treeniohjelma, johon olen saanut hyvin vaikuttaa. Odotan treenejä aina innolla, vaikka jalkatreenejä joskus hiukan kauhullakin. Treeneissä pääsee joka kertaa ylittämään itsensä ja se tuo energiaa arkeen. Jalkatreenin jälkeen on aina voittajafiilis!

  6. Mitä “yksillä käyminen” sinusta tarkoittaa? :D :D

  Minusta se tarkoittaa yhtä tai kahta juomaa. Mutta eihän se nyt vaan niin mene, että jos on hyvä porukka ja hyvää juomaa, että sitä jätetään ilta siihen. No niin.. tässä nyt on pari viime viikonloppua lipsahtanut. Mutta se on sitä balanssia elämässä. Välillä pitää irrotella!

  Ei pidä kuitenkaan ottaa tavaksi se, että aina lipsahtaa.

  7. PowerMarkkinoinnin legendaariset, mutta vielä niin salaiset kesäpäivät ovat jo pian ovella - mitä veikkaat ohjelman sisältävän?

  Sen olen tässä oppinut, että täällä ei voi luottaa minkään aikataulun tai ohjelman pitävän paikkaansa, kun kyse on kesäpäivistä. Veikkaisin, että me mennään johonkin korpeen eräilemään. Ei mitään vaellusta, vaan sellaista retkeilyä. Ja siirrytään siitä sitten ehkäpä lähellä olevaan hyvinvointikeskukseen. Ehkä meille on joku puhuja järjestetty sinne. Ja tietysti me syödään hyvin ja juodaan ehkä yhdet. ;)

  8. Kuinka hyvin olet päässyt mukaan tiiviin PowerMarkkinoinnin työporukan juttuihin?

  Mielestäni erittäin hyvin. PowerMarkkinoinnilla on kaikki niin hyviä tyyppejä, joihin on ollut helppo tutustua. No ehkä osa jutuista on mennyt vähän ohi, mutta pääasiassa kyllä jutut ja huumori kohtaavat meillä!

  9. Fun Fact eli hauska fakta sinusta?

  Omistan metsästyskortin ja tarkoituksenani onkin nyt tänä syksynä käydä metsällä useamminkin. Olen siis pienenä käynyt ampumakerhossa ja meillä kotona on aina ollut riistaruokaa tarjolla. Minua kiinnostaa ruuan ekologisuus sekä eettisyys ja lisäksi nautin luonnossa liikkumisesta. Metsästyksessä yhdistyy moni asia, kun tietää ruuan alkuperän ja saa nauttia Suomen luonnosta.

  10. Tämän hetken fiilis asteikolla 1-5?

  Vahva 5!

  Saatat myös pitää

  näistä artikkeleista aiheesta PowerMarkkinointi

  Tilaa uudet artikkelit sähköpostiisi

  Kukaan ei ole vielä kommentoinut

  Kerro meille sinun ajatuksesi artikkelista!