<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Tarjouspyyntö
Varaa sparrailu
Mistä haluat tietää lisää?
Palvelut
Referenssit
Meistä
Koulutukset
Materiaalit
Blogi
Ota yhteyttä

  ”Tulevaisuuden työpaikka uudistuu vain ihmisten avulla”

  PowerMarkkinointi
  9.3.2017 9:49

  tulevaisuuden-tyopaikka-1.png

  Haimme alkuvuodesta mukaan Tulevaisuuden työpaikka -hankkeeseen. Ilmarisen, Sitran ja Henry ry:n vetämän hankkeen avulla pyritään tarjoamaan suomalaisille työpaikoille välineitä ja työkaluja uudistumiseen sekä henkilöstön osaamisen kehittämiseen ja ylläpitämiseen. Meidät valittiin 110 hakijan joukosta mukaan projektiin, mistä olemme kieltämättä aika innoissamme!

  Vaikka meillä PowerMarkkinoinnilla panostetaankin erityisen paljon työntekijöidemme osaamisen kehittämiseen ja sitä halutaan aidosti tukea, on työkaluissa ja käytännöissä ollut vielä hieman haasteita. Kasvuyrityksessä työskentely on intensiivistä ja käytännössä kaikki työaika kuluu asiakkaiden parissa niin kuin kuuluukin - emmehän olisi mitään ilman tyytyväisiä asiakkaitamme. Halukkuutemme kasvaa ja tuottaa entistä parempia palveluita asiakkaillemme tekee kuitenkin myös oman osaamisen kehittämisestä haasteellista: mistä löydän ajan uuden oppimiseen ja ammattitaitoni ylläpitämiseen, kun saman ajan voisin käyttää asiakkaidemme hyväksi?

  Etenkin markkinoinnin ja myynnin ala muuttuu jatkuvasti, ja ajan hermolla on pysyttävä, mikäli mielii tämän alan kärkijoukkoon jatkossakin. Ei riitä, että lukee pari blogiartikkelia tai LinkedIn-kirjoitusta sieltä täältä, kun ehtii. Asiantuntijaorganisaatiossa oppiminen ja kehittyminen on äärimmäisen tärkeää, mutta haastavaa, ja tähän pyrimme nyt kehittämään toimivia välineitä. Oppimisen ja kehittymisen tulisi olla suunniteltua, systemaattista, pitkäjänteistä ja ennen kaikkea tavoitteellista. Mitä haluan oppia, miten oppimista ja kehittymistä tuetaan ja mitä sillä tavoitellaan? Kuinka saavutan nämä tavoitteet? Kuinka voin tukea osaltani myös muiden kehittymistä?

  Haimme siis mukaan Tulevaisuuden työpaikaksi, koska haluamme todella panostaa työntekijöidemme kehittymiseen ja kasvuun, ja sitä kautta olla myös entistä osaavampia asiantuntijoita asiakkaillemme. Tämän kevään aikana PowerMarkkinointi on siis 50 muun yrityksen kanssa uudistamassa suomalaista työelämää ja otamme innolla haasteen vastaan!

  Voit seurata hankkeen edistymistä mm. Twitterissä #tulevaisuudentyopaikka!

  Saatat myös pitää

  näistä artikkeleista aiheesta PowerMarkkinointi

  Tilaa uudet artikkelit sähköpostiisi

  Kukaan ei ole vielä kommentoinut

  Kerro meille sinun ajatuksesi artikkelista!