<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Kohti täysin mitattavaa markkinointia, ABM:ää ja kehittymistä - vuoden 2018 kohokohtia

kirjoittanut PowerMarkkinointi 12.12.2018 9:10

Vuoden 2018 kohokohdat

Vuoden lähestyessä loppuaan pysähdyimme hetkeksi miettimään kuluneen vuoden tapahtumia ja onnistumisia:

ABM osaksi palvelujamme

Palveluntarjontamme kasvoi kuluneena vuonna, kun lisäsimme pysyväksi osaksi palveluihimme Account-Based -markkinoinnin toteutuksen, konsultoinnin sekä koulutuksen. B2B-markkinointitaktiikoista ABM:llä on paras ROI, joten olemmekin ylpeitä siitä, että voimme nyt entistä paremmin palvella asiakkaidemme tarpeita.

B2B Marketing Conference
Kuva: B2B Marketing

Marraskuussa Annika ja Jani myös osallistuivat B2B Marketingin järjestämään ABM-konferenssiin sekä koulutusworkshopiin Lontoossa. Tapahtuma toi noin 400 markkinoijaa yhteen kuulemaan ABM:n päivänpolttavista teemoista. Reissun annista voit lukea lisää aiemmasta blogiartikkelistamme.

Teemme sitä, mistä puhumme - inboundin hengessä runsaasti sisältöjä

Kuluneen vuoden aikana olemme pitäneet mm. useita webinaareja, joissa aiheina olemme käsitelleet esimerkiksi myynnin ja markkinoinnin yhteistyötä B2B-yrityksissä, Account-Based Marketingin perusteita sekä B2B-markkinoinnin budjetointia. Webinaarimme ovat olleet suosittuja läpi vuoden, ja ensi vuonna jatkamme taas uusilla, mielenkiintoisilla aiheilla. Webinaaritallenteita pystyt kuuntelemaan tietopankistamme.

Katso kaikki webinaarit

Myös blogimme on päivittynyt säännöllisesti ajankohtaisilla aiheilla, joista kannattaa vilkaista esimerkiksi seuraavat artikkelit:

Täysin mitattavaa markkinointia ja tyytyväisiä asiakkaita

Tutkimme säännöllisesti asiakkaidemme tyytyväisyyttä ja viime kyselyssä saimmekin erittäin hyvät tulokset. Tavoitteenamme on kehittää asiakaskokemusta jatkuvasti ja kysely toimii meillä sisäisen kehityksen ohjenuorana. Edellisen kyselyn jälkeen olemme mm. hioneet raportointia ja asiakastiimimme rakennetta.

Databox Premier Partner

Kesän alusta lähtien olemme lisäksi toimineet Databoxin Suomen ensimmäisenä Premium-kumppanina.

Databox mahdollistaa asiakkaillemme entistä tehokkaamman markkinoinnin ja myynnin raportoinnin liiketoimintavaikutuksen mittaamiseen saakka. Olemmekin pyrkineet kehittämään raportointiamme kohti täysin mitattavaa markkinointia. Lue lisää blogistamme!

Vuoden aikana olemme toimineet erittäin mielenkiintoisten asiakkuuksien parissa aina suurista, kansainvälisistä pörssiyhtiöistä keskisuuriin ja hieman pienempiin yrityksiin saakka.

Monelle asiakkaista olemme saaneet markkinoinnin mittaamisen siihen pisteeseen saakka, että pystymme näyttämään markkinoinnin tulokset eurolähtöisesti ja todentamaan ROI:n. Tähän pyrimme tulevaisuudessa jokaisen asiakkaamme kohdalla.

Tyytyväisistä asiakkaistamme voit tutustua esimerkiksi JotBariin, jonka liidimäärä on tuplaantunut yhteistyömme aikana ja Alfameen, joka on saavuttanut markkinoinnin ulkoistamisella liiketoiminnallisia tuloksia.

Kasvua ja kehitystä

Tiimissämme on tapahtunut kasvua ja kehitystä, kun kuluneena vuonna saimme joukkomme vahvistukseksi kaksi uutta asiantuntijaa. Lisäksi olemme saaneet uusia nimityksiä, kun tiimiläisemme ovat edenneet firmamme sisällä haastavampiin tehtäviin.

PowerTrainee-ohjelman rekrytointi aloitettiin marraskuun lopussa. Trainee-ohjelma on tarkoitettu opintojen loppusuoralla oleville tai vastavalmistuneille opiskelijoille, jotka haluavat kehittyä alansa asiantuntijoiksi. Trainee-ohjelma alkaa ensi vuoden tammikuussa, joten kasvua on tiedossa myös ensi vuonna!

PowerTrainee-ohjelman haku

Kohti uutta vuotta

Ensi vuosi saa vauhdikkaan alun, sillä tammikuussa alkavan trainee-ohjelman lisäksi järjestämme tammikuun 17. päivä ABM-aiheisen aamiaistilaisuuden Helsingissä. Niistä lisää hieman myöhemmin!

Tässä kohtaa kiitämmekin vuodesta 2018 ja toivotamme rauhallista joulunaikaa jokaiselle!

Tilaa uusimmat blogiartikkelit suoraan sähköpostiisi

Uusimmat artikkelit

Onko sinulla kysyttävää B2B-markkinoinnista?Tilaa maksuton markkinoinnin sparraushetki!

 

 

skydive3.jpg
author avatar

Kirjoittanut PowerMarkkinointi

Seuraa minua somessa