<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

HubSpot

HubSpot on Suomen käytetyin markkinoinnin automaatiojärjestelmä. Siinä yhdistyvät kaikki inbound-markkinoinnissa tarvittavat työkalut.

 

HubSpot auttaa sinua saamaan verkkosivuillesi enemmän kävijöitä, generoimaan laadukkaampia liidejä ja tekemään liideille myymisestä helpompaa.

HubSpotin avulla hoidat kaikki markkinointitoimenpiteet aina sähköpostimarkkinoinnista somejulkaisuun ja blogin ylläpidosta liidien hoivaukseen ja pisteytykseen.

Mikä parasta, HubSpotin kattavat analytiikkaominaisuudet mahdollistavat datan keräämisen ja tarkkailun yhdestä työkalusta.

Tilaa maksuton HubSpot-demo

Olemme Suomen ensimmäinen HubSpot-partneri. Olemme tehneet onnistuneita HubSpotin käyttöönottoja aina vuodesta 2011.

HubSpotin edut

Säästät vaivaa, kun kaikki tarvitsemasi työkalut ovat käytettävissäsi yhdellä sisäänkirjautumisella.

Et tarvitse ohjelmistopäivityksiä tai useita raportteja eri järjestelmistä. Kaikki tieto liideistäsi ja asiakkaistasi on eri käyttäjien saatavilla aina ensikontaktista toteutuneisiin kauppoihin saakka. HubSpotin käyttöön tarvitset vain selaimen. 

HubSpotin avulla pystyt tarkastelemaan markkinointisi toimivuutta kokonaisuutena.

HubSpotin avulla pystyt tarkkailemaan markkinointiprosessisi kehitystä kokonaisuutena pitkällä aikavälillä. Kävijämäärät, konversioprosentit, liikenteen ja liidien lähteet, sähköpostikampanjoiden tulokset, avainsanojen toimivuus, some-päivitysten teho - kaikki saatavilla yhdestä paikasta.

HubSpot vastaa B2B-päättäjien muuttuneeseen ostotapaan.

Ihmiset googlaavat, hyödyntävät mobiilia ja skippaavat mainokset. Jopa 90 % B2B-päättäjistä aloittaa tiedonhaun verkosta ja 70 % ostoprosessista tapahtuu ilman myyjää. HubSpot tarjoaa helppokäyttöisiä työkaluja niin hakukonenäkyvyyden kasvattamiseen ja seurantaan kuin sisällönhallintaan.

HubSpot sisältää muun muassa seuraavat ominaisuudet:

Kävijämäärän
kasvattamiseen

Hakukoneoptimointi

Sosiaalisen median julkaisu- ja seurantatyökalu

Blogi

Sisällönhallinta

Liidien
generointiin

Laskeutumissivut

Toimintakehotukset

Lomakkeet

Liidien
hoivaukseen

Liidien hallinta

Markkinoinnin automaatio

Sähköpostityökalu

Markkinoinnin
johtamiseen

Kattava analytiikka

Kampanjoiden hallinta ja seuranta

liidi.png

Haluatko kokeilla HubSpotia maksutta? Tilaa tästä koulutus HubSpotin käyttöön ja 30 päivän demo!

Tilaa maksuton HubSpot-demo

HubSpotin usein kysytyt kysymykset

Millaisille yrityksille HubSpot sopii?

HubSpot sopii käytännössä kaikille yrityksille, joilla on resursseja tehdä tavoitteellista markkinointia ja halua mitata markkinoinnin tuottoa. Järjestelmä sopii niin B2B- kuin B2C-yrityksille ja on räätälöitävissä eri kokoisten yritysten tarpeisiin. HubSpot auttaa tekemään markkinointia tehokkaammin, mutta ei tee markkinointia puolestasi.

Meillä on jo Google Analytics ja MailChimp. Mihin tarvitsemme HubSpotia?

Analytiikka ja sähköpostimarkkinointi ovat vain osa HubSpot-järjestelmää. HubSpotin avulla seuraat asiakkuuksiesi kehittymistä aina ensikontaktista toteutuneisiin kauppoihin, kasvatat sivustosi kävijämäärää sekä generoit ja hoivaat liidejä. HubSpot on markkinoinnin ohjaus- ja automaatiojärjestelmä - ei pelkkä analytiikka- ja sähköpostimarkkinointityökalu.

Mihin järjestelmiin HubSpotin saa integroitua?

HubSpot integroituu suoraan useimpiin laajasti käytössä oleviin CRM:iin ja Google Analyticsiin. Lisäksi HubSpotiin voidaan yhdistää ohjelmistoja Zapier-palvelun kautta (lue lisää Zapier-integraatioista täältä) tai rakentaa täysin kustomoituja integraatioita.

Kuinka nopeasti HubSpotin saa käyttöön?

