<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Liidimäärä ja asiantuntijamielikuva kasvuun sisältömarkkinoinnilla - Case Pengon Oy

    

Pengon Oy on raportointiratkaisuihin keskittynyt yritys, joka on perustettu tuottamaan kaikenkokoisille yrityksille erilaisia ratkaisuja raportointiin sekä liiketoimintatiedon parempaan hallintaan. Pengon oli vuonna 2015 BI:n markkinajohtajan, Qlikin, suurin suomalainen kumppani.

”Ilman yhteistyötä PowerMarkkinoinnin kanssa emme olisi siinä tilanteessa, mihin olemme jo pitkään pyrkineet: olla alamme ehdoton ykkönen. Yhteistyö PowerMarkkinoinnin kanssa on tukenut tätä tavoitetta parantamalla näkyvyyttämme ja luomalla entistä vahvempaa asiantuntijakuvaa yrityksestämme.”

Aki Autere, toimitusjohtaja

”Sellaiset kumppanit, jotka aidosti haluavat paneutua ja ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa ja sen haasteita, ovat harvassa. Tässä kohtaa PowerMarkkinointi ehdottomasti erottuu edukseen.”

Panu Pihl, myyntijohtaja

Lataa koko tarina täyttämällä oheinen lomake ja lue, miten Pengonin tulokset on saavutettu!

Pengon-kansi.png

Lataus on maksuton eikä sido sinua mihinkään. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Tutustu tietojen käsittelyyn tarkemmin rekisteriselosteesta.