<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Tarjouspyyntö
Varaa sparrailu
Mistä haluat tietää lisää?
Palvelut
Referenssit
Meistä
Koulutukset
Materiaalit
Blogi
Ota yhteyttä

  Traineena PowerMarkkinoinnilla - rahkabaaria, osaamisen kehittämistä ja haastavia työtehtäviä

  PowerMarkkinointi
  13.9.2018 9:54

  Traineena PowerMarkkinoinnilla

  Meillä PowerMarkkinoinnilla on viimeisen vuoden aikana työskennellyt kaksi traineeta: markkinointitrainee Hanna sekä Sales Development Rep -trainee Ville. Traineena he eivät ole jääneet vain kahvinkeittäjiksi tai sivustaseuraajiksi, vaan molemmat ovat päässeet kehittämään omaa osaamistaan haastavien, mutta myös palkitsevien työtehtävien parissa. Vai onko näin? Lue, miten traineejaksot molemmilla sujuivat ja mitä mieltä he ovat siitä olleet! 

  Markkinointitrainee Hanna

  Hanna Kuusisto

  Miten päädyit PowerMarkkinoinnille?

  Opintojen loppusuora alkoi häämöttää ja etsin sopivaa väylää siirtyä oman alani työelämään. PowerMarkkinoinnin traineeohjelma, jonka tavoitteena oli ilmoituksen mukaan ”kouluttaa ohjelmaan valituista modernin markkinoinnin huippuammattilaisia”, kuulosti juuri siltä väylältä. Niinpä aloitin työt markkinointitraineena syksyllä 2017.

  Mikä on parasta työssäsi?

  Monesti harjoittelija saattaa olla yrityksessä enemmänkin sivustaseuraajan roolissa ja ns. nakkikoneena, jolle annetaan kaikkien mielestä epämieluisat pikkutehtävät. Mutta ei PowerMarkkinnoinnilla! Täällä pääsin heti alusta asti osaksi porukkaa ja ihan oikeisiin hommiin. Ensimmäisen kuukauden aikana sain mm. olla mukana suunnittelemassa yrityksen viisivuotisstrategiaa.

  Mitä markkinointitraineen työtehtäviin kuuluu?

  Markkinointitraineena tehtäviini kuului esimerkiksi sisällöntuotantoa, some- ja hakusanamainontaa sekä markkinoinnin suunnittelua ja analysointia. HubSpot, markkinoinnin analytiikka, inbound-filosofia ja markkinoinnin automaatio tulivatkin varsin tutuiksi traineejakson aikana.

  Vaikka tämä voi kuulostaa suoraan koulupenkiltä teoriatiedon syleilystä markkinoinnin käytännönmaailmaan tulleelle hypyltä syvään päähän ilman kellukkeita, voin suositella sitä lämpimästi. Opin puolivuotisen traineejaksoni aikana aivan valtavasti uutta. Haastavat työtehtävät ja kollegojen tiivis tuki loivat ympäristön, jossa on hyvä ja mukava kasvattaa omaa markkinoinnillista osaamistaan. Ja kaiken lisäksi, siitä vielä maksettiin palkkaa!

  Mitä traineejakson jälkeen?

  Traineejakson päätyttyä sain jatkaa PowerMarkkinoinnilla vakituisena työntekijänä. Tällä hetkellä työskentelen avustavana markkinointikonsulttina. 

  Sales Development Rep -trainee Ville

  Ville

  Matkani Powermarkkinoinnin leivissä alkoi toukokuun alkupuolella ja aika on lentänyt siivillä tähän päivään saakka. Ajalle mahtuu paljon uusia haasteita sekä onnistumisia.

  Miten päädyit PowerMarkkinoinnille?

  Opintoni Vaasassa ovat lähestymässä loppuaan ja aloin ymmärtää, että kohta sitä ollaan oikeasti työelämässä! Työpaikan suhteen pidin erittäin tärkeänä kriteerinä itsensä kehittämistä ja jatkuvaa oppimista. Huomasin PowerMarkkinoinnin ilmoituksen vapaana olevasta SDR-myyntitraineen paikasta ja innostuin mahdollisuudesta siltä istumalta.

  Millainen on tyypillinen työpäiväsi?

  Päiväni alkaa kupilla kahvia sekä katsauksella päivän tavoitteisiin ja toimenpiteisiin. Täysin samanlaista työpäivää ei ole, eikä tule. Tämä johtuu työn asiakaspalvelumaisesta luonteesta. Joka päivä pääsen käymään mielenkiintoisia keskusteluja erilaisten henkilöiden kanssa, jotka painivat myynnin ja markkinoinnin haasteiden parissa. Aikaa tulee käytettyä myös kouluttavien materiaalien opiskeluun.

  “Perinteiseen” työpäivääni kuuluu kartoittaa potentiaalisia asiakkaita sekä kontaktoida heitä puhelimen, sähköpostin tai vaikkapa LinkedInin välityksellä. HubSpot on myös käytössä päivittäin ja se tarjoaa huomattavan avun hoidettavien asioiden perässä pysymiseen.

  Mikä on parasta työssäsi?

  Työn paras puoli on ehdottomasti se, kun huomaa meidän pystyvän auttamaan asiakasta ja kun pääsemme yhdessä asiakkaan kanssa ratkomaan heidän haasteitaan. Yksi menestyksemme mittareista on asiakkaidemme menestys. Laitammekin aina 100 % likoon projektissa kuin projektissa.

  Miten traineejakso on tähän mennessä sujunut?

  Tähän saakka kokemukseni on ollut loistava! Päällimmäiseksi nostaisin osaavan ja mukavan työporukan, joiden kanssa tehdä töitä. Myös aiemmin mainitsemani tavoite  työskennellä yrityksessä jossa pääsee kehittymään on toteutunut tähän mennessä todella hyvin. Tällä hetkellä kirjoitan muun muassa ensimmäistä blogitekstiäni, enkä olisi ikinä kuvitellut tämän päivän tulevan eteeni!

  Toiveita tulevaisuuden suhteen kuunnellaan ja tekemistä voidaan tarvittaessa ohjata siihen suuntaan, kunhan perusteet ovat kunnossa.

  Ennen kuin tämä muuttuu lyhyen blogitekstin sijaan pitkäveteiseksi romaaniksi, haluan mainita vielä yhden ison plussan: “rahkabaari” on aina avoinna ja legendaariset kesäpäivät tarjosivat tänä vuonna elämyksiä, joita ei ole aiemmin tullut eteen!"

  Kuulostaako hyvältä? Hae sinäkin meille töihin!

  Haluatko liittyä mukaan tiimiimme, jossa osaamisen kehittäminen ja ammattitaidon kasvattaminen ovat olennainen osa päivittäistä tekemistä? PowerTrainee-ohjelman haku on nyt käynnissä!

  Katso tarkemmat speksit täältä ja hae heti! 

  Saatat myös pitää

  näistä artikkeleista aiheesta PowerMarkkinointi työpaikkana

  Tilaa uudet artikkelit sähköpostiisi

  Kukaan ei ole vielä kommentoinut

  Kerro meille sinun ajatuksesi artikkelista!