<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Tarjouspyyntö
Varaa sparrailu
Mistä haluat tietää lisää?
Palvelut
Referenssit
Meistä
Koulutukset
Materiaalit
Blogi
Ota yhteyttä

  Raportti Bostonista - Inbound2017

  Henna Takala
  13.10.2017 11:32

  Niin, mekin olimme Bostonissa Inbound2017-tapahtumassa. Aika moni sieltä on jo omat bloginsa ja raporttinsa julkaissut ja tässä otoksia meidän matkalokista rapakon taakse. Mitä siellä opimme, mitä jäi käteen ja lähtisinkö uudestaan?

  Me lähdimme matkaan jo hyvissä ajoin perjantaina.

  IMG-20170925-WA0005.jpg

  Matkasta aiheutuva jetlag olisi selätettävissä viikonlopun aikana ja maanantaina olisimme kovassa iskussa valmiina imemään tietoa itseemme. Tässä onnistuimmekin hyvin. Lauantaina kiertelimme Wrentahamin outlet-alueella tuliaisostoksia tehden ja sunnuntai menikin jenkkifudiksen parissa ja itselläni tutustuen MIT:n kampusalueeseen. Onneksi ei herännyt mitään jäätävää tarvetta hakea kyseiseen opinahjoon. Lukukausimaksut olivat jotain aivan järjetöntä ja veikkaan, että aikaisempi koulumenestys ei avaa MIT:n ovia…

  #Hubpartner

  IMG-20170927-WA0004.jpg

  Maanantai alkoi Hubspot Partner Dayn ohjelmalla. Aamunavauksen jälkeen alkoivat pienimuotoiset sessiot, joiden sisällöt koostuivat inbound-markkinoinnista, myynnistä ja menestyksestä ja myös epäonnistumisista.

  Mielenkiintoisin sessio oli mielestäni Dan Tyren puheenvuoro, jossa käytiin Sales Lion-ohjelmaa läpi ja itse ohjelmaan osallistuneet saivat kertoa, kuinka olivat onnistuneet saamaan myynnin kovaan nousuun sparrailun ja inboundin avulla. Lounaan aikana myös partnereita palkittiin ja suomalaiset tulivat mainituksi pariinkin otteeseen. Hyvä me!

  IMG-20170926-WA0003.jpg

  Päivä päättyi varsinaiseen Inbound2017-tapahtuman avajaisiin Boston Convention & Event Centerissä. Tarjolla oli ruokaa, juomaa sekä ensimmäinen puheenvuoro Brené Brownilta.

  Seuraavat päivät täyttyivätkin pienimuotoisista workshopeista, mielenkiintoisista puheista sekä päälavan huippuesiintyjistä, jotka täyttivät noin 22 000-paikkaisen salin. Itse kävin monessa myyntiin liittyvässä sessiossa, mutta mukaan mahtui myös asiakaskokemuksen rakentamista markkinointia sekä itse Hubspot-järjestelmän käyttöön liittyviä asioita.

  Loppupäivästä piti alkaa hieman summailemaan päivän tietomäärää ja tehdä kevyt analyysi siitä, mitä oleellista tuli kuultua, jotta tietoähkyn sai vältettyä.

  Ole rohkea, ole itsevarma ja anna itsesi mokata

  Inspiroivimmat, motivoivimmat ja mielenkiintoisimmat puheenvuorot olivat päälavalla. Kaikkia puheenvuoroja yhdisti samat teemat kuten empatia, rohkeus olla oma itsensä, itsensä löytäminen ja se, että kritiikkiä saa antaa ja mokaaminen on ihan ok, kunhan ymmärtää, että mikä on kritiikkiä mistä pitää oppia ja mikä taas on puhdasta bullshittiä. 

  IMG-20170927-WA0017.jpg

  Puheenvuoroissa kehotettiin tekemään rohkeasti asioita, joihin itse uskoo. Vaikka virheitäkin matkalle mahtuu, niin ne maksavat itsensä takaisin, kunhan muistaa ottaa niistä opikseen. Michelle Obaman puheenvuoro jäi mieleen, mutta vaikuttavimmin asian tiivisti One man food and media machineksi tituleerattu julkkiskokki Mario Batali.

  Batali kehotti olemaan rohkeasti oma itsensä, koska et kuitenkaan pysty miellyttämään kaikkia. Hän myös kehotti sanomaan mielipiteet rohkeasti ääneen, koska jos sinulla ei ole mitään mielipidettä, et ole myöskään mielenkiintoinen. Loppukaneettina Batali muistutti vielä kuuntelemaan muita, koska siitä oppii sekä tekemään sitä mitä oikeasti rakastaa.

  Learning by fucking up – Issa Rae

  Mitä tästä reissusta sitten jäi käteen? Uusia tuttuja, uusia näkökulmia omaan työntekoon, kiloittain inspiraatiota ja motivaatiota sekä ylipäänsä upea kokemus muistojen laariin. Ja vastaus kysymykseen lähtisinkö uudestaan? Ehdottomasti kyllä! Time and money well spent.

  Haluatko tietää lisää inbound-markkinoinnista?

  Lataa maksuton pikaopas inbound-markkinointiin. Oppaasta saat nopeasti perustietoa inbound-markkinoinnin mahdollisuuksista ja lisätehoa moderniin myyntiprosessiin!

  New Call-to-action

  Saatat myös pitää

  näistä artikkeleista aiheesta PowerMarkkinointi

  Tilaa uudet artikkelit sähköpostiisi

  Kukaan ei ole vielä kommentoinut

  Kerro meille sinun ajatuksesi artikkelista!