HubSpotin käyttöönotto on nopea. Perustyökalut (esim. blogi, laskeutumissivut, some-julkaisutyökalu) saat käyttöösi 1-4 viikossa. Liidien hoivausketjujen ja liidien pisteytyksen rakentamiseen aikaa on varattava hieman enemmän.

Miten HubSpot eroaa muista markkinoinnin automaatiojärjestelmistä?

HubSpotin ominaisuudet eivät rajoitu pelkästään liidien hoivaukseen ja sähköpostien automatisointiin, vaan siitä löytyy työkaluja myös kävijämäärän kasvattamiseen ja liidien generointiin.

Esimerkiksi TrustRadiuksen sivuilla voit tarkastella eri markkinoinninautomatisointijärjestelmien käyttäjien kokemuksia rinnakkain. Myös HubSpotin sivuilta löytyy eri järjestelmien ominaisuuksien välillä tehtyjä vertailuja. Niihin pääset tutustumaan täältä.

Paljonko HubSpot maksaa?

HubSpotin kuukausihinta koostuu lisenssimaksusta, kontaktimäärästä ja tarvittaessa järjestelmän käyttöönottoon liittyvistä kustannuksista. Pyydä meiltä tarjous tai katso HubSpotin ajantasainen hinnasto täältä. Edullisimmillaan HubSpotin saa käyttöön 185 euron kuukausihintaan (12/2015).

Markkinoinnin automaation kustannuksista voit lukea lisää blogiartikkelista "Markkinoinnin automaation hinta - mistä kustannukset koostuvat?".

Salesforce_Hero.png

Tarvitsetko apua?


Me voimme auttaa sinua, olit vasta harkitsemassa HubSpotin käyttöönottoa tai halusit saada siitä lisää tehoja irti. Olemme Suomen ensimmäinen HubSpot-kumppani, joten tiedämme todella, mitä teemme. 

Toteutamme osana yhteistyötämme esimerkiksi seuraavat toimenpiteet:

  • HubSpotin käyttöönottoprojektin läpivienti vuosien kokemuksella
  • koulutus tai konsultointi HubSpotin käyttöön tai sen käytön tehostamiseen
  • tehokkaat sähköpostikampanjat
  • blogin ylläpito
  • laskeutumissivut liidien generointiin
  • HubSpotin tuekseen vaatimien sisältöjen tuotanto
  • liidienhoivausketjujen ja -viestien luominen

HubSpot harkinnassa?
Harkitsetko HubSpotin käyttöönottoa? Tilaa maksuton demo käyttöösi ja keskustele HubSpot-asiantuntijamme kanssa järjestelmän soveltuvuudesta tarpeisiinne!

Tilaa 30vrk HubSpot-demo

HubSpot jo käytössä?
Onko teillä jo HubSpot käytössä, mutta haluaisitte saada järjestelmästä enemmän irti ja parempaa vastinetta rahoillenne? Tilaa maksuton konsultaatio HubSpotin tehokkaasta käytöstä!

Tilaa HubSpot-konsultaatio

Haluatko lisätietoa HubSpotista?

Markkinoinnin automaatio

hubspot-liidi.png

Lue lisää markkinoinnin automaatiosta

Mitä markkinoinnin automaatiolla tarkoitetaan ja miten yrityksesi voisi siitä hyötyä?

Lue lisää

Opas

markkinoinnin-automatisointi.png

Markkinoinnin automatisointi -opas

Opas vastaa usein kysyttyihin kysymyksiin markkinoinnin automatisointiin liittyen.

Lataa opas

HubSpot-demo

 

hubspot-analytiikkaa.png

Maksuton 30 vrk demo + koulutus

Tilaa HubSpot-demo maksutta käyttöösi 30 päivän ajaksi. Saat lisäksi kattavan pikakoulutuksen järjestelmän käyttöön, jotta saat demosta täyden hyödyn irti.

Tilaa demo

Opas

markkinoinnin-automaatiojarjestelman-kayttoonotto-kansi.png

Markkinoinnin automaatiojärjestelmän käyttöönotto -opas

Oppaassa käydään läpi markkinoinnin automaatiojärjestelmän käyttöönotossa huomioitavat asiat vaihe vaiheelta.

Lataa opas

Asiakastarina

Translatum-kansi.png

Case Translatum Oy

Translatumilla kaikki toiminnot verkkosivujen ylläpidosta liidien hoivaukseen hoidetaan HubSpotilla. Lue Transalatumin myynti- ja markkinointijohtaja Juha Walleniuksen kokemuksia HubSpotista ja yhteistyöstä PowerMarkkinoinnin kanssa!

Lataa tarina

 

Kysyttävää?

Painaako mieltäsi kysymys, johon haluaisit vastauksen? Kaipaatko lisätietoa jostain aiheesta? 

Jätä yhteystietosi ja kysymyksesi niin me autamme.